Arki vaan vilahti

perjantaina, huhtikuuta 04, 2014

Hurlumhei, menipäs viikko hujauksessa. Just nyt tuntuu ensimmäisen kerran siltä, että ehdin todella istahtaa alas ja hengähtää. Eilen en siis edes ehtinyt bloggailemaan. Tajusin kympiltä illalla, että nyt on pakko karistaa jostakin ja valittettavasti se oli tämä. Hirmuista haipakkaa olen mennyt koko ajan. Töissä alkaa pääsiäinen painaa päälle. Hyvä että olen ehtinyt edes taukoja pitää, kun jatkuvalla syötöllä pitäisi olla puhelimessa tai näpyttää sähköposteja. Töiden jälkeen olenkin sitten urheillut ja ties mitä muuta kotihommia, kunnes huomaan kellon hujahtaneen jo yhdentoista puolelle ja äkkiä nukkumaan. Ihan hurjaa, miten tää viikko vierähtikin. Nyt mä sitten istahdin tähän koneen ääreen vihreätee kupposen kanssa ja ajattelin hetken hengähtää täällä blogimaailmassa. Tää tekee hyvää :) Sitten jos vielä katsoisi jonkun elokuvan ja painuisi hyvillä mielin keräämään voimia viikonlopun hommiin :)

Sain vähän harmillisia uutisia tällä viikolla. Mun armas hoitopolle on lähdössä vielä tämän kuun puolella muualle hoitoon, kun omistajalla alkaa rankat kirjoitushommat. En siis enää pääsekään talleilemaan niin useasti kun tahtoisin. Harmittaa, mutta tällasta tää on. Pitää käydä sitten aina silloin tällöin ratsastustunneilla ja vaikka issikkavaelluksella. On se silti niin eri juttu mennä itsekseen siellä missä huvittaa. Tällä viikolla olenkin käynyt kolmena päivänä ja tänään viimeksi.


Äiti lähti mukaan kävelylle ja käytiin nauttimassa metsän tuoksuista. Pakko sanoa, että siellä kyllä sielu lepäsi. Oli ihana vain ihmetellä maisemia pollen selästä ja kuunnella lintujen laulua. Tulee kyllä kova ikävä pollea ja itsenäisiä ratsastuksia. Mutta toivottavasti polle tulee sitten taas syksyllä takaisin. :)

Herranjestas, kello on kohta kymmenen. Hokasin, kun haukottelen tässä niin että suupielet repiää. Se on se nukkumatti, kun tuli taas samaan kellonaikaan. Jatketaan siis huomenna paremmalla teholla. Ihanaa alkanutta viikkoa ihanaiset <3

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana pallero! :D Ihan sellaisen halattavan näköinen. Ihan tulee ikävä meidän vanhaa hepoa..
  Kunpa osaisi vielä ratsastaakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polle on kyllä melkoinen pallero ja erittäin halattava kaveri onkin ♥ Sun pitää hei lähteä mun kanssa ratsastamaan! Varmasti vielä osaat, se tulee sieltä selkärangasta. Sun vaan pitää ottaa ja lähteä, vie sun mennessään :)

   Poista
 2. Sinulle olisi haaste:

  http://charmingnails.blogspot.fi/2014/04/vastaus-haasteeseen.html

  VastaaPoista