Ihana Bobbi Brown

keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2014

Mä olen hämmästynyt. Miksi kukaan ei ole koskaan kertonut, miten helppokäyttöinen geelirajaus on? Olen ihan myyty. Helsingistä ostettu Bobbi Brownin geelilineri on siis ollut jo melkoisen kovassa käytössä. Olen ihan rakastunut! Alkuun olin hieman epäluuloinen, miten moinen töhnä muka voi tehdä nätit rajaukset ja varmaan törkeen vaikeeta vedellä siveltimellä sinne minne haluaa. Voi miten olinkaan väärässä. Onhan mulla vielä harjoittelemista sen kanssa, mutta en muista milloin olisin ensimmäisellä vedolla saanut niin hyvää jälkeä aikaseksi.


SILMÄMEIKKI
Kulmat // Inglot luomiväri , Lumene kulmakarvageeli
Pohjustus // Urban Decay Primer Potion
Luomivärit // Too Faced Joy to The Girls, UD Naked 1, Inglot
Rajaus // Bobbi Brown  Long-wear  Gel Eyeliner Black Ink 1
Vesirajan rajaus // Isadora Inliner Kajal 56 Blonde
Ripset // Estee Lauder Sumptuous Extreme

Mulla ei ole mitään ihan huippua sivellintä hommaan, mutta silläkin saa todella siistiä jälkeä aikaseksi. Rajaus ei ole niin "kovan" näköinen kuin nestemäisellä linerilla tehnynä ja ensin ajattelin, että se ei ole kiva juttu. Mutta onhan se. Rajauksen näyttää silti skarpilta.


Hieman jämäkämpää sivellintä linerin käyttöön kaipailen. Mun sivellin on melko löysä ja veikkaan, että jämäkämmällä siveltimellä linerit saa vielä paremmin sinne minne haluaa. Aivan ihana tuote! Ehdottomasti pääsee vakikäyttöön. Se tuntuu olevan vielä paljon helppokäyttöisempi kuin nestemäinen. Geelillä ei saa niin pahasti rötvättyö kuin nestemäisellä. Ja jotenkin kummallisesti mun ripset on aina nestemäistä rajausta täynnä. Geelin kanssa ei ollut samaa ongelmaa.

Geelin kestosta en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Vesiliukoista se on ja se tuli huomattua, kun nauroin viime lauantaina nämä meikit naamassa. Sain ihan tajuttoman naurukohtauksen ruokapöydässä niinkin tyhmästä jutustua kuin kanelipulla ja pyyhin sitten kyyneleitä kamalasta naurusta. Muuten ei varmaan olisi ollut ongelmaa, mutta pyyhin kyyneleitä aina tuonne siiven tykö ja sehän siinä sitten kului pois. Muuten se kyllä on joka kerta ollut siellä minne sen olen tehnyt. Toisaalta, mulla ei kyllä koskaan ole ollut minkään linerin kanssa kesto-ongelmia. Siksi en ehkä ole paras sitä arvioimaan. Mutta ainakin näin muutaman käyttökerran jälkeen en ole tästä tuotteesta ihan helpolla luopumassa.


KASVOMEIKKI
Pohjustus // The Body Shop Tea Tree Pore Minimizer
Meikkivoide // L'oréal True Match Goldenivory
Silmänaluset // MAC Pro Longwear Concealer NW15
Puuteri // MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus
Varjostus // Make Up Store Smog
Poskipuna // MAC blush Dainty
Hohde // MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle
Huulipuna // H&M Lip pen Love that Pink ja Honeysuckle

Mulla on taas ollut vähän huononaama päiviä. Jotain on taas tapahtunut, sillä poskiin on salavaivihkaa palannut umpifinnejä. Melkein itku pääsi, kun eräs ilta kasvopesulla huomasin. Miks pitää olla niin vajakki naama? :( Rypyt ja finnit ei kyllä istu samaan pärstään sitten ollenkaan. Mulla on yksi kasvotuote testaus menossa ja sen jälkeen ajattelin kaivaa mun viimeksi kasvot pelastaneen Dermosilin Daily Microfoliantin. Vielä koetan sinnitellä tällä nykyisellä setillä.

Niksulta tuli muuten melko hassu kommentti tämän meikin nähtyään. Miksi en voisi joka arkipäivä tehdä tällaista, kun on niin neutraali, mutta silti nätti. Tota, öö, sain tähänkin kulumaan tunnin. En jaksa aamulla herätä ennen neljää meikkaamaan :D

Mutta kysymys kuuluukin, millaisia rajauksia te käytettä? Vai käytättekö ollenkaan? Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan geelilineria, jos ei ole tuttu :)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Geelilinerit on olleet mun suosikkeja jo pitkään, tosin ne on olleet jotain ihan halpiksia, ja oonkin miettinyt jonkun laadukkaamman kokeilua tässä. :) Muuten toi BB kuulostaa ihan loistolta, mutta tahtoisin tuotteen olevan edes säänkestävä, koska mulla vuotaa joskus silmät, niin ei oo sitten kiva pyyhkiä kyynelten mukana meikkiäkin vekka... :/

    Ja hei, näytät tosi kauniilta kuvissa, sun oma tukan väri on muuten hurjan nätti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä kurjaa, jos silmät vuotaa ja meikki suttaantuu siinä samalla. Sama ongelma meinaan täälläkin aina tuulisella säällä. Mutta kyllä tuo mun mielestä kestää paremmin kuin perus nestemäiset. Mä oikeasti itkin silmät päästäni ja hinkkasin niitä paljon ja siksi kului reunoista. Pakko testata huonolla kelillä, miten toimii. Annan sulle sit raportin :)

      Voi ääh, kiitos ihanainen ♥ Vai nätin värinen :o Tuollainen harmaa :P

      Poista
  2. Upea meikki!! Mistä tuota Bobbi Brown rajausta saisi hankittua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon T uisku :)
      Tuota Bobbi Brownia saa Suomesta vain Helsingin Stocmannilta. Mutta tietääkseni ainakin muiden kaupunkien Stockmann Beautyihin saa tilattua, jos tietää mitä haluaa :) 26€ tämä maksoi.

      Poista
  3. Mullakin käytössä pääasiassa Maybellinen geelilineri, ja on ihan paras! Ehkä pitäisi ostaa uusi, toi oli nimittäin tosi kauan avattuna poissa käytöstä.. Ei ehkä kovin hygieenistä enää. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, olisi kyllä kiva saada vähän vertailua kalliimmalle geelille. Taidankin ostaa Maybellinen geelin kanssa testiin ja vähän vertailla niitä :)
      Mäkin mietin tuota hygieenisyyttä tuossa geelissä. Eipä meinaan ole spaattelia, millä kaivella aina pieni määrä tuotetta, jota kuitenkin ottaisin niin aina liikaa. Ehkä mä en kuole ;D

      Poista
  4. Näyttää tosi kauniilta ja yllättävän luonnolliselta. Niksu on oikeassa, kauniilta näyttää. ;)

    Olin juuri tulossa ylistämään Maybellinen geelilineria, mutta joku ehtikin ensin! Se on vedenkestävä ja siinä tulee jämäkkä littana sivellinkin mukana! Se on huippu. Ei levahda vaikka menisi suihkuun ja on vielä edullinenkin. http://www.maybelline.com/products/eye-makeup/eye-liner/eye-studio-lasting-drama-gel-eyeliner.aspx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos murunen ♥

      Mun on siis testattava tuota Maybellineä ehdottomasti. Kiva saada vähän vertailukuvaa kalliimpaan :)

      Poista
  5. Mä en osaa käyttää mitään tämmösiä, kynää käytän silloin harvoin kun käytän. Ehkä vois kokeeksi ostaa tuon maybellinen geelin, jos ei paljoa maksa..
    Tosi kaunis luonnollinen meikki, ja koko naikkonen :) Onko sulla muuten millonka viimeeks ollu tumma tukka? (kuva ois kiva ;) ) Ei tosiaan näytä yhtään pöllömmältä tuo siun omakaan väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinen ajattelin minäkin ostaa. Muistaakseni kympin paremmalla puolen on hinta. Ei siis mikään kammo kallis.
      Kiitos sinä ihanuus <3 Taas täällä punastelen :* Höm, tumma tukka. Taisi olla yläasteella. Siitä on siis melkoisesti aikaa. En koskaan tuntenut oloa kotoisaksi siinä. Mä kun olen sellainen kalkkilaivankapu, että meikkiä sais työntää naappeliin joka aamu niin paljon, etten näyttäs kuolleelta :D Voi tuo oma värihän on ihan harmaa :D

      Poista