Messuhirmu

keskiviikkona, huhtikuuta 16, 2014

Niin on taas messuilla luuhattu. Ja koko iltapäivä siellä luuhattiinkin. Käytiin äidin ja Reetta-ystäväni kanssa sunnuntaina Oulet-messuilla. Samaan aikaan siellä oli myös Petexpo, Lähiruoka ja kädentaito, sekä lapsimessut. Kaikki kierrettiin ja jalat olikin viiden tunnin jälkeen ihan tuusannuuskana. Ja niin, lompakko ihan tyhjä :D Tulipahan tehtyä taas niin kivoja löytöjä, että syksyn Outletteja jään kyllä odottamaan innolla. Eli esittelyssä tänään mun Outlet shoppailut.

Varoitan, ostoksia tuli sitten vähän haalittua. Mä taidan olla muuttumassa todelliseksi messuhirmuksi :D

Kissan raksut - näyte
Kissan herkut - 4rs/1€ 2rs ilmaiseksi
Koiran herkut - 6tikkua/1€

Pitihän noille rakkaille karvakuonoille tuoda kans messuila herkkuja. Ostin myös kolme säkkiä kissanhiekkaa, kun oli vain 2€ säkki. Ne unohdin kuvata. Kaupassa niiden normaali hinta olin 5€, joten tein kyllä mieletöntä säästöä. Muistuttaisin muuten tässä vaiheessa, että messuiltahan ei saisi kesken kaiken poistua autolle viemään tavaraa. Onneksi oli mukava vanhempi herrasmies valvojana ja hän antoi meidän käydä heittämässä ensimmäsen jättimäisen ostossaaliin autoon.

LINKOSUO ruissipsit - isot pussit 3pss/5€
pikkupussit 1pss/1€ -> 6pss/5€

Ruokapuolellakin taisin seota, ainakin kun katsoo noiden ostettujen ruissipsien määrää. No mutta kun.. ne maistui niin hyviltä ja on kyllä ehkä hitusen parempi vaihtoehto herkutteluun kuin tavan sipsit. Ja onhan noi huikeen hyviä tarjottavia. Nuo isommat tulee kyllä niin seuraaville pirskeille tarjottavaksi hyvin päälisten kanssa :)

Korvakorut - 22,80€

Olen jo pitkään kaivannut uusia korviksia näiden joka päivä korvissa olevien tilalle. Ostimpa sitten kovin samanlaiset, mutta kun tykkään tästä mallista niin kovin.

TEFAL Jamie Oliver haudutuspata 44,91€

Tefalin pisteellä oli ihan järjettömän hyviä tarjouksia ja mä meinasin kantaa kotiin sellaiset kolme pannua ja muita lisähärpäkkeitä. Sain kuitenkin pysäytettyä itseni ja ostin meille kunnon padan, sellainen meiltä puuttuikin kokonaan. Nyt sitten harjoittelemaan vain patoja ja leivinuuniin :) Ostin padan messujen viimeisen tunnin aikana ja silloin kaikista tuotteista sai vielä 10% lisäalen. Eli kannatti odottaa viimeisille minuuteille.

L'ORÉAL Essie lakat 5€/kpl
pikkulakka 3€
Hiusöljy 3€
Kuivashampoot 3€/kpl
puhditusliinat 3€
naamaputsarisetti 3€

L'oréalin pisteellä tuli myös ihan hulluksi. Haalin vaan tuoteita syliin, ihan kuin maailmanloppu olisi tulossa. Törkeän halvalla lähti ja vielä todella ihania tuotteita oli tarjolla. Mä otin lopulta melko vähän. Mutta parempaa juttua näistäkin tulossa sitten ajallaan.


Tässä lakat vielä lähemmin. Oikeasti, Essiet 5€ kappaleelta. Menin todellakin hulluksi. Sain silti hillittyä kolmeen kappaleeseen. Mieli olisi tehnyt ostaa enemmän.

Kengät 20€

Nämä kengät saivat mut ihan pyörryksiin. Näin ne jo kaukaa ovensuusta ja hinta lopulta suorastaan pakotti ostamaan. Niin ihanat! Nuo niitit vielä kimaltelee valossa ihanasti :) Kengät olivat messujen alussa maksaneet 60€ ja viimeisenä päivänä ne sai tuohon hintaan. Ajatelkaa! Olen niin innoissani noista :)

lompakot 17€

Taisin seota myös lompakkoja katsellessa. Mulla oli kuitenkin parhaimmillaan neljä sylissä, mutta nämä kaksi lopulta kotiutin. Tingin vielä hintaa, kun noista pyydettiin 10€ kappaleelta, mutta sainpas vähän hintaa alemmas :)


Nyt löysin sellaisen lompakon, jota olen himottanut unelmissani. Tästä puuttuu vain joku kiva logo, mutta muuten ihan täydellinen, musta kultaisin vetoketjuin. :)


Tätä toista en voinut jättää sen takia pois, kun siitä saa tehtyä kivan pikkulaukun. En mä kyllä käy koskaan missään juhlissa missä tuollainen voisi olla tarpeellinen, mutta kun niin ihana :)

pikkulaukku 15€

Sitten sydämeni vienyt täydellinen kesälaukku. Eikö ole ihana? Kun tuon näin, en voinut muuta kuin ostaa, niin ihana. Tästäkin tingin. Hinta oli 19€.

neonoranssi laukku 35€

Viimeisenä vielä messujen viimeinen ostos. Tuo laukku huuteli nimeäni jo heti kun mentiin messuille sisälle. Niin ihanan räikeä oranssi neonlaukku. Niin ihana. Mentiin vielä viimeiseksi kymmeneksi minuutiksi katselemaan siihen laukkuja ja myyjät todella myivät tuon laukun mulle. Hintapyynti oli 45€, mutta jos mä tuon värisen laukun olisin ostamassa, myyvät he sen mulle 35€. Mä pähkäilin ja pähkäilin, mutta laukku vei voiton. Onhan se niin ihana! Eli jos te jossain näette tyypin, joka kantaa erittäin räikeää laukkua, se olen vain minä :)

Mitäs sanotte messuhirmun ostoksista? Oliko yhtään mitään mielenkiintoista? :)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Apua miten ihania löytöjä!! Ja niiin halvalla! Mulla ihan sekoaisi pää jos täällä olis tuollasia messuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla tosiaan kyllä sekoaa aina pää :D Mutta pakko sanoa, että saalis oli niin ihana, ettei haittaa yhtään :D Sun pitää kans tulla noille messuille joskus :)

      Poista
  2. Mua olisi kiinnostanut se lähiruokapuoli. Outletista en tiennytkään... itse asiassa meni vähän ohi koko messut, kun jotenkin tuntuu, että mainostus keskittyy enempi lapsimessupuoleen. :/ Oliskohan siellä Lähiruokamessuilla ollut mitään mun nykyiseen elämäntaparemonttiin sopivaa inspiraatiota?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No me käytiin siellä lähiruokapuolella vaan maistelemassa erilaisia ruokia. Oli siellä jotain ihan mielenkiintoista, mutta en ehkä kokenut niistä olevan apua omaankaan elämäntaparemonttiin. Kivoja uutuuksia siellä kyllä oli.
      Joo, useimmin ne lapsimessut on eniten mainostetut. Mutta mä olen oppinut tällaiseksi messuhaukaksi, joten pidän kovasti silmällä aina noita outletteja :D

      Poista
  3. Nii judt, ens kerralla saatte luvan kyl ottaa meitsin mukaan, haluu ksns kaikkea kivaax)
    Jes, muutama hassu työtunti (joo kaheksan) ja sitte sais olla monta päivää vapaalla♡♥♡♥
    Joko sulla on kesälomista tietoa?
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens kerralla tulet sit todellakin mukaan! Tää on sovittu. Syksyllä siis tuhlaamaan ;P
      Joo, kesälomatoiveet on laitettu heinä-elokuulle, mutta katotaan mitä ne nyt lopulta suo mulle vai suoko mitään. Edelleenkään kun ei tuuraajaa ole :|

      Poista
  4. Mä oon nyt kyl jälleen kerran niin kateellinen näist sun messuiluista, ihania ostoksia! Miksei täällä oo ikinä mitään, ja miksen mä ikinä tiedä mistään tämmösist :D Nytkin olin kuullu vaa niistä lapsimessuista. Pitäisköhän alkaa kaivautua ulos täältä kotikolosta ettei mee kaikki kiva ohi... Syksylläkö nää taas ois uudemman kerran?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisu, sä niin tuut kans messiin seuraaville Outleteille! Syksyllä tosiaan on seuraavat :) Tuutte samalla meille vaikka ihan yökuntiin ♥ Mut kyllä tosiaan nyt löytyi vaikka mitä ihanaa ja paljon ihanuuksia jäi vielä ostamatta :D

      Poista
  5. Voi mitä kaikkea kivaa olet taas saanut itsellesi! Tykkään myös tosi paljon noista laukuista, ei hassumpi toi räikeän oranssikaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pakko on kyllö itsekin olla iloinen noin ihanista löydöistä :) Tuo laukku oli kyllä ihan villi ostos, mutta tykkään siitä ihan simona :D

      Poista