Livbox - maaliskuu 2014 arvostelu

tiistaina, huhtikuuta 08, 2014

No nyt vihdoin päästään maaliskuun Livboxin arvosteluun. Mun piti tämä postailla jo lauantaina pois tulevan boxin alta, mutta enpä sitten kyennyt kiitos migreenin. Eli äkkiä arvostelut kehiin, sillä uusi boxi odottelee jo esittelyyn pääsyä.


Tämä Marc Jacobsin Daisy tuoksuhan multa loppui jo ensimmäisen viikon aikana, kun suhauttelin menemään joka aamu. Tykkäsin tuoksusta arkikäytössä ihan hirmuisesti! Sopivasti sekoitus raikkautta ja kukkaistuoksua. Tuoksu on mielestäni myös helppo käyttöinen. Kokisin sen siis sopivan monenlaiselle kantajalle. Tämä pääsee kyllä ehdottomasti ostoslistalle. Kivaa arkituoksua multa kun ei taida tällä hetkellä löytyä.

Cliniquen huulipunakiiltohoito sävyssä 37-pink-a-poo on ollut myös todellisessa tehokäytössä ja veikkaan senkin kuluvan loppuun melkoista vauhtia. Mielestäni punan koostumus on yllättävän pehmoista ja sen vuoksi nopeasti kuluvaa. Sävy on juuri täydellinen, korostaa omien huulteni sävyä antaen samalla ihanaa kullertavaa kimallusta. Huulet tuntuvat sopivan kosteutetuilta tämän kanssa ja normaalisti aamuisin käyttämäni huulirasva onkin jäänyt pois. Tämä siis riittää. Ja kiiltoa siis todella tulee. Ihana on, mutta en tiedä ostaisinko silti itse punaa kuitenkaan.



Kuten pahoin pelkäsin, tuoksui Jurliquen Rose Body Cream vartalovoide aivan liikaa ruusulle. En tiedä mikä siinä tuoksussa on, mutta se ei vaan iske sitten yhtään. Käytin pari kertaa kitkutellen voidetta sääriini ja muuten kyllä todella tehokas kosteuttaja, mutta tuoksun takia jää kyllä multa käyttämättä. Harmi sinänsä, sillä tykkäsin siitä, että voide imeytyi nopeasti ja sai ihon tuntumaan ihanalta. Tuoksusta en vaan pääse yli.

Lumene Lab Age Correcting yövoide pääsi myös heti tehokäyttöön. Salaa toivoin sen tekevän ihmeitä jo tulleelle otsajuovalleni, mutta harmillisesti kyllä jouduin pettymään. Meistä ei tullutkaan parhaita kavereita. Voide kosteutti oikein hyvin, mutta voiteen käytön aikana mun iho rasvoittui entistä pahemmin ja ostaan pukkasi finnejä paljon normaalia enemmän. Varmasti oikein kelpo yövoide kuivemmalle iholle, mutta mulle se ei tuntunut natsaavan ihan kympillä. Tuoksu oli tässä todella neutraali, sanoisinko perus voidemainen. Juovakin on edelleen siinä missä se oli viimeksikin. Ei siis auttanut sen pienenemiseen. Ei varmaan auta enää mikään.

Oral B hammastahnaa on mulla jäljellä vieläkin, vaikka se on ollut käytössä siitä asti kun sain sen, aamuin illoin. Tykkään tahnasta muuten kyllä, se pesee hampit hyvin ja on raikkaan makuinen. Mutta se valkaisuominaisuus. En tiedä mikä se on. Mun kalustossa kun ei näkyny mitään muutosta. Ei mitään. Mulla taitaa kyllä oma hammasluu olla melkoisen keltainen eikä siitä sen takia näy värjäymien poistuminenkaan. Siltä osin siis jouduin pettymään, mutta kun tahna todistettavasti on toiminut muiden purukalustolla, niin pakkohan se on uskoa sen olevan hyvä tuote. Oletteko te testanneet? Tuliko valkoisemmat hampaat?

Enpä muuten ole huomannut hiuksissanikaan paksuuntumista L'oréal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster avulla. Multa kyllä löytyy tätä pehkoa omastakin takaa ainakin pituudelta, mutta paksuutta olisin kyllä toivonut saavani. Ei tullut ei. Koin tuotteen jotenkin hankalakäyttöiseksi, enkä saanut sitä ihan sinne aina mihin halusin. Tämä voi kyllä johtua siitä, että mun reuhkaa on kovin vaikea ositella märkänä, joten struutailin tuubista vähän sinne ja tänne. Se mikä pisti viimeisen niitin tämän tuotteen arkkuun oli se, että mun hiukset rasvottuivat normaalia nopeammin. Voin sen verran kertoa, että näin pitkää tukkaa ei ihan joka päivä viitsis pestä ja kuivattaa, joten mieluummin jätän tämän hiusten paksuntajan käyttämättä. Skeit, haluutko sä testata? :)

Sitten vielä Livboxilta lahjaksi saatu Essien Jazzy Jubilant lakka.


Mietin pitkään millaisen lakkauksen näin monivärisellä glitterpläjäyksellä voisi tehdä. En meinannut mitenkään keksiä mihin sen yhdistää, sillä sävyjä oli niin monta. En halunnut liian sekalaista lakkausta. Joten pohjalle valikoitui neutraali spagetti strap ja koetin tehdä glitterillä liukuvan lakkauksen. Pikkurilli meni kyllä ihan piloille. Muuten tykkään tästä lakkauksesta kovin. Mulla tulee ihan mieleen kalan suomut tai jonkun merenneidon pyrstö, silloin varsinkin kun aurinko osuu kynsiin kivasti. Essien lakkojen iso sivellin on ihan huippu ja sillä saa niin kivasti kynnet nopeasti lakattua. Jazzy jubilant kuivui nopeasti ja vaikuttaa ihan pitkäkestoiselta. Mulla on siis nämä vielä nakeissani, joten en täysin kestävyydestä osaa sanoa. Mutta peukku nousee kyllä ylös.



Kokonaisuudessaan boxi oli todella mieleinen ja tuotteet pääsi todella hyvin käyttöön. Mitäs te olette tyksineet?

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Joo, tänne vaa, kyllä testaan;) Kaikki kelpaa:D Pääsenkin lauantai aamuna kuule kampaajalle, lyhennetään ja kerrostetaan hiukan niin näkyy ne raidat (jotka sä laitat ja mikä paketti on odottanut NiiiiiiiiiiN pitkään jo;)) paremmin....
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, seuraava poistosatsi lähtee sitten sulle :) Ja tuon boosterin kyllä testaat ja kerrot sit toimiko sulla :)
      Ää, mäkin haluun, että mun hiukset sais uudistusta. :P

      Poista
  2. Tykkäsin! Mulle tuli tuo sama tuoksunäyte ja kun edellinenkin Jacobsin tuoksunäyte oli mieluinen rohkenin ostaa reissusta miniatyyripakkauksen jossa on lisäksi pari muutakin tuoksua. Toivottavasti on yhtä hyviä nekin :) Myös huulipunasta tykkäsin. Muita en olekaan vielä edes kokeillut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, tuollainen monen tuoksun miniatyyri setti oliskin kiva :) Kaikki Jacobsin tuoksut mitä oon testannut, on ollut kyllä ihania :)
      Miten ihmeessä sä pystyt olla kokeilematta kaikkia uutuuksia? :D

      Poista
    2. Pistetään laiskuuden piikkiin ;D

      Poista