Halpa ja hyvä

lauantaina, huhtikuuta 26, 2014

On muuten tosi kettumaista, kun meidän postin vieressä on Seppälä. Olen tainnut sen ennenkin mainita. Enhän mä pysty olla piipahtamatta siellä jokaisella posti käynnillä. Niin kävi meinaan eilenkin. Äiti vielä yllytti. Eikä sieltä tyyliin koskaan pääse tyhjin käsin pois. Äiti löysi halvalla kiva popot ja löysinhän minäkin vaikka mitä kivaa. Yhdet lörttöset housut jäi kummittelemaan mieleen niin pahasti, että ne on varmasti haetava. Mulla on nyt kuitenkin melko kova yritys pitää kukkaronnyörit kiinni noiden messuhulluttelujen takia. Sinne sitä rahaa kun paloi vähän liiakseenkin. Mutta kuinkas ollakaan, en silti pystynyt ohittamaan kosmetiikan alelaaria. Voin taputtaa itseäni olkapäälle, ettei tämän kalliimmasta ostoksesta ollut kuitenkaan kyse ja kun nyt on kuitenkin melkoisen huikeesta tuotteesta kyse.


SEPPÄLÄ Wet'n'Wild I'm Getting Sunburned 3€

Mulla on ennestään omaa kokemusta sekä muiden huikeita hehkutuksia Wet'n'Wildin tuotteista, joten enpä kauaakaan pähkäillyt, jätänkö kolmen euron paletin ottamatta. Äkkiä kolmanneksi viimeinen paletti kassalle ja hymyssä suin nopeasti karkuun muita ihauuksia. Harmittaa muuten ihan vietävästi, että Seppälän valikoimasta jää Wet'n'Wild pois :( Meidän miniseppiksessäkin on jäljellä enää muutama hassu kolmen napin paletti ja kynsilakkoja. Tämän ihanuuden sieltä nappasin turvaan ja kotona swatchatessa ei todellakaan tarvinnut pettyä laatuun!


Ylemmässä rivissä on pohjustaja ja alemmassa puhtaalla iholla. Näettekö hirveästi eroa? Mä en ainakaan. Kestävyyttä varmasti tuo, mutta pigmenttiä näissä riittää vaikka muille jakaa! Erittäin pehmeät ja värikylläiset napit. Jos yhtään nappaa nämä sävyt, niin suosittelen kyllä nappaamaan omaankin meikki kokoelmaan. Mä oikein himoitsen ruskettunutta hipiää, että pääisisn tekemään näillä kunnon ruskeannahkan meikin :D Sävyt meinaan passaa just eikä melkein rusketukseen. Aivan ihanat!


Auringossa tumman ruskeasta erottuu vielä kunnolla nuo glitterhippuset. Suosittelen siis todella ainakin tätä palettia. Ei ole hinnalla pilattu. Normaalihinta muistaakseni tälle oli kuuden euron luokkaa, ei siis silloinkaan mikään järkkyhinta näin hyvästä pigmentistä. Multa kun löytyy jo useammasta hintaluokasta luomivärejä, niin on se kyllä todettava, että ei nämä kakkoseksi jää muussa kuin hinnassa ja se sehän on vain hyvä!

Löytyykös teiltä mitä Wettiksen tuotteita? Olisiko jotain, mitä ehdottomasti suosittelisitte hankkimaan?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mulla oli tämä ja kieltämättä siinä on on pigmenttiä. MUTTA värit levittyvät pöllyävästi, jäävät kimallerannuiksi silmien alle ja kimaltavat aivan liikaa. Eli vali vali :D on Wettiksellä hyviäkin luomivärejä, nämä kimalteiset eivät oikein sovi raskaille luomille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okka, kiitos vähän etukäteisvarottelusta ;) Tietää siis tehdä silmämeikin ennen muuta meikkiä. Sama ongelma oli meinaan Too Faced Joy to The Girls paletissa. Mutta ainakin sormituntuma oli näissä mitä mainoin! Pitääkin testata levitystä vaikka sit niin, siis sormin, jos herkästi pöllyäviä siveltimien kanssa ovat. Mä taas tykkään kimalteisista ihan hirmuna :D

   Poista
 2. Voi pee, jääkö WnW siis pois Seppälöistä kokonaan?! :/ Höh, mäkin oon tykännyt niiden monista tuotteista, pitänee mennä vaivihkaa katsomaan josko vielä olis jotain hyviä alelöytöjä tehtävissä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jää pois käsittääkseni kaikista Seppälöistä. :( Ihan mälsää munkin mielestä. Kannattaa käydä kurkkimassa, jos on joitain vielä jäljellä :)

   Poista