Liikunnat vko 16, 2014

maanantaina, huhtikuuta 21, 2014

Voi harmi, niin ne vapaat taas on ihan loppu suoralla. Mä en ole malttanut nyt viimeiseen pariin päivään olla sisällä juur ollenkaan. Mitkä kelit!!! Rusketusrajat on saatu. Näkee kyllä, että aurinkolasit on ollu silmillä. Mutta miten ihanaa! Olen imenyt aurinkoa sisuksiini saakka ja tänäänkin hengaillut pihalla koko päivän. Nyt oli jo pakko tulla sisälle, kun päätä vähän jomottelee. Kenties pieni auringon yliannostus. Mutta niin, parin päivän blogilomahan siitä sit taas tuli. Lauantai meni kaupoilla kierrellessä ja eilen meillä oli niin ihana grillikauden avaus koko perheen voimin. Äiti, isäpuoli, veljen perhe ja siskon perhe. Meillä oli kyllä niin ihanaa! Pakko pitää illanistujaisia enemmänkin. Lapset kirmasi tuolla meidän pihalla ihan onnesta soikeana. Veljen poika tulikin sanomaan "Täti, teillä on ihan hirveen kiva piha." Lapset siis todella nauttivat :) Kyllä me aukuisetkin. En siis todellakaan haluaisi, että vapaat loppuu. Tästä olemisesta nauttii niin paljon.

Mutta en mä kyllä ole vaan ollut. Treenattu on. Viime viikon pari kohokohtaa oli 100kg puserrus prässissä sekä 250 istumaannousua. Huikeita lukemia ainakin omasta mielestäni. Tää itsensä ylittäminen on ollut jotain niin huikeeta, että se saa innon nousemaan entistä isompiin sfääreihin. Tällä hetkellä asuisin mielelläni salilla tai lenkkipoluilla. Vapaa kelpaisi siis todellaki paremmin kuin hyvin.


MA: Salitreeni 1h 20min, vatsalihakset - istumaannousu 150, rutistus 100 jalkojennosto 100, lankku 2min20s
TI: Salitreeni 1h25min, kävelylenkki 1h 6,4km
KE: Kävelylenkki 1h5min 6,4km
TO: vatsalihakset - istumaannousu 250, rutistus 100, jalkojennosto 100, lankku 2min30s
PE: Salitreeni 1h 20min, kävelylenkki 1h5min 6,4km
LA: - (shoppailua 3h)
SU: Salitreeni 1h 10min


Omasta mielestä treeni siis edelleen kulkee ja viikon liikunnatkin ihan kohtuulliset. Vai mitä olette mieltä?

On mulla kyllä ollut pieni murheenkryynikin tässä liikkumisessa koko ajan mukana. Mulla on alkaneet jalat vähän kipeytyä ja lenkillä nimenomaan. Mutta mitä veikkaatte, voisiko vika olla näissä?Sanoisinko, että nyt on aika loppuuntallatut kengät? Pakko sen verran sanoa näistä Niken kengistä, että ne ovat olleet kyllä oikein oivat kävelykumppanit, mutta laatu ei mua kyllä nyt ihan vakuuttanut. Nämä ovat meinaan ensimmäiset kengät, jotka repeävät tuosta sivusta ihan vain kävelyllä/juoksulla/salillatreenaamisella. Ei mulla ikinä aiemmin ole mitkään kengät moisesta paikasta revenneet. Paitsi ehkä jotkut viiden euron lättyset. Nää ei kuitenkaan ole mitkään halvat kengät. Enkä ole noita missään saanut mitenkään jumiin, että sen takia olisivat revenneet. Eräällä kävelylenkillä vaan rusahti ja siinä sitten oltiin. Muuten kyllä tykkäsin näistä. Paksumpi pohja olisi kyllä ollut tarpeellinen lenkkeillessä ja loppuajanhan nuo mulla enemmän salilla olikin.

Nyt on kuitenkin uuden monot ostettu ja niistä juttua sitten toisella kertaa. Nyt mä lähden vielä nauttimaan auringosta hetkeksi ja menen saunomaan :) Mites teidän pääsiäinen meni?

You Might Also Like

0 kommenttia