Lauantain lookki

lauantaina, elokuuta 24, 2013

Huh, tulin ottamaan pienen hengähdystauon pihapuuhista. Tähän väliin voin todeta, bye bye hoidetut kynnet. Oon niin ahkerasti repinyt takapihalla rehottavaa rikkakasvillisuutta, joten nakitkin on sitten sen näköiset. Vielä pitäis mennä jatkamaan. Oikeastaan ensimmäinen aikomukseni oli siivota pelkkä kesähuone, mutta tyylikkäästi taas jaon itseni tuhanteen paikkaan samanaikaisesti. No joo, ehkä mä saan kuitenkin jotain tänään valmiiksi. Mieluummin nyt kökin vaan tuolla pihalla, kun on niin lämminkin.

Eipä ollut tälle viikonlopulle mitään ihmeellistä menoa, joten täällä mä hengailen ne reiälliset pierukalsarit päällä xD Niksu ainakin tykkää. Sain meinaan kommentin ruokakaupasta tullessa, että taasko vedin jalkaani löllärit. Taitaa olla niin mukava näky :D No, naama on ainakin edes pikkasen laitetumman näköinen, vaikka vaatteet onkin...supertyylikkäät.





Tässä kuvassa näkyy hyvin mun silmien eriparisuus.

Pieni info tuotteista:
meikkivoide: MAC Studio Fix Fluid
peitevoide: MAC Pro longwear concealer
luomivärit: Sleek
eyeliner: Rimmel
kulmat: Inglot luomiväri
Ripsiväri: YSL
poskipuna: Maybelline
aurinkopuuteri: H&M
huulipuna: MAC Cremesheen Lipstick

Hieman neutraalimpia meikkiä näin viikonlopulle. Normaalisti viikonloppuisin tulee tosiaan tehtyä kunnon sotamaalaukset, mutta tänään päätin pitää vähän neutraalimman lookin. Kummasta te tykkäätte enemmän? Tummasta vai vaaleasta? 

Mut nyt mä lähden taas hommiin. Palataan <3

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Kaunis <3 Vaaleasta! terkuin maailman laiskin (ja surkein) meikkaaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä kaunis! Tässähän ihan häkeltyy <3
      Sinä kyllä edes mitään meikkiä tarvitse, kun olet niin luonnonkaunis. <3 Mutta tuota en kyllä usko, että olet surkein ;)

      Poista
  2. Oiii, kaunis! Kiva nähdä susta tälläisiä kokonaama meikkikuviakin! Nää sun meikkikuvat on kyllä aina niin onnistuneita, miten sä nää otat?
    Mulla jos on kotipäivä niin olen ne kotivaatteet päällä ja en TODELLAKAAN vaivaudu meikkaamaan vaikka johonkin lähtisinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, kiitos sinä nättimys <3
      Mä kyllä alkuun pelkäsin ihan hurjasti laittaa omaa naamataulua esille, mutta mielestäni meikistä saa aina paljon paremman kuvan, kun näkee sen kokonaan. Rohkaistuin siis :)

      Mulla on Canon EOS600D ja siinä on kääntyvä näyttö. Sen avulla sitten näen mistä kohti otan itsestäni kuvia. Huisin kätevä näissä meikinottokuvissa :)

      Kyllä mäkin monesti jätän meikkaamatta kotipäivinä, mutta ne on yleensä vaan niitä päiviä, kun kerkiää meikkaamaan pitkän kaavan kautta. Ja meikkaus kun on meikäläisen himotushommaa :) Siksi siis yleensä meikkaan vapaallakin. :) Muuten kyllä laiskuuttani monesti jätän senkin tekemättä :D

      Poista
  3. Miten se Nixu edes huomaa mitään lölläreitä, kun daamilla on tuollanen naamataulu. Oot niiiin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh my! Nyt punottaa posket ja kovaa. Kiitos pajon sinä upeus ♥ Tässähän häkeltyy ihan pahasti :)

      Poista
  4. Apua, voi kun ite osaisi meikata edes vähän tuonnepäin mitä sinä.. Olet älyttömän kaunis! :) ihanat pusuhuulet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos ihana! ♥ Menen ihan sanattomaksi näistä teidän kommenteista :) Kiitos ♥ Hih, huulet on isältä peritty :D

      Poista