Livbox - heinäkuu arvostelu

keskiviikkona, elokuuta 07, 2013

Mun pitäis olla jo tuolla sängyssä peiton alla, mutta kun sormet syyhyää vielä kirjoittamista, niin minkäs teet. Ja järkyttävä kaatosadekin pitää mut hereillä. Pikaisesti siis vielä ennen nukkumaan menoa heinäkuun Livboxin arvostelu.


Tämä boxi on kyllä ehdottomasti ollut yksi lemppareistani. Monta täysikokoista tuotetta ja muutakin kuin kosmetiikkaa. Hiusten kampausvihkonen oli ihan hurjan kiva lisä, vaikka mulla se ennestään olikin jo. Mä olen ihan järkyttävän huono hiusten laittaja ja kaikki helpot kampaukset opastuksineen kelpaa mulle paremmin kuin hyvin. Suosittelen hakemaan oman vihkosen Glitteristä, sillä sieltä saa kivoja vinkkejä.

Glitterin nutturavalkki ja timantit olivat toinen ei kosmetiikka juttu. Tykkäsin niin kympillä! Näillä meinaan mäkin saan ihan kohtalaisen kampauksen tehtyä parissa hassussa minuutissa. Väkersin tuossa pari tuntia sitten pikaisesti nutturan noilla timanteilla höystettynä, että sais tänne kuvaa niistä. Mutta siis näistä tykkäsin ohdottomasti paljon!

Kuka tulis värjää mun juurikasvun?! :o

Herbinan kuivashampoo olikin mulle vanha tuttu kaveri ja tykkään edelleen yhtä paljon. Tuoksu kiva ja sillä saa hyvin tuuheutta tukkaan. Ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote, mikäli ei ole tuttu ennestään.

Schwarzkopf Bonacure Fibre Force - tehohoito on ollut kokeilussa nyt pari kertaa. Tekee hiukset pehmeiksi ja hyvin hoidetun näköiseksi, takutkin selviävät mun hiuksista tämän avulla hyvin. Ainut mistä en tässä tuotteessa tykännyt niin paljoa, oli tuoksu. Mulle tuli siitä auttamatta mieleen vanha vartalorasva, jossa ei ole minkäänlaisia hajusteita. Itse tykkään, että hiustuotteet tuoksuvat raikkaalle ja näin ollen jättävät entistä puhtaamman olon päähän. Muuten kyllä oikein oiva apu hiuksille.

Carmexin huulivoide, I-H-A-N-A! Tykkään tuoksusta ihan mielettömästi ja tuo huulille välittömästi kosteutetun tunnun. Ihan kuin kipristelisi huulilla, kuin jotain mentholia olisi joukossa. Jättää myös ihanan kiillon. Ehdottomasti yksi suosikeimmista huulituotteista tällä hetkellä. Ja tuo kirsikka, nam!

Viimeisenä sitten Sunsilkin lämpö- ja kiiltosuihke. Eih, ei ollut mun juttu. Joko en osaa käyttää sitä oikein tai sitten vain sen tuoma tuntu hiuksiin ei ole mun juttu. Tuntui kuin hiukset olisivat jääneet lähmäisiksi, ei siis tahmeiksi vaan sellaisiksi likaisen tuntuisiksi ja veti mun hiukset ainakin herkästi takkuun. Suihkin tätä melko reippaalla otteella kaikkialle hiuksiin ja kuivasin sekä suoristin sen jälkeen. Tuntui kuin hiukset eivät olisi suostuneet suoristumaan ja vetivät takkuun koko ajan. Vasta kaksi käyttökertaa takana ja epäilen kyllä omia taitojanikin, joten tuote saa vielä uuden mahdollisuuden, muutoin lähtee parempaan kotiin. Miten te toimitte tämän kanssa?

Mitä mieltä te olitte heinäkuun tuotteista? Osui ja upposi, vai  ihan huti?



p.s. Öitä <3

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Toisaalta toi valkki on tosi hieno juttu, mutta sille ei ole käyttöä jos se onkin väärän värinen. Toki sen voi aina antaa jollekin jolla on vaikka vaaleat hiukset. Toi heinäkuun boksi olisi muutenkin ollut kiva.

    Mun pitäis kans värjätä hiukset, oon värjäyttänyt viimeksi 9kk sitten. Toisaalta mua ei yhtään häiritse tyvikasvu (tai no ei se enää edes mikään tyvi ole, kun sitä on niin paljon) kun se aika kivasti sulautuu tohon värjättyyn hiukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, että oikean värinen valkki se olla pitää. Kuitenkin se saattaa pilkotella sieltä välistä. Säkö et siis nyt tilaa boxia?

      Mulla taas tuo tyvikasvu näkyy niin kovin, kun on sen verran suuri väriheitto. Pitäisi vaan värjätä, mutta itse en saa muuta kuin sotkua aikaseksi. Pitää siis aina saada apuja hommaan. Omasta väristä en tykkää yhtään ja siksihän tätä revohkaa on värjättävä :D

      Poista
  2. Minä tykkäsin kyllä boksista ihan kympillä! Ainoa mistä en oikein välittänyt oli tuo tehohoito, ei tuntunut tekevän oikein mitään minun hankalille hiuksilleni. Toisaalta siitä riittikin vain noin puoleksitoista kertaa... :D Kuivashampoo oli vanha tuttu minullekkin, samoin valkki. Huulirasvan annoin miehelle jolla on jo ennestään tuota yksi purkki.

    Mutta minä kyllä tykkäsin erityisesti tuosta kiiltosuihkeesta! Hyvin harvoin käytän hiuksissa mitään lämpökamaa kun en hiuksia lämmöllä muotoile mutta kiiltoa kyllä antaa (: Eikä lähmää tai tahmaa hiuksia. Ehkä se sitten vaan riippuu hiustyypistä, mutta ihan mahtavaa tavaraa minusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se sit vaan on hiuslaadusta kiinni, kun jos mulla tuo tehohoito tuntui tepsivän, kun taas kiiltosuihke ei. Tai mä kyllä epäilen omia käyttäjätaitojakin ;D

      Mut kiva että sielläkin tykättiin boxista :) Toivottavasti pian tuleva elokuun boxikin olisi yhtä kiva :)

      Poista
  3. Vitsit tuota sun tukkaa!! Pitää varmaan hankkia jotain clip on-pidennyksiä, että saa tuollaisen upean tukan..

    VastaaPoista
  4. Heinäkuun boksi oli ihan huippu, mutta kurkin jo eräästä blogista, että eipä ollenkaan hullummalta näyttänyt myöskään elokuun boksi. Voi kunpa uusi boksi odottaisi minua jo tänään postissa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Noora, miten raaskit käydä kurkkimassa etukäteen mitä boxi sisältää? :) Mä välttelen blogeja, joista Livboxista voi lukea ja klikkailenkin itseni äkkiä pois sivustolta jos paljastuminen on vaarassa :D Mä haluan leikkiä joka kuukaus joulua ;D Mut nythän mä vasta en malta odottaa, jos sekään ei näytä hullummalta :) Toivottavasti mullekin olisi jo tullut, pliis pliis pliis :)

      Poista
  5. Muhun tää ei oikeen iskeny, valkki jo kotoa löytyi ja samainen kuivashampookin kaapissa jo oli. Lämpösuojassa puolestaan kannatan noita kampaamon tuotteita, vaikka mistä sen tietäis vaikka olis toiminu yhtä hyvin (mitä sun kuvaelman mukaan ei edes tee joten ei kaduta että laitoin kiertoon ilman kokeilua :D) huulivoide oli kiva, ja mustakin se tosiaan vähän kihelmöi huulissa. Jos vaikka tekee kunnon pusuhuulet ;)
    elokuun boxi oottelee vielä postissa, tänneki piti tulla silmät kiinni ku huomasin listasta et oot jo siitä kirjotellu :D

    Siis onko toi lettikin nutturan ympärillä sun omaa tukkaa? Niiiiin epistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh höh höh, kun ei nyt sulle natsannut. Valkki on mullakin pussissa ja mietinkin sen lahjoittamista eteenpäin, kun itselläkin on jo entuudestaan. Kyllä sen joku huolii ;)
      Mä kans meen aina livbox paljastukset ohi, ettei vaan mee yllätys piloille.

      Kyllähän se lettikin tästä samasta päästä tuli joo :D

      Poista