Pukeutumisen vaikeus

perjantaina, elokuuta 23, 2013

Tiedättekö, kun päässä surraa tuhannen erilaista vaatekokonaisuutta mielessä ja lopulta kun pääset sitä kokonaisuutta sovittamaan, tyrmistyt. Miksei se näytäkään yhtään niin hyvältä, kuin päässään oli visioinut? Heität lopulta kokonaisuuden takaisin kaappiin piiloon ja turvaudut perus farkku-huppari yhdistelmään. Tylsä tyyppi, perus minä siis. Mikä siinä asukokonaisuudessa sitten oli vikana? Joko se ei istunut päälle ja jokainen läskimuhkura paistoi läpi kilsojen päähän tai kokonaisuus oli muuten vain järkyttävä, ainakin siis juuri sillä hetkellä katsottuna. Lopulta tulee turhautuminen, kun mikään vaate ei sovi ja tekee mieli jäädä kotiin. Kellekään tuttua? Tahtoisit kerrankin repäistä ja laittaa päällesi jotain ihanaa, mutta kuitenkin se menee aina lopulta niin, että laitat päällesi ne luottovaatteet. Mikä tässä mättää? Eikö itseluottamus riitä yhtään räväkämpään pukeutumiseen? Tai et pidä kropastasi ja siksi pukeudut peittävästi? Vai onko sitä vaan niin mukavuuden haluinen? Tai jopa kaikkien näiden yhdistelmä?


Kaapissa odottaisi korkokenkiä lähemmäs 20 paria. Ajattelet, että tänään on niiden vuoro. Hetken kotona korkkarit jalassa sipsutellen alkaa päkiät puutua, nilkatkin vähän vihlottelee. Hitto, laitan tennarit. Ja niin taas jäi korkkarit käyttämättä. Nyt on kuitenkin mukavampi.

Mekko, ooh ihana! Laitat päälle. YÖK mikä kroppa! Otat pois ja vetäiset hupparin niskaan. Parempi.

Hame, tän kans tarttis sukkahousut. Ei näitä sellureisiä kehtaa esillä pitää. Ja niin kalkkunan valkoiset kintut muutenkin. Sukkikset, sukkikset. Näissä on reikä! Väärän väriset. Tuntuu inhalta. Ei hyvä. Pistän farkut.

Hei mutta joo, maxihame. Sitten ei olis kintut paljaana. Mikä yläosa? Kaksi löysää yhdessä, näytän valaalta jo muutenkin, ei lisäkiloja vaatteilla kiitos. Toppi, noup. Uimis näkyy. Jaahas, taidankin laittaa farkut tai caprit.

Shortsit, mäh. Sama vika kuin hameessakin. Ei voi pitää pelkälleen. Uudet jalat tänne, kiitos!

Oih, noi boyfriend farkut näyttää ihan sairaan hyviltä tuon tytön päällä. Käympän kokeilemassa. Sovituskopissa... Voi juma! Näytän triplasti isommalta. Jätän ostamatta.

Ihana sifonkipaita, tää on pakko laittaa. Voih, tästä paistaa vähän läpi, laitan topin alle. No hyi! Eihän tää enää näytä hyvältä, toppi pois. Eih, löllöt paistaa. Laitan lörtön neuleen. Huh, onpahan peitossa.

Hitsi, tää nahkaliivi on sairaan magee. Mihinkäs tän yhdistäis? Joku melko tiukka paita se varmaan täytyis olla. Ei, uimarengas loistaa. Lörttöpaita ei vaan sovi tähän, kai? Mistä minä tietämätön tiedän. Jätän siis liivin pois ja pidän vain lörtön paidan. Tylsä.

Tänään laitan tuon statement-kaulakorun. Mutta minkä paidan kanssa se sopii? Aa, no laitan vaikka tuon pelkistetyn sifonkipaidan. Hui kamala, olempa ylilaitettu! Laitankin tän pienen ketjukaulakorun ja hupparin. Huh, enpähän näytä enää juhliin menevältä.

Koetat kihartaa hiukset. Yksi risti kaksi, harakanpesä valmis. Nouuu, tukka ponnarille ja lippis päähän. Eipähän sojota enää.

Minkäs laukun sitä tänään ottais. Musta, musta, musta vai ruskea? No musta. Iso, pieni, iso, pieni? Pieni olis kivempi, mut sinne ei mahdu mitään. Iso siis. Kaupassa... Hitto tää kassi painaa, jätän autoon. Siellähän se vasta kiva on.

Matkalla jo menossa... Niin, ne asuun suunnittelemani korut jäi siihen hyllyn reunalle. No ei me nyt niiden takia enää käännytä. Voi lahopää minkä teit. Kerrankin kun olisin laittanut.

Tänään kyllä varmasti pistän tuon kauan käyttämättä olleen trenssin päälle. Suunnitellaas asu sen avulla. Huppari - ei käy. Farkut - menee, mut mitä yläosaksi? No tuo sievä ohut neule. Ok, melko hyvä. Trenssi päälle ja ulos. Mä en tarkene! Paksumpi rotsi päälle ja menoks. Miks et käyttänyt takkia silloin, kun oli pikkasen lämpimämpi? Koska silloin olis tullut kuuma. Hemmetin lämpövajakki.

Talvi... Kiva keli, palelee jo sisällä villavuoren ja vilttien alla. Mitä päälle ulos? Farkut, noup. Jaa, täällähän on nää mun eriseksikkäät toppahousut ja -takki. Kyllä, josko niillä tarkenis. Tiukkaa tekee. Mielessä pyörii pilkkihaalari. Se se vasta sexy olis.

Kevät... Loska, kylmä, lämmin, sataa, paistaa. Kumpparit - kangaskengät. Mitä tässä kelissä voi pukea?

Kotona... Mies tykkäisi sievästä kotiasusta. Vedät jalkaasi reikäisimmät pierukalsarit, villasukat korviin ja tajuttoman kokoisen paidan. Itse tykkäät, mies kävelee kaukaa. Miten tässä nyt näin kävi?


my outfit


Ylläoleva siis meikkiksen perussetti. Tylsä ku saapas. Alla olevassa olis sentäs jotain särmää. Ei silti pysty. :D

outfit



Tällaisia vaatepohdintoja perjantaille. Viikonloppu tulossa ja josko sitä vaikka tekisi jotain muutakin kuin kotihengailua. Kuka vaan mut tulis pukemaan? Ihanaiset, omat vaatemurheet ja vaatevinkit jakoon!!!


Huisin ihanaa alkavaa viikonloppua teille söpiksille ♥

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. :D :D :D

    Täytyy vaan uskaltaa, ei siinä kai muu auta. Minusta tuo alempi kollaasi on IHAN MIELETÖN!!! Innosta hihkuen pukeutuisin siihen :D Vaikkei ylemmässäkään vikaa ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se varmasti on. Mutta jotenkin se uskaltaminen on niin kamalaa. Ei pysty :D Munkin mielestä toi alempi olis niin magee, mut silti oon niin nössö, etten uskalla :D

      Poista
  2. Voi apua. mä nauroin niin paljon kun luin tätä :D Vähän noinhan se menee kyllä. Mä pyrin silti skippaamaan useimmiten ne tennarit ja laittamaan mun mukavimmat korkkarit tai ainakin jotkut vaikka matalatkin nilkkurit ja maihareista tykkään myös.

    Ja toi alempi asu, ihan loistavahan toi olis. Siinä olis ne tennarit, maxi jonka päälle tulee toi liivi peittämään ja jos on viileämpi niin farkkutakki tai bleiseri vielä tohon päälle. Mä käytän maxin kanssa usein tollasta liiviä ja solmin sen tosta alhaalta niin ei ole ihan muodoton pötkö. Katoppas tuolta ( http://lifeonplate.blogspot.fi/2013/06/kesaisia-kuulumisia.html ) missä mä vähän pohdin tota maximekko asiaa ja mitäs sen kanssa laittaisi kun en itsekkään tykkää yleensä ihan pelkilteen niistä.

    Ja sinne liivin alle ( se liivi josta luulen sun puhuvan on nimittäin ihana ), ootkos kokeillut niin että laitat vähän lörtömmän paidan joo mutta fiksaatkin sen kivasti takaa housuihin niin että selkäpuolelta se ei juuri näy liivin alta ja edestä jätät sitten housujen ulkopuolelle niin siitä ei tule niin tiukka ja se hieman sitten antaa anteeksi uimikselle ? Mä teen näin lähes aina, oli sitten tiukka tai lödömpi paita kun omaan niin pirun lyhkäset jalat että saan niitä hieman pidemmän näköiseksi kun puen aina paidan takaa housuihin. En kyllä tiedä ymmärsitkö nyt tästä selostuksesta yhtikäs mitään mutta jos et niin laita joku päivä asukuvaa takaakin päin niin näette miten puen lähes kaikki mun paidat :D Omistan myös nimittäin lyhkästen jalkojen lisäksi möhömahan :D niin sekin peittyy kivasti niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä ootkin niin tyylikäs. Mä kesällä kun luin tuon sun postauksen, olin niin ihastuksissa sun tyylistä. Sulle nyt passaa mikä vaan ♥

      Munkin pitäisi vaan oikeasti alkaa käyttää niitä korkkareita. Jalatkin siinä varmaan pikkuhiljaa tottuisi menoon. Tai jos ei totu, niin sit kärsikööt :D Tai sit pitäis keksii jotkut turbopehmusteet päkiöille ja kunnon tuet nilkoille :D

      Joo, mä saatoin ehkä snaijata mitä tarkoitat tuolla lördenpaidan tyylillä. Pitääkin kokeilla, miten toimii. :) Mut mun mielestä voisit kyllä tehdä postauksen sun liivityyleistä. Sais enemmän osviittaa ;)

      Poista
  3. Hahaa, täällä naurettiin vedet silmissä ;D Noin se juuri menee! :))

    Place for Dreams

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva jos nauratti ♥ Sulla on kyllä niin upea tyyli, että vaikee on uskoa sun kärsivän moisista ongelmista :)

      Poista
  4. :D Mäkin täällä repeilin. Voi miten tutulta kuulostikaan :D Oli ihana olla raskaana kun mahasta ei juuri mitään ylimääräistä pursuillut, saattoi huoletta pitää tiukkojakin toppeja :D Mutta tosi kiva tuo eka asukin on, ehkä jopa enemmän mieleeni. Kertonee jotain mun pukeutumisesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, edes yksi joka vois tykätä mun jokapäivä pukeutumisesta ;D Sulla on sit hyvä tyyli ♥

      Poista