Antelias iskä

keskiviikkona, helmikuuta 29, 2012

Kuinka ihanaa onkaan, kun aamulla valostuu jo kun ajelen töihin. Saa iha erilaista energiaa ja mieli tulee virkeämmäksi :) Mutta eilinen lepopäivä meni vähän plörinäksi. Se lumimäärä mikä eilen tuli taivaalta alas, pisti mut hommiin. Hyvä etten joutunut kaivamaan kotioveamme esille. Tunnin verran siis raskaan lumen heittelyä lapiolla. Menee muuten ihan kuntosaliharjoittelusta. Nyt mulla on sit kylkilihakset jumimmassa. Pitäisköhän vaikka venytellä? Eikä kotimatka siinä pyryssä ollut kovin kiva. Eteensä ei nähnyt ja vauhti pysyi moottoritielläkin alle 80km/h koko ajan, välillä jopa seisottiin. Onneksi kuitenkin kotiin saakka pääsin.

Tuo mun ukko kulta sai aikamoisen synttärilahjan mun isältä (synttärithän on siis vasta ens kuussa)(maaliskuuhan on jo huomenna :D). Iskähän harrastaa valokuvaamista, jonka olen muistaakseni jo aiemmin maininnutkin. Hän osti itselleen uuden Canon EOS 7D:n ja antoi sitten miehelleni Canon EOS 40D:n synttärilahjaksi. N oli ihan järjettömän otettu tästä eikä olisi kehdannut ottaa lahjaa vastaan. Tarjosimme iskälle rahaakin tuosta, muttei kuulemma missään nimessä ota. Halusi antaa kameran, koska tietää meidän pitävän kuvailusta niin paljon, että me saamme kinaa aikaseksi mun kamerasta :D No ei vaiskaa, mutta upean lahjan iskä kyllä antoi. Halusi mieluummin kameran tulevan käyttöön sellaiselle, joka siitä oikeasti nauttii :)


kuvat: Janet

Eikä lahjaksi tosiaan tullut pelkkä kamera vaan lisäksi laukku, jossa sitä kuljettaa. Meillehän sopii samat objektiivit, joten niitäkin voimme sitten tarpeen tullen vaihdella. Eilinen ilta sitten miehelläni kuluikin kameran räpläämisessä ja harjoituskuvien ottamisessa. Joudun varmasti kohta alkaa kyselemään häneltä kuvausneuvoja. Eli jos näette jossain pariskunnan joka kulkee kamerat valmiutilassa, niin me varmaan bongaillaan kuvattavaa :D

Nyt meillä onkin sitten tarkoitus keksiä iskällemme joku erittäin mieleenpainuva kiitos näistä upeista lahjoista, joita hän on meille antanut. Ehkä jotain tekemistä? Vain joku vastalahja? Mikä teidän mielestänne olisi sellainen juttu, jolla voimme osoittaa kiitollisuutemme?


Erittäin ihanaa aurinkoista keskiviikkoa :)

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Tää on niin epäreiluuuuuuu;/
  -Skeit-

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Sanopa muuta! Melkein jopa käy itsellekin kateeksi :D

  Skeit: :( Voi ku olisin tienny, nii olisin käskeny iskän antaa teille! :)

  VastaaPoista
 3. No höpö pöks:)
  -Skeit-

  VastaaPoista
 4. Skeit: :)♥ Me voidaan olla teidän personal kuvaajat ja tällä tavoin sä pysyt siellä kameran oikealla puolella ;)

  VastaaPoista
 5. Juuh, ja teillä porttikielto meille.....XP
  -Skeit-

  VastaaPoista
 6. Skeit: XD Mä oon saanu susta jo niin monta ihanaa kuvaa, ettet vaan yksinketaisesti voi enää kieltäytyä ;) Ei me tein portista tullakaan vaan etuovesta ;)

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava lahja ! Voisin mäkin moisen ottaa :D Jos alkaisin ruinaamaan niin ehkä toi mies ostaisi mulle joskus lahjaksi ;)

  VastaaPoista
 8. Milma: No on joo. Ja vielä kun mullehan isi osti jo viimesynttäreiks oman kameran nii on se kovasti lahjonu. Ehkä sun pitää ruonata ;) On tuo järkkäri meinaan kiva kapistus :)

  VastaaPoista
 9. Upea lahja! :)
  Jos ette muuta osuvaa kiitoslahjaa keksi niin ehkä voisitte viedä isäsi jonnekin, mistä hän tykkää, esim. teatteriin tai kartingiin tms. ja syömään :)

  VastaaPoista
 10. maisamiisa: Tuollaista ollaan vähän mietittykin :) Ja sun idea on oikeasti hyvä, mutta pelottaa vaan, ettei saada iskää lähtemään mihinkään :/ Kun ei häntä saa edes kyläänkään :/ Jotain kivaa kuietnkin pitää koittaa keksiä :)

  VastaaPoista