MP-messuille

torstaina, helmikuuta 02, 2012

Moottoripyörä on moottoripyörä,
skootteri on lälläripyörä

Tänään alkaa Helsingin messukeskuksessa Moottoripyörämessut ja ne jatkuu sunnuntaihin asti. Mekin ollaan menossa sinne lauantaina katsastamaan miltä siellä näyttää. Toiveena olis löytää jotkut erimageet ajovarusteet (esitelläänköhän siellä edes sellaisia?) ja katsastaa muuten vain uusia mopoja. Suurin syy lähtöön on toki ehdottomasti se, että haluan viedä mieheni sinne (mä siis keksin, että mennään) ja kai muakin tää pärräily kärpänen on jonkin verran puraissut. Mä jopa viime kesänä kokeilin ajaa moottoripyörää ihan itse ja se oli kyllä hurjaa. Olishan se varmaan ihan kiva osata ajaa tuollaisella, mutta kyllä mulle kelpaa takapenkki paremmin kuin hyvin :)

kuva: kaapattu mp-messujen etusivulta

Nuo korkkarit on ehkä parhaat tuossa mp-messujen nettisivulla :D Kyllä síis naisetkin tätä harrastaa. Mut mun lukijoissa ei taida olla yhtään harrastajaa?

Mutta noin muuten tykkäättekö käydä messuilla ja minkälaisilla messuilla?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Minä ilmoittaudun "moottoripyöräharrastajaksi" :D Tai ei nyt varmaan harrastajaksi voi sanoa, mutta kuitenkin :) Meillä on kotona iskällä ollut monta moottoripyörää ja paljon oon iskän mukana ollut ajelemassa. Viime keväänä sain T:n houkuteltua vaihtamaan sillosen mönkijän moottoripyörään ja kesän ajan meillä sellainen olikin. (Syksyllä vaihtui sitten taas mönkijään) Mä rakastan moottoripyöräilyä, vaikka en itse ajakaan (vaikka haaveissa on ajaa pyöräkortti joskus) mutta kyydissäkin on mukavaa istua ja nauttia vauhdin hurmasta :)
  Muutenkin meidän perheessä on aina noi autot ja muut moottoriajoneuvot ollu pinnalla ja jatkuu edelleen :) Itse olen nykyään paikallisen autourheilu-seuran sihteeri ;D

  VastaaPoista
 2. Heidi: Oo, kivaa :) Meillä kans on ollut moottoripyörää niin isäpuolella, valjellä kuin nyt myös miehelläni. Mä oon samaa mieltä, että kyydissä on tosi mukavaa ja nauttia siitä vauhdin hurmasta (okei, myönnän et välillä saattaa jopa olla hurjaa :D) Meillä on kans moottoriajoneuvot erittäin pinnalla, sillä ne ovat miehen intohimo (tartuttanut sitä myös muhun). Ihana sihteeri ;)
  Mut kiva tietää, että mun lukijoissa on tähänkin aiheeseen liittyen lukijoita. Karoliinakin ilmoittautui aiemmin :)

  VastaaPoista
 3. Käyn aina miekkosten kanssa Helsingin venemessuilla ja kyllä niitä paatteja ihan mielellään katseleekin. Oon niitten venekuvaaja...ja saapahan sitten maistaa aina siideriäkin siinä "veneilyn" lomassa. ;D

  MP ei ehkä ole mun juttu, mutta kelpais nuo räväkän punaiset korkkarit mullekin! :D

  VastaaPoista
 4. Minna: Sullahan on hyvä kuvaaja palkka ;) Mä kans tykkään katsella ja kierrellä, ei ees kauheesti väliä mitä esitellään :D
  Nuo korkkarit olis kyl tosi kivat :)

  VastaaPoista
 5. Meillä kans iskä on aina harrastanut moottoripyöriä, tällä hetkellä niitä taitaa olla kolme kappaletta tallissa. Isoveljen kanssa ne on käynyt millon missäkin niillä, oon mäkin välillä ollut kyydissä, mutta ite en aja. :) Uusin isin moottoripyöristä on kyllä makee, täytyy myöntää. :)

  VastaaPoista
 6. Viivi: Sullakin siis taitaa vähän veressä virrata tuo mopoilu. ;) Kyllä sitä ainakin vähän on tainnu siirtyy isältä tyttärelle ;) Mikäköhän motskari tein isillä on?

  VastaaPoista