Nyt suututtaa...

lauantaina, helmikuuta 11, 2012

On tosi, tosi ihanaa kun sää lauhtuu, mut meidän vesiputket ei vissiin tykänny siitä niin paljon kuin minä. Meille ei tule vettä :( Sama homma kuin vuosi sitten. Tuo meidän seinänaapuri on ollut Thaimaassa jo pari viikkoa ja mukavasti hänen asunnostaan on pamahtanut putket jäähän ja tänne loppu päähän rivariamme ei tule vesi. Saako nyt olla suuttunut? Onneks äiti tosiaan asuu tuossa lähellä, et pystyttiin hakee vettä, mut on tässä kyllä melkoisen avuton olo. Eikä näin viikonloppu aikaan saada ketään ees sulattelemaan putkia, saati sitten sieltä oikeasta kohdasta, kun toiset loikoilee Thaimaan auringon alla. Piti pestä pyykkiä ja saunaan olisin halunnut mennä, tai siis voin mennä mut mites se peseytyminen?

MURR!!

Mä lähden kohta tallille tuon ukko kullan kanssa (jos hän nyt pieneltä flunssan poikaseltaan jaksaa) jos vaikka sais tätä suuttumusta rauhotettua.

Olisko mitään poppaskonsteja saada vettä tulemaan???

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Voi ei :( Onpa inhottavaa!
  Ei niihin sulatteluihin taida olla muita konsteja, kuin ammattilaisten pyytäminen paikalle..

  VastaaPoista
 2. Karoliina: Nä tää on tosi inhottavaa! Eikä vissiin ketää ammattilaista täällä ees saa viikonloppusin paikalle :/

  VastaaPoista
 3. Oi ei, onneksi täällä kerrostalossa ei moisia ongelmia ole. Mulla menis kyllä hermo hetkessä ilman vettä. Toivotaan et saatte homman kuntoon pian.

  VastaaPoista
 4. Apua! Tsemppiä, toivottavasti tilanne parantuu nopsaa. :)

  VastaaPoista
 5. Milma: Jep, hermot menetetty jo moneen kertaan ja kyllä suututtaa. Ei meinaan vieläkään ole kunnossa >:| Toivotaan, et tänään korjaisivat.

  Viivi: Kiitos tsempeistä, niitä kyllä tarvitaan ku hermot on jo ihan riekaleina :D

  VastaaPoista