Kevättä rinnassa

lauantaina, helmikuuta 04, 2012

Tai se mulle ainakin tulee mieleen tästä eilisestä kirppis löydöstä. Kerkesin hyvin käydä ennen spinniin menoa koluamassa kirppiksen ja teinpähän pienen löydön pitkästä aikaa.

kuva: Janet

Ihanan pirteän värinen. Lapussa luki, että tuo on uusi ja kyllä se siltä vaikuttaakin. Hintaa tällä oli 4,50€. Vaikka koko on 40 ja mulle ihan hitusen löysä, niin toi on just hyvä. Nyt sit vaan pesuun, että pääsee käyttöön :)

Kohta lähtee auton nokka kohti Helsinkiä ja messuja. Kuvia tulee varmasti räpsittyä ja ihasteltua jos jonkin moista pärrää. Toivottavasti siellä olis jotain über kivaa myös naisille.

Ihanaa lauantaita!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. On kyllä ihanan pirtsakka pusero! Ja taas hyvä kirppislöytö, ääh en ala ;) Meidän kirppikset taitaa olla ihan kökköjä kun en ikinä (siis silloin kerran vuodessa kun sinne eksyn :D ) löydä mitään.
    Kevät on ihan kohta täällä ♥ (vaikkei nyt siltä tunnukaan, pakkasta 20 astetta liikaa :/ )

    VastaaPoista
  2. maisamiisa: Mäkin tykkään tuosta :) Pitäisköhän sun käydä useammin, et voisit tehä enemmän löytöjä ;) Mut ei kaikille kirppiksille viedä hyvää tavaraa, meilläkin on kaks kirppistä täällä ja toisesta ei löydy ikinä mitään vaik käynkin useasti. Ihanaa et kohta on kevät <3 mut pakkasta on tosiaan liikaa, meil on tällä hetkellä -29 :( ulkoilu mahdotonta!

    VastaaPoista