Wii kills (Liikunnat vko 8)

maanantaina, helmikuuta 27, 2012

Me vietettiin melkein koko lauantai päivä äidin ja isäpuoleni kanssa. Käytiin yhdessä kiinalaisessa syömässä, mentiin heille saunomaan ja yöllä sitten pelattiin Wiillä sporttipelejä. Öö, mä luulin käyväni salilla ja saaneeni pikkasen paremman kunnon ja lihaksia, mut Wiillä pelatessa hiki virtasi ja tällä hetkellä mulla on totaalisen kuolleet kädet, sivuvatsalihakset ja selkä. Ja nauramisesta vatsalihakset, mut kyllä meillä olikin hauskaa. Eniten ehkä nauratti isäpuoleni hermostuminen peleille, mutta nyrkkeily ja miekkailu vie voiton. Vissiin reväytin oikean käden lihaksen kun miekkailin. Enemmän kulutin energiaa siihen nauramiseen, eikä pelaamisesta meinannut tulla mitään :D Ja nyrkkeilyssä tosiaan hiki virtasi. Olis pitänyt varmaan jättää se saunominen pelaamisen jälkeen, mutta eipä arvattu, että hikoillaan kuin pienet siat. Hauskaa kyllä oli ja toivottavasti otetaan pian uudelleen.

Perjantaina töiden jälkeen tapasin ihanaa R ystävääni pitkästä aikaa ja kurvailin Jumboon. Samalla kävin Specsaversilla näöntarkastuksessa, kun olin saanut ilmaislipun sinne. Kuulemma mulla on huippuhyvä kaukonäkö, eikä lähinäössäkään ole pahemmin vikaa, mutta migreenini takia optikko oli sitä mieltä, että pienikin heitto saattaa aiheuttaa kohtauksia. Eli mulle määrättiin +0,75 vahvuuksiset lukulasit. Normaalisti he eivät kuulemma tuollaisia määrää ollenkaan, mutta mun tapauksessa tosiaan kyllä. Nyt siis silmälasiostoksille. Tarjouksia siis bongailemaan. Jumbosta tarttui mukaan myös kosmetiikkaa. Anttilassa oli menossa Pimeät päivät ja niin hyvällä alennuksella olevat turvenaamio ja silmämeikinpoistoaine lähtivät mukaan. Olen kuullut pelkkää hyvää tuosta turvenaamiosta, että pakko oli ottaa kokeiluun. Takapuolella lukikin, että pienentää ihohuokosia ja poistaa ylimääräistä rasvaa. Josko tämä auttaisi mun naamalla. Nyt siis kovassa testauksessa. Silmämeikinpoistoaine on muuten vaan hyvä, kun tykkään tehdä usein tummia meikkejä ja ne jäämät silmissä ei ole nätin näköiset.


4,95€ ja 9,90€

Olen myöskin etsinyt silmämeikinpohjustusainetta jo pidemmän aikaa, mutta mikään ei ole tuntunut vielä sopivalta. Ja sen verran amatööri kun ole, en ole uskaltanut tilata ulkomailta. Kävimme eri kosmetiikkakaupoissa, muttei mikään tuntunut olevan hintalaatusuhteeltaan sopiva mulle. Viimeisenä päätimme poiketa Inglotissa ja ihana myyjä näyttikin heidän valikoimaa. Sieltähän se pohjustusaine lähti mukaan. Inglottiin vie kyllä tieni mahdollisimman pian, että pääsen tekemään omat paletit :)
12€

Ja lopuksi ajelimme Vantaan Ikeaan. Ensin oli pakko menna ravintolaan haukkaamaan jotain, sillä päivän ruoalla (eli neljällä leivällä) en enää pärjännyt. Ikea Family kortilla sai muusin ja lihapullat 2,95€ Herttileeri ku oli halpaa, tottakai piti syödä. Jälkkäriksi sitten kaakao ja pulla 0,50€. Noilla hinnoilla ei kyllä pääse köyhtymään. Maha tuli täyteen ja sitten koluamaan tarjontaa. Ei löytynyt sopivia vetimiä ei. Tai olis voinutkin löytyä, mutta kun mieheni ei kerennyt pitkän työpäivänsä takia (mitkä ihmeen 12h työpäivät???) tulla enää katsomaan. Eli niiden hankkiminen jää tuonnemmaksi ja valikoimaa pitää tarkastaa muualtakin. En kuitenkaan tyhjin käsin lähtenyt kotiin (koska Ikeasta voi poistua ostamatta mitään?:D). Olen pitkään himoinnut tuota karahvia ja alennetulla 4,95€ hinnalla oli jo pakko kotiuttaa (norm. 8,95€). Ja pitkiä jälkiruokalusikoita olen myös jo pitkään miettinyt. Nämä myös maksoivat sen 4,95€. En siis kamalasti köyhtynyt reisulla vaikka mitä muutakin olisin halunnut ostaa :)

kuvat: Janet

Eilinen sitten otettiinkin ihan vaan levon kannalta. Miehelläni taisi olla pieni krapula (ei, kun hän oli tulossa kipeäksi kuulemma ;)  ), he siemailivat isäpuoleni kanssa punaviiniä paripulloa ja oluttakin meni (joskin isäpuoleni suuhun suurin osa). Katsottiin parikin leffaa ja köllittiin sohvalla. Mä koetin rentouttaa näitä kipeitä käsiäni, mutta näähän onkin tänään vielä kipeämmät. Tässä nyt kuitenkin ne viime viikon liikunnat.

Ma: Ratsastus 1h 30min
Ti: - (ihan pikkanen pääkipu)
Ke: Sali 1h 10min
To: Sali 1h 20 min
Pe: - (shoppailua 4h)
La: Wii pelejä 2h
Su: -

En ole viime viikonkaan liikuntoihin kauhean tyytyväinen. Otin kuitenkin pikkasen varoen näiden pääkipujen takia. Jos tällä viikolla sitten otettais niskasta kiinni. Herkkulakkokin suunnitteilla.

Nyt kuitenkin reippaana uuteen viikkoon ja mukavaa sellaista teille ihanat lukijani ♥

You Might Also Like

0 kommenttia