Ilme nuoremmaksi

torstaina, helmikuuta 23, 2012

Nyt ei ole kuitenkaan puhe mun ilmeestä (vaikka sillekin pitäis tehdä jotain ja kovasti), vaan meidän keittiön. Ollaan miehen kanssa puhuttu, että nuo meidän keittiön kaappien vetimet on melkoisen antiikkisen näköiset. Ei missään nimessä rumat, muttei ehkä ihan sitä mitä me halutaan. Vähän siis jotain "modernimpi" vedin saattaisi ehkä nuorentaa keittiömme ilmettä.kuvat: Janet


Ikean sivuilta löytyy jos minkälaista vedintä, mutten oikein tiedä ihastuinko yhteenkään niistä niin paljon, että vaihtaisin nuo. Ja nykyiset vetimet sopii kyllä sävyltään ihan hitsin hyvin noiden spottivalojen kanssa.


kuvat: ikea.fi

Mitä mieltä te olette? Tulisiko ilme kivemmaksi vedinten vaihdon jälkeen vai onko vanhat hyvät?

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Me vaihdettiin vetimet eteisen kaapistoon ja ilme kyllä muuttui todella paljon, mutta edelliset vetimet olikin sellaiset valkoiset muoviset :D Minusta nuo teidän nykyiset vetimetkin on kivat, mutta jos niistä ei tykkää, niin varmasti muunlaiset muuttaa kyllä ilmettä :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin kyllä tykkään noista teidän nykyisistä vetimistä, mutta tosiaan jos uutta ilmettä kaipaa ni melko helposti se onnistuu niitä vaihtamalla. K-raudassa ja prismassa on kans aika kivasti vetimiä, kantsii käydä niistäkin kurkkaamassa jos noi ikean ei ihan oo sitä mitä ootte ajatellu :)
  Meillä ei keittiön nuorennukseen ihan vetimien vaihto riitä,höh :/

  VastaaPoista
 3. Heidi: Juu, jos sellaiset valkoiset vaihtaa niin varmasti muuttui. :) Onhan nuo meidän vetimet ihan kivat, mutta mulle tulee mieleen vaan jonkun vanhemman ikäpolven keittiö. Tämä siis vain mun mielipide. Mut oikeasti mä oon jo niin tottunut noihin etten edes huomaa :D

  maisamiisa: Onhan ne sillee ihan kivat joo, mut ei ne kauheen modernit oo :D Tai en mä tiiä minkälaiset mä tuohon edes haluaisin :D Niin jo tottunut noihin vanhoihin. Meinaatteko te tehä sitä keittiö remppaa? :)

  VastaaPoista
 4. No olisihan se ihana rempata, on vain yksi "pikku" este matkassa :D Mietin jo et saiskohan mistään halvalla sopivankokoisia ovia, jos vaihtais vain ne. Mutta kalliiksi sekin taitaisi tulla :/

  VastaaPoista
 5. Vedinten vaihto tekee keittiölle kyllä todella suuren muutoksen pienellä rahalla :)
  Minusta nuo Ikean ylemmät ovat aika kivannäköiset, samanlaiset me otettiin meidän edellisen kämpän keittiöön kun tehtiin keittiöremppaa :)

  VastaaPoista
 6. Mä uskon että noi uudet vetimet tekee kyllä hyvää keittiön ilmeelle, ei sillä että noissa edellisissäkään mitään vikaa olisi mut toi teidän keittiö on enemmän noiden esimerkki vetimien tyylinen. Itse tykkään noista Ikean pelkistetyistä vetimistä paljon :)

  VastaaPoista
 7. maisamiisa: Taidan arvata mikä se "pikku"este on. Tuntuu olevan sama este meillä tän asunnon remontin kanssa. Eikö Ikeasta saa ovia melko edullisesti? En tiä, ku en oo kauheesti kattellu. Toivottavasti kuitenkin saatte tehtyä edes joskus mieleisen keittiön :)

  Karoliina: Joo, vetimillä saa halvalla uutta lookkia :) Noi on kyllä nätit vetimet, mut on tiiä onko ne silti ihan sitä mitä haluan. :)

  Milma: Munkin mielestä meidän keittiöön kuuluisi jotkut muut vetimet, mutten vielä oo löytäny niitä ihan mieleisiä. Ikean simppelit vetimet on kyllä nättejä :)

  VastaaPoista