Miinus ja plus senttejä sekä liikunnat vko 6

maanantaina, helmikuuta 13, 2012

Kyllä muuten jurppii, kun ei tule vettä vieläkään. Koko viikonloppu siis ollaan jouduttu pärjäämään ilman. Onneksi pääsi äiskälle suihkuun ja hakemaan vettä. Monen monta kertaa tuli aukaistua hana ja hetken odottelun jälkeen tajusi, et niin...eihän sieltä vettä tulekaan. Toivon mukaan tänään saataisi sinne joku hommiin ja poistamaan ongelma. Ja jos ei sitä saada korjattua, en takaa seurauksista :D (eli vedän sellaset itukupotkuraivarit olkkarin matolla ja mökötän kunnes homma hoidettu). Muutoin meillä oli kiva viikonloppu ja mä olen miehestäni erittäin erittäin ylpeä. Meillä kun on varattu huhtikuulle taasen issikkavaellus ja mies on lähdössä sinne mukaan, niin olihan hänen vihdoin kokeiltava laukkaa, että varmasti tulee pysymään vaelluksella selässä. Voitte vaan kuvitella, kun mua jännitti mutta ihan turhaan. Tuo mies veti selässä kun mikäkin cowboy eikä mulla todellakaan ole mitään hätää, etteikö pysyis selässä. Mä olin pakahtua ylpeydestä! Olin niin iloinen ja yllättynyt kuinka hienosti se meni ja mies itsekin tykkäsi :) Mä hehkutin sitä koko päivän, niin ylpeäksi mä tulin ♥ Ja muutenkin meillä oli todella kivaa lauantaina tallilla. Käytiin tunnin maastolenkki, minä ratsastin ja mies oli pulkassa kun hepolla vedettiin. Hauskaa oli ja nauroin välillä maha kippurassa sitä luminaamaa, jonka mies sai kavioista lentävistä lumista :D


kuva: google.fi

Kun aloitin tämän kuntoilun mä otin itsestäni mitat, että voisin seurata tuleeko mitään muutoksia kehossa. Peilistä kun sitä ei itse välttämättä niinkään näe. Noin kuukauden kuluttua nappasin uudet mitat, mutta unohdin kertoilla niitä tänne. Eli muutosta on tapahtunut suuntaan sekä toiseen. Mulla on vatsan ympärys (mitattu melko alhaalta jenkkakahvojen ja pömppömahan kohdalta) ja tosiaan muutos oli -3cm. Voitte vaan kuvitella kuinka innoissani olin tästä tuloksesta. Jotain siis tapahtuu. Molemmat hauikset/allit on kokenut myös miinustuloksia ja 0,5cm molemmista lähtenyt. Toivottavati allit pienenee ja hauis sitten pääsee vähän kasvamaan. Pienen pettymyksen koin reisiä mitatessa. Toivon kovasti, että nekin olisi pienentynyt, mutta ilmeisesti lihas on kasvanut vaan. Joo, onhan se ymmärrettävää kun lihaskuntoa kovasti teen, mutta toivoin, että nuo läskit olis liuennut pois. Eipä ole ei, ainakaan vielä. Eli reisiin tuli +1cm. Eihän nää mitat ole mitään päätä huimaavia, mutta mulle erittäin tärkeitä. Jos mitään muutosta ei tapahtuisi, menisi mullakin motivaatio totaalisesti. Nyt näiden mittausten takia mun motivaatio nousikin aika lailla ja mieli tekisi salille koko ajan. Ja huomaan kyllä kunnossanikin, että jaksan pidempään :) Mutta nyt niihin viime viikon liikuntoihin.


kuva: weheartit.com

Ma: 1h metsälenkki, lumessa tarpomista
Ti: Sali 1h 15min ja zumba 1h
Ke: - (migreeni)
To: Sali 1h (migreeni)
Pe: Tallityöt 1h (pääkipua)
La: Tallityön 1h 30 min, ratsastus 1h ja kävely 30 min (miehen ratsastaessa talutin varsaa mukana) (pääkipua)
Su: - (pääkipua)

Aikas kivalta näyttää viikko pääkivun osalta :/ Lähes koko viikko meni kärsiessä, eikä vieläkään ole kokonaan pois. Toisina päivinä se oli pahempi ja torstaina salitreenin jälkeen tunsin kuolevani taas vaihteeks siihen kipuun. Mulla oli muutenkin niin huono omatunto, kun en ollut keskiviikkona käynyt niin pakko oli mennä. Ja kiitokseksi siitä sain ihan kauhean kipeän pään. Mut nyt kuitenkin yritän mennä tähän viikkoon positiivisemmalla mielialalla ja yritän unohtaa toimimattoman veden (eli sen on toimittava kun pääsen kotiin :D)

Tosi ihanaa maanantaita vaan kaikille! Millaisella fiiliksellä te olette viikon aloittaneet?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hyvin oot edistynyt : )On varmasti motivoivaa kun näkee tulksia ihan konkreettisina numeroin.

  Viikko alkoi ainakin täällä ihan hyvissä merkeissä, töissä oli todella hiljaista ja lähdin reippaasti aikasemmin himaan mikä on todella poikkeuksellista :)

  VastaaPoista
 2. Milma: Kiitos Milma <3 Kyllä motivoi ja paljon :)

  Kiva kuulla, et sulla on alkanut noinkin ihanasi viikko :) Voi ku itekki pääsisi välillä aikasemmin töistä ja varmasti kivaa onkin ku poikkeuksellisesti pääsee :)

  VastaaPoista
 3. Siis toi kolme senttiähän on ihan mahtava saavutus, hienoa! :) Varmasti saa lisämotivaatiota kun oikeesti huomaa tuloksia tulleen.

  Mut toi on kyllä sieltä ja syvältä jos ei vettä tule. Sitä ei usein ajattelekaan kuinka vaikeaa voi arki olla kun ei saa vettä hanasta..

  Mulla viikko on alkanut rauhallisesti kotosalla, yöksi töihin. Vaikuttaisi tulevan ihan mukava viikko, perjantaina pitäisi synttäreitä kahvitella ja sitä verten vähän leivoskella :)

  VastaaPoista
 4. maisamiisa: Kiitos maisuliini <3 Tosiaan, mieli tekisi koko ajan salille :D

  Kyllä, tosi syvältä kun ei tullu vettä, mut jihaa! Vihdoin tunti sitten putkimies sai sulatettua jään. Nyt tippasee vähän vesi, että ei jäädy uudelleen.

  Ehdottomasti sit kuvaa leipomuksista :) Mulle saa lähettää postissa ;) Mukavaa yötyötä! En vaan ymmärrä kuinka niitä voi jaksaa tehdä.

  VastaaPoista