Käkkärällä

tiistaina, helmikuuta 07, 2012

Perjantai iltana pääsi Franck Provostin pesuaineet ekaa kertaa kokeiluun ja toisen kerran koklasin eilen. Hihii, se haju ei olekaan niin kaamea miltä se pullossa haisee. Hiuksiin hierottaessa haju muuttuu puhtaaksi ja raikkaaksi. Mulle tulee mieleen raikas keli ja järvi siitä tuoksusta. Olin siis hyvin positiivisesti yllättynyt. Shampoo vaahtoutui oikein hyvin ja oli mukava levittää hiuksiin. Lähti todella hyvin huuhdeltaessa pois. Hoitoainekin tuntui hyvältä, vähän lirumpaa entä käyttämäni Dove, mutta levittyi hyvin tämäkin. Istuskelen aina saunassa hoitoaineen vaikutuksen ajan, joten tiiä sit onko siitä jotain hyötyä vai haittaa, mutta ajattelin vaan mainita varmuuden vuoksi. Hiukset olikin ihan eri tuntuiset pestä tästä hoitsikasta entä Doven. Hiukset eivät jääneet yhtään niin liukkaisi ja kaikki aine lähti todella hyvin pois huuhtelemalla. Hiuksiin tuli siis todella puhdas tunto. Hiusten kuivuessa ne jäi todella pehmeän tuntuiseksi ja siltikin helposti harjattavaksi. Näin talvis aikaan mulla saattaa tukka olla todella sähköinen, mutta harmittavasti tämäkään tuote ei sitä poistanut. Näin yleisvaikutelma tuotteesta parilla käyttökerralla on todella hyvä. Eli Provostia voin varmasti tulevaisuudessa ostaa uudelleenkin, mutta vois kokeilla joitain toista esim. vahingoittuneille hiuksille. Vai olikohan mulla nyt just sitä? Kuitenkin siis hyvä tuote.

Perjantaina saunan jälkeen kuivasin hiukset ja pistin ihme vänkyrät yöksi päähän toivoen kivoja kiharoita. MP-messuille siis lähdettiin tällaisella meikillä ja tukalla.
Jep, mä omistan varmaa maailman mustimmat silmänaluset ja väsyneimmät silmät. Jos teillä on jotain poppaskonsteja tai hyviä tuotteita näiden poistamiseen niin tiedot ovat enemmän kuin tervetulleet. Mutta aika tummalla meikillä siis lähdettiin liikenteeseen. Olen jotenkin tykästynyt tummiin meikkeihin vaikka ennen pelkäsin niiden käyttöä. Siis mikään ammattimeikkaajahan en todellakaan ole ja sen näkee kyllä tuloksestakin :D Ja äiti totesi mulle lauantai iltana kun tultiin messuilta, et mulle on jo tullut otsarypyt. Kiitos äiti huomautuksesta, nyt mul on entistä kauheempi ikäkriisi :D En halua enää katsoa peiliin sitäkään vähää mitä nyt on joutunu kattomaan. Mut voi siis kohta ilmoittaa "Ten years younger"-ohjelmaan :D Mulla kun on muutenkin aina ollut huono iho, olen siis kärsinyt todella pahasta aknesta nuorena, niin kiva nyt sit viel saada jotain ryppyjäkin.

kuvat: N

Kyllä niillä vänkyröillä vaan sai kiharat ja vielä ihan kivat. Nykyäänhän on niin paljon erilaisia ja erittäin helppoja tapoja tehdä kiharat, että on valinnanvaraa. Kyllä varmasti löytyy itselleen se helpoin tapa kaikista vaihtoehdoista. Ja nämä siis tehty pestyihin, hiukan kosteisiin hiuksiin ja yön yli oli väkkärät päässä. Tällaisen lopputuloksen niistä saa.

Mun tukka odottaa värjäystä. Tuo järkyttävän pitkä juurikasvu on jo kertaalleen värjätty vaalealla, mutta tuon vaaleammaksi ei mennyt ja jotenkin ei  vaan ole saanut aikaseksi värjätä uudelleen. Äitin kanssa on ollut puhetta jo monta kertaa, et värjätään tai ainaki laitetaa raitoja, mut se nyt vaan on jääny. Mä kun kammoan noita kampaajia sen verran paljon, ne kaksi käynti kertaa ja molemmilla kerroilla pilalle menneet hiukset ei vaan innosta mua menemään uudelleen. Sekin kampaaja, jolla nyt kävin silloin viimeksi, meni kohta käyntini jälkeen "konkkaan"(tiedä mitä siellä tapahtu) vaikka oli juuri avautunut. Eli tosi hyvä luottokampaaja edelleen hakusessa ja sitä virkaa saa toimittaa äiti niin kauan, kunnes toinen ilmaantuu.

Mut näistä höpötilöpöti jutuista takas töiden pariin ja pistämään tulitikut silmille. En vaan voi ymmärtää kuinka mua väsyttää niin julmetusti. Tai voi, mä heräilen öisin vähän väliä et nyt pitää lähteä töihin, vaikka nukkumista on jäljellä vielä tunteja. Mä kaipaan ja tarviin lomaa! Toivottavasti teillä mennään virkeämmällä mielellä tätä tiistaita. Eli mukavaa päivää :)

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Sullapa on ollut huonot kampaaja kokemukset :( Mä en taas voisi kuvitella värjääväni hiuksia itse kun noi kotivärit tuppaa olemaan hiukselle aika myrkkyä. Mun hius kun on vielä niin kuiva ja herkkä että siit ei jäis mitään ehkä jäljelle jos itse värjäisin :D

  Voiko se kampaaja tyriä jos pyydät vaan raidottamaan hiuksen ? Jos voi niin kai ammattitaidossa on sitten jotain vikaa.

  Ja mahtavat kiharat sait niillä vänkyröillä aikaiseksi ! :)

  Niin ja lomaa täälläkin kaivattaisiin...huhtikuunhun pitäs jaksaa venailla mut kai tää tästä.

  VastaaPoista
 2. Milma: Mulla taas on vain hyviä kokemuksia kotivärjäämisestä. Toki hiuksethan kärsii oli värjäystapa millanen vaan, mutta paremman lopputuloksen olen saanut kotona.

  Varmasti on olemassa todella hyviäkin kampaajia, jotka oikeasti osaavat työnsä, mut ne eivät vain ole osuneet mun kohdalle. Viimeksi kävin vain värjäyttämässä tyvikasvun pois ja pikkasen tummempaa raitaa joukkoon. Mun tukka oli keltainen ja raidoista ei näkynyt merkkiäkään. Ja tosiaan ekalla kampaamo käynnillä sain porkkanan tukan, totaalisen väärällä leikkauksella vaikka esitin kampaajalle kuvan. Eli oikeasti luottokampaajaa kaivattais.

  Mun mielestä kans aika kivat kikkurat tuli :)
  Sulla sentäs on loma tiedossa, mulla ei :(:(:(

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää niin meikki, kuin tukkakin!

  Itseltäkin löytyy paljon arpia aknesta, jotka sitten korostavat pieniä otsajuonteita. Mitäs olen perinyt äitiltäni tavan kurtistaa kulmiani. ;)

  VastaaPoista
 4. RagDoll: Voi kiitos ihana ♥

  Voisikohan nää "rypyt" tosiaan korostua noista aknen arvista? Mä kans kurtistelen kulmian, ihan huomaamatta :D

  VastaaPoista
 5. Voi että nuo sinun hiukset on pitkät! Ihanat <3

  VastaaPoista
 6. Karoliina: Voi kiitos ihana ♥

  VastaaPoista
 7. Sulla on kyllä ollut todella huonoja kampaajakokemuksia että ei ihme jos ei kiinnosta mennä.Mä olisin kyllä noissa sun jutuissa vaatinut rahat takaisin tai tilanteen korjaamisen, eihän tollanen nyt käy :o

  VastaaPoista
 8. Milma: Mä oon liian kiltti sanomaan, etten pidä lopputuloksesta vaan sitten valittelen asiaa jälkikäteen kotona :D Nyt kun ajattelee näin jälkikäteen niin olisi tosiaan pitänyt saada rahat takaisin tai uudelleen värjäys/tai jotain.

  VastaaPoista
 9. silmät ♥
  Ja upea tukka, kivat kiharat tuli vänkyröillä. Mun tarvis kans kokeilla jotain millä sais yön aikana tukkaan vähän kiharaa, et olis edes joskus töissä muutakin kuin hätäponnari :D

  VastaaPoista
 10. maisamiisa: Voi kiitos ihana ♥ :)
  Mulla kans lähes joka päivä on joko ponnari tai letti päässä. Jotenki ei vaan jaksa joka päivä tän tukan kanssa väkerrellä. (ja mun tapauksessa sitä väkertämistä tapahtuu eri harvoin :D)

  VastaaPoista
 11. Hyvin mahdollista. Mikrohiontaa suositellaan. Silottaa sekä arpia, että niitä pienehköjä juonteita.
  Tarkoituksena olisi päästä' ennen kesää sarjahoitoihin, että kesällä kehtaa juosta ilman pakkelia. ;)

  VastaaPoista
 12. RagDoll: Mä kans haluan kaikkiin kasvohoitoihin. Pitääkin alkaa tutustumaan ja varaamaan kosmetologille aikaa :)

  VastaaPoista