Päivä 18 - Mieleisin syntymäpäiväni

perjantaina, helmikuuta 10, 2012

Vaikka nuorena tulikin vietettyä ihan kivoja synttäreitä, niin kyllä mun mielestä mieluisin oli kuitenkin viime vuonna 25-vuotis syndet. Sain vieraaksi kaikki läheisimmät rakkaani ja ystäväni. Juhlittiin omassa kodissamme ja oli ihanan kaunis aurinkoinen päivä. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa? Vaikka mitään sen kummempaa ei synttäreilläni tapahtunut, tunsin olevani maailman onnellisin ihminen.


Seuraavana päivänä kuvattu tarjottavat, miten se unohtuikaan silloin, kun ne oli juuri valmiita :D Oli Baileys-juustokakkua aikuisille ja lapsille suklaakääretorttua. Kalavoilepäkakku, muffinseja, pasteijoita, sipsiä ja kasviksia dipattavaksi ja karjalanpiirakoita munavoilla. Hyvin meni tarjottavat kaupaksi ja lasten suurinta herkkua oli kasvikset dipattuna :)


Nala oli meillä vielä hoidossa. Kyllä tuota ihanan höpsöä hauvaa on välillä ikävä ♥


Tare nautiskeli auringon lämmöstä ja huomaa, et toisella on lämmin. Ihan korvat punottaa :D

kuvat: Janet

Takapihan ruusutkin oli vielä hyvässä kasvussa :) Toivottavasti tänä vuonna saan viettää yhtä ihanan synttärijuhlan :)Menin eilen sitten salille, sillä oli huono omatunto kun en edellisenäkään päivänä ollut käynyt salilla. No mitäs, päänsärkyhän ei ollutkaan kokonaan väistynyt ja iskikin vielä pahempana päälle. Eikös mulla sitten mennyt loppuilta ihan vaan maatessa kipua :/ Sainpahan salitreenin tehtyä, vaikka olo oli kauhea. Toivottavasti ei tartteis ihan kohta yhtä kovia kipuja pidellä. Onhan mun migreeni vähentynyt ihan mielettömän paljon siitä, mitä se ennen oli kun vaihdoin tähän päivätyöhön. Juuri miehen kanssa eilen puhuttiin, et kuinka paljon onkaan vähentynyt. Normaalisti kärsin säryistä joka viikko, nykyisin vain kuukausittain. Eli parempi näin kuitenkin, vaikken mielellään ottais yhtään kipuja.

Tosi ihanaa kun on perjantai! Jee jee jee, vapaat koitti taas. Eli ältsin ihanaa viikonloppua myös teille, toivottavasti saatte tekin olla vapaalla :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Söötti tuo pilttipurkki;)
  Puolessa on työpäivä sitten hakee muruset ja kotiin retkahtamaan rennoks.... Suukkoja teille hanit
  -Skeit

  VastaaPoista
 2. Skeit: Pilttipurkki paras tarjottava ;) Onneksi alkaa viikonloppu, jaksaminen on aika vähissä. Koitahan säkin jaksaa ja rentoutukaa ♥ Teille kans hirmusesti pusuja ja täti lähettää lapsille ihan extra paljon ♥

  VastaaPoista
 3. :D Mä en huomannut koko pilttipurkkia ennen kun tulin tänne kommenntiboxiin.

  Voi tota migreeniä, se on niin ärsyttävä. Mulla on todella harvakseltaan nykyään, voi mennä vaikka vuosikin ilman mut joskus aikoinaan oli monta kertaa viikossa.

  Minkälaiset lääkkeet sulla on siihen ?

  VastaaPoista
 4. Milma: Se oli niin hyvä tarjottava, että sulautui tuonne joukkoon ;) Hih:)

  On tää pääkipu pyllystä, nyt jo kolmatta iltaa :( Oo onnellinen, ettei sulla särje useasti!

  Mulla on tuota Imigramia ja maxaltia, mut en ota niitä enää. Olen yrittänyt kasvattaa mun toleranssia lääkkeisiin, kun mulle ei enää vaikuta mikään lääke. Monet kolmiolääkkeetkin on mulle ku pahan makuisia nameja. Maksa mulla menee aikasemmin, entä pääkipu hellitää. Oon kokeillu ihan tuhottoman monta eri lääkettä, mut mikään ei oo auttanu :/ Onneksi tän päivävuoron myötä kivut väheni tosi paljon :)

  VastaaPoista
 5. Hah, emmäkään huomannut pilttipurkkia ennenkuin joku siitä mainitisi :D Hyvältä näyttävät tarjottavat vielä juhlien jälkeisenä päivänäkin! ;)

  VastaaPoista
 6. Tellu: Hih :D Se siis sulautuu sinne tosi huomaamattomasti :) Ja tarjottavat olikin hyvän makuisia myös seuraavana päivänä ;)

  VastaaPoista