Miten ihana yllätys!

perjantaina, helmikuuta 17, 2012

Tulin eilen illalla tallilta ihan uupuneena ja olin valmis köllähtämään sohvalle miehen kainaloon. Salkkarit pyöri telkkarista ja samalla syötiin. Päätin vielä pikaisesti käydä katsomassa tätä blogia, josko jotain kivaa olisi tullut. Hiljaista oli. Kuitenkin selasin pikaisesti lukemiani blogeja ja huomasin All You Need Is White-blogin päivityksen "Arvonnan voittaja". Mielenkiinnolla sitten lähdin katsomaan, kuka onnellinen tällä kertaa on voittanut. Luin tekstin ihan loppuun ja tajusin vasta sitten, et hetkonen, olipas tutun kuuloinen kommentti ja sama nimikin ku mulla. Nii, voi sitä onnekasta voittajaa. No mut hitsiläinen, sehän olenkin minä! :D Mies varmaan pitää mua pöhkönä (onneks hän tuntee mut) ku yks kaks alan kiljahtelemaan, et mä voitin meille ruukut, voitin voitin voitin! Siis voitinko? Laitoin heti sähköpostia ihanalle S:lle ja olin vieläkin ihan puulla päähän lyöty. Kyllä se nyt olikin minä joka voitti. Siis oikeasti mä voitan tosi harvoin missään, vaikka mä tykkään osallistua kaiken maailman kilpailuihin ja arvontoihin (kiitokseksi saan niistä ahdistelevia puhelinmyyjiä :D). Mut kyllä se onni osuu omallekin kohdalle, kun vaan jaksaa osallistua :) Ja tosiaan voitoksi arvonnasta tuli Ortexin desingruukkuja 6kpl ja 30€ lahjakortti Interflora-kukkakauppaan. Vihdoin sain ne meidän kotiin sopivat ruukut, joita on kyllä etsitty välillä kissoin ja koirien kans, mut lähinnä toivosta oli jo luovuttu. Ja nyt ne sit oliskin tulossa kotiin :) Kiitos vielä ihana S kivasta arvonnasta ♥


Näillä tunnelmilla onkin tosi kiva aloittaa viikonloppu :) Mutta osallistutteko te paljon arvontoihin ja kilpailuihin? Mä odottelen sopivaa hetkeä, et voin itsekin pistää arvontaa pystyyn. Mun mielestä ne on vaan niin ihania :)

Tosi ihanaa perjantaita!!

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Huomasin illalla, että olit voittanut :) Onnea vaan ;)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Kiitos :) Säkin siis tajusit varmaan nopeammin et se olin minä kuka voitti, entä mä ite :D

  VastaaPoista
 3. Hei onnea, ISOSTI ! :D Mä en ikinä voita yhtään mitään ja oonkin jo luopunut toivota enkä edes osallistu :D

  VastaaPoista
 4. Milma: Kiitos ♥ Älä luovu toivosta, kyllä se onni joskus suakin potkaisee. mä olen kans monta kertaa miettinyt, etten enää ikinä osallistu mihinkään, mutta eihän voi voittaa jos ei osallistu ;) Eli muista tästä lähin osallista aina ;)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! Nuo ruukut on kyllä todella tyylikkäät :)

  VastaaPoista
 6. Oij, nuo ruukut on kyllä tosi ihanat ja itsekin niitä yritin tavoitella ;) Onnea!

  VastaaPoista
 7. maisamiisa: Voi kiitos ihana ♥ Mä olin niin yllättynyt ku mä voitin nuo :) Tsemppiä sulle muihin arvontoihin :)

  bonnie: Voi kiitos :) ♥

  VastaaPoista