Puristuksissa

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2012

Yhyy, nyt on pikkasen kökkö olo. Olin niin suunnitellut tälle päivälle salirehkintää, mutta pakko jättää väliin, kiitos pääni. Eilen illalla alkoi yks kaks ihan ihmeellinen paine päässä. En aluksi kiinnittänyt sen enempää huomiota vaan jatkoin telkkarin katsomista. Kasvopesulla paine senkun lisäänty, kun päätä piti alaspäin. Ajattelin unen auttavan, mut ketunleivät, vieläkin puristaa ja silmiä särkee :/ Ohimolta ohimolle, otsan ja päälaen alueelta kauhein puristus, joka ilmeisesti vaikuttaa sitten noihin silmiin ja takaraivossa pienempää kipua. Tää ei oo yhtään kivaa. Mun eiliset liikunnat kyllä vaatisikin tälle päivälle lepoa, mutta  kun olisi niin intoa ja fiilistä mennä tänäänkin. Tyhmää! Mulle tuli jopa huono omatunto, kun jo näin etukäteen tiedän salipäivän peruuntuvan. Tänään olis kuitenkin tarkoitus ottaa kuukaus mitat kehosta ja katsoa, onko yhtään senttejä kehosta lähtenyt. Ehkä mä kuitenkin yritän kotona jotain liikuntaa harrastaa.

No mutta valittaminen sikseen ja siirrytään herkkuruoan pariin. Pari päivää ollaan syöty kalasalaattia ja tonnikalapasteijoita. Voi että kun oli hyvää. Savukirjolohi oli erittäin pehmeää ja täysin ilman ruotoja, joten syöminen oli helppoa (mä kammoan ruotoja:D).


kuvat: Janet

Päätin laittaa kaikki ainekset eri kulhoihin, koska me miehen kanssa tykätään vähän eri mauista. Niistä olikin sitten helppo kasata mieleinen lautasellinen ja voi kaameus kun mä tulin täyteen tuosta mun annoksesta. Oli kyllä niin hyvää, että vei kielen mennessään. Tätä pitää tehdä kyllä ehdottomasti uudestaan tai siis ostaa vain ainekset.

Näiden herkkukuvien saattelemana koitan jatkaa työntekoa. Kiinnostus on kadoksissa ja samoin voimat. Mut ihanaa keskiviikkoa kuitenkin! (Ja hitsin kiristynyt pakkanen...)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. No on teillä ollut aika herkut pöperöt, kelpaisi tännekkin :) Nam ! Ja koitahan parantua, kaikki pääkivut ja muut jutut on niin inhottavia.

  Toi pakkanen tosiaan kiristyi täälläkin, ei kiva mut onneksi sen ei pitäs kestää kun pari päivää ja päästään taas lähemmäs nollaa. Täällä varmaan ihan suojaankin asti :))

  VastaaPoista
 2. Milma: Mä koitan parantua. En mitenkään jaksais näitä päänsärkyjä enää, kun migreenistä on tosiaan kärsitty niin monta vuotta :/

  Onneks tosiaan ei pitäis montaa päivää pakkasten kestää, toivotaan, et noi järkky pakkaset loppuis kokonaan ja päästäis plussan puolelle :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun näyttää hyvältä!
  Toivottavasti päänsärky helpottaa, kuulostaa tosi ikävältä tuollainen outo kipu :S

  Käytin Danan tänään rokotuksella ja nyt tuli eläinlääkäriltäkin ohje että pitäisi vähän saada painoa pois. Voi meidän pieniä herkkupyllyjä :S

  VastaaPoista
 4. maisamiisa: Hyvää myös oli :) Toivotaan et helpottaa. Mä en yhtää jaksa näitä pääkipuja :(

  Mitäs se mamma syöttää niille herkkupepuille? ;) Mut herkästihän näille saattaa paino nousta näin talvisaikaan kun on tuota pakkasta niin rajusti, ettei lenkkeily ja liikkuminen onnistu toivotulla tavalla. Mut kesän tullessa varmasti painokin lähtee laskuun kun liikkuminen voi taas alkaa. Meillä tuo oli tuttua juurikin nuorempana, mut nykyisin kun halut vie hauvaa nii tää pitääkin talven ja juoksujen aikaan sellaista paastoa (voi raukka :D) et ei oo kyllä lihonut. Mä en kyllä kauheesti vielä huolestuis, mut jos kesän tullen ei ala paino laskemaan sit kantsii kattoo uudelleen herkkujen antoa ;) Täältä pusuja pikku herkkupyllyille ♥

  VastaaPoista
 5. :D On niiiin vaikea olla antamatta herkkuja ku toiset pienillä nappisilmillään anovasti kattoo :/ Kävin ostamassa, lääkärin suosituksesta, diettipapuja, toivottavasti niillä päästään alkuun. Ja tietysti niitä herkkuja vähennettävä. Nää kun on niin pieniä ni sitä ei aina tajuakkaan et yks herkkuluu saattaa olla saman verran ku iso osa päivän ruoka-annoksesta.. Ja tosiaan, jahka ilmat lämpenee ni pääsee paremmin ulkolemaan =)

  VastaaPoista