Candles box

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

Joululahjaksi saamamme Candles-laatikko löysi vihdoin asukkeja. En halunnut pitää vain tavallisia tuikkuja tuolla, kun laatikkokin on niin kaunis. Kaivelin kaappeja ja vaikka mitä kynttilöitä löysin. Välillä itsekin ihmettelen, ku olen tämmönen jyväjemmari ja löydän kaikkea kivaa kaapeista :D Mut laatikkoon pääsi ensimmäisiltä PartyLite kutsuilta ostamani kynttilät laatikoissa, Ikeasta nuo punaiset "torni"kynttilät sekä isot tuikut. Tuo laatikko tuoksuu tällä hetkellä huumaavalle :D Onhan siellä monta ihanaa tuoksukynttilää.


kuvat: Janet

Ja tietysti sytytin tarpeet, niin tikut kuin sytkärikin. Voitte vaan arvata, kuinka mulla tuli himo muihinkin suloisiin puulaatikoihin, mutta osaatte varmaan arvata kuka niistä ei tykkää niin paljon kuin minä :D Mä hypistelin lauantainakin Kärkkäisellä monenmoista laatikkoa, mut toinen katseli vieressä päätä pyöritellen näitä mun himotuksia. Onneksi saan kuitenkin toteuttaa näitä himotuksiani, kun toinen kuitenkin myöntyy ;)

Olettekos te käyneet PartyLite kutsuilla koskaan? Mun ystävä järjesti syksyllä kutsut ja ne oli mun kohdalla ensimmäiset. Tykkäsin kovasti ja mulla oli nenä kiinni kaikissa kynttilöissä ja imin sitä tuoksua itseeni :D (arvatkaa vaan nauroiko kanssaihmiset) Olisin ollut valmis ostamaan vaikka mitä kynttilöitä, mutta hinta kyllä kirpaisi monen ihanuuden kohdalla. Päätin olla tosiaan aloittelija ja ostaa isoja sekä pieniä tuikkuja kahdessa eri tuoksussa. PartyLite esittelijä otti mun numeron ylös ja ollaan hänen kanssaan nyt puhuttu, että mä voisin pitää kutsuni kunhan sopiva aika löytyy. Odotan ihan innolla, että pääsen järkkäämään noita (ehkä huhtikuussa kun kesä tuotteita tulee myyntiin). Pääsen leipomaan ja laittamaan kaikkea hyvää ja toivon paikalle isompaakin kööriä. Joten jos tässä vaiheessa joku teistä tietää, että haluaisi päästä kyseisille kutsuille, niin ilmoittakaa :) Mä kutsun ystävät, naapurit ja naapurin naapurit ;) Ja meidän "iso"asunto vetääkin niin hirveesti ihmisiä :D Tällä hetkellä kutsulistalla on ystävät ja läheiset, mutta mukaan mahtuu jos jotakuta kiinnostaa :)

Olo on eiliseen verrattuna parempi. Tosin huono omatunto kolkuttaa, kun en käynytkään salilla. Mä päätin ottaa eilisen päivän vapaaksi, koska pää ei tuntunut vieläkään ihan hyvältä. Särky olisi varmasti koventunut, jos olisin mennyt salille rehkimään. Otin illan siis kevyesti. Katselin netistä Emmerdaleja, kävin Taren kanssa pidemmän lenkin ja pötköttelin rauhassa sohvalla. Musta tuntuu, että lepo teki ihan hyvää. Tänään onkin sitten pakko mennä salille, ettei sitten tuo salittomuus masenna. Eli tämmösistä melko pikku jutuista tää matala mieli varsin johtuu. Eli jatketaan tätä päivää positiivisemmalla mielialalla kuin eilen :)
Muksaa päivää teille myös ♥

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mulle tulee ihan hullu hedari kaikista tuoksykynttilöistä :( Ne olis niin ihania kyllä, mä kadehdin kaikkia ketkä niitä voi poltella.

    VastaaPoista
  2. Milma: Voi harmi, mut tiedän kyllä mistä puhut. Mä saan myös hedarin tuoksuista, mutta mä en voi olla ilmankaa niitä ;D Pahat tuoksut tai siis hajut aiheuttaa hedarin pahemmin, mut en kyllä voi olla liian kauaa hajuvesi osastollakaan :/ Ehkä mulla on tullu pieni immuuni tuoksuille, sillä ei mun nenään kynttilät juurikaan tuoksu :D

    VastaaPoista