Onnistunut letti

lauantaina, helmikuuta 25, 2012

Voi miten yllätyinkään. Sain tehtyä tänään melkoisen onnistuneen ranskanletin itselleni. :) Meikki ei kyllä ollut sitten yhtään onnistunut :/ Ja kukahan ei oo pessy meidän peiliä? Hyi hyi minä! Tulin vain pikaisesti pistää kuvia, sillä tiemme on viemässä kiinalaiseen. Mennään herkuttelemaan mieheni, äidin ja isäpuoleni kanssa. Toivottavasti saan syötyä kun maha on ollut vähän kipeä.



kuvat: Janet

Erittäin mukavaa lauantai iltaa <3


p.s. Ikeasta lähti eilen mukaan jotain, muttei niitä vetimiä...ainakaan vielä. :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Ihana letti! Kivasti oot tuosta edestä sen laittanut :)
    Mä en edes osaa tehdä ranskanlettiä :S

    VastaaPoista
  2. Ihan superhieno letti! Onneksi olkoon! ;) Oispa mullakin noin pitkät hiukset, voin vaan haaveilla noin pitkästä letinpäästä. :)

    VastaaPoista
  3. Mä en osaa tehdä minkäänlaista lettiä :D En edes tavallista enkä edes toiselle saatikka itselle.

    Ja musta toi meikkikin näyttää ihan onnistuneelta, letti on kyllä upea :)

    VastaaPoista
  4. maisamiisa: Voi kiitos ♥ Mä osaan tehdä lettejä toiselle vaikka miten perin, mutta itselle se teko on ollut aina haastavaa. Nyt kun kokeilin niin kappas, onnistuin :)

    Viivi: Kiitos ♥ Onneksi kokeilin, vihdoin onnistuin. Onneksi otin härkää sarvista. Tuohon pitkään tukkaan on kyllä kiva tehdä lettejä, tosin onnistuin saamaan sen takkuun teon aikana moneen kertaan. Siinä ainakin yks miinuspuoli :D

    Milma: Voi kiitos ♥ Harjoittelu tekee mestarin. Ei muuta ku kokeilemaan ;) Mä kans oon harjoitellut kummilapsien päähän :D

    VastaaPoista