Green day

torstaina, huhtikuuta 18, 2013

Mä olen ollut kaksi päivää ihan vihreä. En siis kateudesta, vaan sattumoisin päälle on eksynyt vaan vihreitä vaatteita, vihreä ponnari ja lopulta oli pakko lakata vihreät kynnetkin :D Kai mä koetan kompensoida puuttuvaa vehreyttä näillä vaatteilla ja olemuksella. Onneksi kohta on kesä! Mä niin en jaksa enää odottaa. Lomatkin on nyt jo varmistuneet. Heinäkuun 8. päivä mä niin otan lungisti ja olen hyvillä mielin. Todella suuri harmi vaan, ettei Niksun kanssa tänä vuonna saada viettää ollenkaan lomaa samaan aikaan. Mä palaan töihin,  kun hän jää lomalle. Viime vuodet ollaan kyllä saatu lomailla todella hyvin samaan aikaan. Ja niin hienosti taas karkasin asiasta toiseen, mutta niinhän mä taidan aina :D

Neule // Vila
Toppi // H&M
Farkut // Cubus

Aamulla kannattaa mennä valitsemaan vaatteita silmät ristissä, lopputulos saattaa olla näinkin vehreä kuin mulla :D Onko mielestänne jo kenteis liikaa vihreetä?


Tykkään tuosta Vilasta ostamastani lörttöneuleesta ihan hirmuisesti :) Tosin, vielä tuntuu olevan vähän vilpoista jopa toimistossa tämä päällä. Mä oikein odotan, että aurinko porottaa täydeltä taivaalta, lämmittää ja päivettää ihoa ja sitten tarkenee myöhäisellä vielä tällaisessa ohuessa neuleessa. Voih, mä odotan kesää niin kovin.


Tämän kynsilakan ostin viime kesän lopulla, mutta en muista ollenkaan tätä edes käyttäneeni. Tykkään mintunvihreästä edelleen ihan tajuttoman kovasti, joten tänä kesänä sitä varmasti tullaan näkemään aika paljonkin. Mutta tuosta lakasta, mun mielestä sillä oli kaameen vaikee lakata :D Johtuu ihan siitä, että olen tottunut leveäpäisiin siveltimiin, sillä sellaiset on ollut viime aikoina käytetyissä lakoissa. Tuntui, etten saa tasaisesti levitettyä lakkaa kynsille ja ensimmäinen kerros raidoittuikin ihan kamalasti. Toisella kerroksella tuli jo ihan ok jälkeä, kuten kuvissa näkyy, mutta kolmas kerros olisi varmasti tehnyt lakasta täydellisen. Päälle vielä pikakuivattajaa ja kynnet valmiit. Mun mielestä niin ihana kesäsävy, vai mitä olette mieltä?

Ja hei ihanaa, huomenna perjantai! Viikonloppu, here we come! :)

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Voi harmi toi teidän lomajuttu :( Olishan se paljon kivempaa lomailla yhdessä. Tosin kyllä sekin jo kummasti piritstää mieltä kun edes toinen on lomalla. Me saadaan onneksi T:n kanssa lomailla neljä viikkoa yhdessä ja mä jatkan sitten siihen vielä 3 viikkoa yksikseni. Yhteensä siis 7 viikkoa mun pitäs malttaa pysyä poissa töistä :D Mitenköhän mä kestän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo moi! Seittemän viikkoa :o Jos sulla alkaa aika käydä pitkäks, niin kyllä sä voit tulla mua tuuraamaan ja mä voin lomailla :D Ei vitsi miten ihanaa! Nyt sit nautit täysin rinnoin lomasta! Onhan tää meidän loma juttu kurja, mutta kaippa se siitä. :)

   Poista
 2. Heeeeeiiiiiii:D meillä alkaa samaan aikaan loma:)♡ meilläkin on S:n kaa vain 2viikkoo samaan aikaan.... ihq tuo Sun neule! Rankka viikko takana ja sateinen kävely lisä painoilla ja herskan kanssa suihku reissu saanko aloittaa jo viikonlopun?
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeiii!! Vähänkö me voitas sit tehdä jotain yhdessä :) <3 Lähetää lasten kanssa vaikka uimaan yms. Jee :) Masu ja Minttu on vissii tulossa kans meille, nii voitais lähtee ihan porukassa, mein äiti tietty mukana. Harmi, ku perheetkään ei saa pitää lomaa kokonaan samaan aikaan.

   Saat aloittaa viikonlopun :) Saisinko mäkin? Kävin salilla tekemässä kovan treenin ja jalat täräjää vieläkin ;D

   Poista
  2. Alota vaan, mä voin soittaa sun bossille:P
   -Skeit-

   Poista
 3. Meilläpä onkin sama lomanaloituspäivä. Täytyy sitten virtuaalisesti kippistellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit kyllä kippistellään ;D Mä voin ostaa kuohuvat ;D

   Poista