Liikunnat vko 13

maanantaina, huhtikuuta 01, 2013

Voih, meillä molemmilla Niksun kanssa eilen taisi sydämmet sulaa useampaankin otteeseen. Käytiin pitkästä aikaa veljen perheen luona kyläilemässä. Ihan kaamea ikävä olikin ollut ja harmitus tuli kun piti lähteä. Pitää ehdottomasti nähdä pian uudestaan, sillä nuo ihana lapsukaiset on niin vieny meidän sydämet. Niksu höpötteli taas kotiin päästyämme siitä, miten tuolla suloisella kummitytölläni on niin ihanat silmät, että niihin voi hukkua ja luonne kuin enkelillä. Ja miten reippaita molemmat! Poitsukin on jo kasvanut niin isoksi pojaksi. Tähän väliin taas pari huudahdusta sille aivan liian nopeasti kuluvalle ajalle. Mutta ymmärtänette, ettei eilen vaan kerennyt tulla kirjoittelemaan. Oltiinkohan me kotosalla joskus puol 12 aikaan, jos en ihan väärin muista. Niin kovin kuitenkin jo väsytti. Aamupäivä mulla kun oli mennyt siivoillessa. Tulee kummasti niin paljon sotuisempaa, kun on kolme asujaa.

Mutta niin, tänään onkin maanantai, vaikka ihan sunnuntai fiilis onkin. Meni viikko melko huonoilla liikunnoilla ja nää vapaat on saanu aikaan oikein kunnon laiskuuden. Varmasti huomenna pitää itsensä oikein pakottaa salille, että tulee varmasti mentyäkin. Tänään olisi tarkoitus kyllä mennä Anne ystävän kanssa vielä lenkille, mutta jotenkin kummasti väsyttäis vaan. Mutta listataas kuitenkin ne viime viikon liikunnat.Ma: Salitreeni 1h 10min, tallityöt 40min, talutusta minä juoksin 30min
Ti: - (shoppailua 2h)
Ke: Salitreeni 1h 15min
To: Salitreeni 1h 15min
Pe: - (tosi kova päänsärky)
La: Kävely 45min (jomotusta)
Su: - (siivousta 2h)Kai tuo lista taas ihan menettelevä on, mutta aina tuntuu, että pitäisi pystyä parempaan. Varsinkin kun niitä tuloksia ei omaan silmään näy laisinkaan. Nyt kyllä vähän huijasin. Huomasin viime viikolla, että mun pylly on saanut vähän lihasta, sillä se on "noussut" vähän ylöspäin :) Tästä tulin kyllä kovin iloiseksi ja piti Niksultakin vielä kysellä varmistusta. Eihän se kyllä mitään huomannut, kun nähdään toisemme joka päivä. Mun silmiin kyllä näytti jotain muutosta tapahtuneen. :) Kai se siitä pikku hiljaa :)

Ja kuvituksena toimii tämän hetkinen symmetrioiden sisusta. Mitäs tykkäätte näistä sisuksista? Ainakin nyt muututtiin kesäisemmäksi :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. No ihan on hyvät liikunnat ja valillä pitääkin vähän relata. Terveisin yks lomalaiskimus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, etten ole ainut laiskimus ;D Mun pitää nyt kyllä tän kädenkin vuoksi ottaa vähän iisimmin. Eihän tää tästä miten parane, jos painoja nostelen...

      Poista