Liikunnat vko 17

maanantaina, huhtikuuta 29, 2013

Tänään on ollut huisin hyvä fiilis, vaikka väsymystä olikin pikkasen havaittavissa. Se, että huomisen jälkeen on taas vapaata saa jotenkin kummasti jaksamaan. Mulle sopis tämmöset viikot aina oikein hyvin. Niin, että joka keskiviikko olis vapaa. Veikkaan vaan, ettei työnantaja ole kanssani samaa mieltä. Mutta tosiaan, lauantaina tuli humputeltua ja hurviteltua oikein olan takaa. Tällä hetkellä tili näyttää kovasti kuivalta, mutta onneksi huomenna on taas tilipäivä. Meillä oli messuilla todella kivaa. Äiti lähti viime minuuteilla mun ja Annen mukaan, vaikka äidin ei ens alkuun pitänyt edes päästä mukaan. Tuli käveltyä nii julmetun paljon, että illalla jalat meinasivat sanoa sopimuksensa irti. Postausta messusaaliista on tulossa kyllä. :) Messujen jälkeen kerettiinkin sinne Jumboon, joten käppäilyä tuli harrastettua yli seitsemän tuntia. Eikö se jo lasketa liikunnaksi?

Lauantaina siis hurviteltiin ja sunnuntaina pää olikin sitä mieltä, että nyt on levättävä. Samperin migreenin ja tavallisen päänsäryn sekoitus oli aamusta iltaan saakka ja välistä jopa tuntui taas siltä, että pönttöä olisi voinut käydä halailemassa. Välistä jopa pyörrytti kovin. Eilinen meni aika pitkälti sohvalla kölliessä. Niin kiva nuppi mulla on. Osaan kyllä arvata mistä se tällä kertaa tuli. Niin rankka lauantai, että kostautui sitten näin. Kantamukset olivat se verran painavat, että niskathan siinä lopulta jumiutuivat niin totaalisesti. Ja voitteko kuvitella. Mä olin lauantaina jo kymmeneltä ihan valmis untenmaille :D Kauheen railakasta elämää täällä vietetään ;D Tare oli kyllä taas niin tyytyväinen sohvakaveri. Se on niin ihana köllijä <3



Ma: Salitreeni 1h 15min, kävely 40min
Ti: Salitreeni 1h 10min
Ke: Kävely 1h
To: Salitreeni 1h 15min
Pe: Tallityöt 1h, ratsastus 1h
La: Kävely 40min (messuilua ja shoppailua 7h)
Su: Kävely 30min (päänsärky)


Viime viikon liikunnat siis taas listana. Kai tuo on ihan kohtalaista liikuntaa. Mä en oikeastaan tiedä mikä olisi sellainen todella sopiva määrä, ettei olisi liikaa muttei liian vähänkään. Mitä noiden urheilijabloggareiden listoja katsoo, niin mähän olen niin perässä niistä. Mutta sit taas muiden listoja katsellessa mä taidan mennä edes vähän samoissa. Mikä teidän mielestä on sopiva määrä liikuntaa?

Mutta nyt mä keskityn noihin Emmerdaleihin, eihän tästä kirjoittamisesta tule mitään, kun joka toisen sanan välissä menee minuutti aikaa :D

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Voi vitsi kuinka kaipaankaan kunnon hikiliikuntaa, tai edes pitkälle lenkille.. Mutta muutaman kuukauden päästä sitten taas, ellen ehdi tottua tähän liikkumattomuuteen :D

    Heh, ei saa niin kovasti shoppailla että paikat hajoaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. maisamiisa: niin kaipaan minäkin! ihan ärsyttää välillä nyt kun ois kauniita, aurinkoisia ja lämpimiä kevätpäiviä ja tekis hirveesti mieli lähtee koirien kanssa kunnon lenkille... mutta ei :D pittää vaan lyllertää korttelin ympäri kävelyjä :D nyt onneksi pääsee jo kivasti pyöräilemään, niin saa koiratkin liikuntaa ja minäkin jaksan niiden vauhdissa :)

      Poista
    2. Voi teitä odottavia <3 Kohta pääsette työntelemään vaunuja ulos ja urheilemaan sen kanssa. :)

      Poista
  2. Musta esimerkiksi tää tän postauksen liikuntasaldo on ihan sopiva ihmiselle joka käy töissä ja harrastaakin jotain + toki on vielä se koti missä pitää ehtiä olemaan etc. Eli ei hätää :) Urheilublogit on sitten erikseen ja kyllä sitä liikuntaa voi harrastaa liikaa ja se voi olla ihan pakkomiellekkin mikä ei ole enää tervettä.

    Mä ajoittain stressaan liikaa jos en ehdi lenkille mukamas tarpeeksi usein, olis vaan kamalan hyvä jos kaikesta ei ottaisi aina paineita. Jos tällä viikolla jää muiden kiireiden takia yksi kerta välistä niin kyllä sen kerran ehtiin korvata jonain toisena viikkona vaikka. Ja yritäs nyt sitten toteuttaa tätä ajattelua, ei onnistu ei...multa ainakaan mutta yritän kovasti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans stressaan nykyisin, jos en pääse urheilemaan. Tälläkin hetkellä poden syyllisyyttä, kun tulin kipeäksi enkä jaksa lähteä lenkille. Ei ole kauhean kiva fiilis tämäkään. Kipeenä kun ei oikeasti saa edes lenkkeillä.

      Mut ihana kuulla, että ehkä mä teen ihan sopivalla tyylillä, edes välillä :) <3

      Poista