Isäntä vastaan Emäntä osa 1

lauantaina, marraskuuta 05, 2011

Nyt alkaa pienoinen Isäntä vastaan Emäntä kilpailu minulla ja miehelläni. Tai ei niinkään kilpailu vaan vertaillaan makujamme naiskauneudessa, mieskomeudessa ja mitä mieleen juolahtaa. On hauskaa huomata ollaanko mistään samaa mieltä :D. Ensimmäisessä osassa katsotaan meidän mieleemme olevat naiset top 5.

ISÄNTÄ


Mieheni oli todella vaikea valita suosikkejaan tässä kategoriassa, vaikka ykkönen on ollu selvillä jo kauan. Muille sijoille naisten valitseminen olikin sitten hieman vaikeampaa. Viidennelle sijalle ylsi Hillary Duff.Pitkään katselimme googlesta kuvia ja eri naisia, eikä millään meinannut löytyä suosikkeja. Kun on yksi ja paras niin ei kai sitä tarvitse muita ollakkaan :D Neljänneksi kuitenkin tuli Lucy Pinder ja voin suoraan sanoa, etten edes tiedä kuka on tai mistä hänet tunnetaan.Oli kyllä mielenkiintoista huomata oman miehensä makua naisissa ja me emme sitä kyllä kauheasti jaa. Hän tykkää enemmän seksikkään näkösistä entä kiltti naapurin tyttö olemuksellisista naisista. Kolmanneksi sitten tuli Olivia Wilde.Valitsimme kuvat oman maun mukaan, missä kyseinen henkilö näyttää parhaimmalta. Toiselle sijalle ylsikin Cheryl Cole, vaikka hän onkin mieheni mielestä hieman liian söpö tyttö suloisine hymykuoppineen.Ykköspaikasta ei ollut kilpailua ja tämä on kyllä tiedotty jo kauan. Mun on vällillä jopa ihan pakko kettuilla asiasta :D Mieheni mielestä kaunein ja seksikkäin nainen on Megan Fox.

EMÄNTÄ

Eipä mulla itselläkään ollut tämä valitseminen kovin helppoa ja tuntui, että etsiessä unohtui kaikki kauniit. Videnne sijalle tuli Eva Longoria.


Neljänneksi Nicole Scherzinger, mutta hän on mielestäni kaunis silloin kun hän ei poseeraa. X-factorissa kun hän on ollut todella aito ja luonnollinen niin kasvot oikein loistavat kauneutta.Kolmanneksi suloinen pieni kasvoinen Ashley Green. Hän on niin kovin siro kokonaisuudessaan. Mielestäni hänelle sopii myös lyhyet hiukset kuten hänellä on Twilightissä Alicen roolissa.Kovin on tummia kaunottaria, mutta yksi vaaleakin pääsi joukkoon kakkospallille, Scarlett Johansson. Hän tuli minulle tutuksi Hevoskuiskaaja elokuvasta ja vuosia sen jälkeen hänestä kuoriutuikin mieletön kaunotar.Mun ykkönen, ihana suloinen Cheryl Cole, on mielestäni niin kaunis että! Hän on vain ykkönen.


kaikki kuvat google haulla


Olen hieman jopa yllättynyt, että meiltä löytyy jopa yksi ja sama nainen molempien top 5:sta. Kuitenkin meillä on melkoisen erilainen maku monessakin asiassa. En osaa sen ihmeemmin perustella miksi kukin omalle pallilleen pääsi, mutta tämmöisiä kuitenkin on meidän suosikeissa. Seuraavassa osassa sitten käydäänkin läpi komeimmat miehet ;) Mainittakoon vielä, että rakkaani kuitenkin sanoi hänen ykköspaikalla olevan minä <3, vaikka eihän mulla ole kyllä näiden kaunotarien kanssa mitään kilpailu mahdollisuuttakaan :D


Tiedättekös te, jaatteko samaa naismakua oman rakkaanne kanssa?

Ihanaa lauantai iltaa!


p.s. ensimmäinen monivitamiini otettu tänä aamuna. Ihan rauhallisin meiningein ollaan lauantaita vietetty.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tää on kiva! Näitä lissää ;)

    Eipä kyllä oikein ole tietoa tuon ukkelin lemppareista.. mutta aika vaikea olisi keksiä itsellekään suosikkeja :D

    VastaaPoista