Namia masun täydeltä

lauantaina, marraskuuta 19, 2011

Eilen illalla ajattelin tänään jatkavani haastetta, jonka seuraava osa olisi "Päivä kanssani", mutta aamulenkilla koiran kanssa huomasin, että kamera unohtui sisälle. Ottaisin kameran esille heti sisään päästyäni ja aloittaisin kuvailun, niin eikös se unohtunut lenkillä sensiliäntien. Jep... Lähdettiin mieheni kanssa talleilemaan ja kameran unohtuminen tuli mieleen, kun oltiin jo ajettu jokusen aikaa. Eli pieleen meni sekin. Eli koetetaan toinen päivä uudelleen.

Meillä oli niin ihanaa tallilla. Mieheni touhusi mukana kuin vanha tekijä ja hän ratsasti, kun itse taluttelin vuoden ikäistä varsaa mukana. Meillä oli kyllä niin ihanaa ja näitä päiviä voisin haluta miljoonan lisää :) Olen kyllä onnen tyttö, kun mieheni osallistuu niin paljon munkin juttuihin. Tallilta tullessamme pistettiin heti sauna päälle ja pestiin heppahajut pois :D Harvinaista meille, sillä yleensä saunassa käydään ihan päivän päätteeksi, mutta olipahan kiva lauantain päivä sauna.

Käytiin hakemassa kiinalaisesta syötävää ja samalla vuokraamassa pari leffaa, kun meille tuli postissa alennus kuponkeja ja tietysti lauantainameja.Mahtavan puhtaat tabletit meidän pöydällä :D ja kaiken lisäksi ne tuli pesusta muutama päivä sitten. Ketäköhän on kiittäminen kahvi läikistä? Itsehän en kaffetta juo... Osaatteko arvata kumpi pussi on mun ja kumpi miehen? Nyt on siis massu täynnä hyvää ruokaa ja kohta varmaan paha olo namien jälkeen :D Mä siis könyän miehen lämpimään kainaloon viltin alle ja nautiskelen olostani.

Koska mieheni touhuili tänään tallilla kanssani niin ihanasti, niin pitihän munkin hoitaa hyvän tyttöystävän osuuttani. Hän on monta kertaa jo maininnut, että mootoripyörän osia olisi hyvä pestä asianpesukoneessa ja olen ollut jyrkästi tätä vastaan, mutta pitihän mun antaa hänelle lupa siihen.

kuvat: Janet

Kone pesi hyvin kuulemma kampiakselin sekä jonkun toisenkin palikan. Ei joutunut onneksi asianpesukone vaihtoon vaikka ihme palikoita joutuikin astioiden sijaan pesemään. Kultani on niin innoissaan pesutuloksesta, että kuulemma aikoo pesetyttää koko loppu moottorinkin siellä... Hei tosi kiva juttu... Paree olis pyörän ajeluttaa meitä hyvin tän kaiken jälkeen.

Nyt siis namia masuun ja kullan kainaloon. Ihanaa lauantai iltaa teillekin! Mitäs olette touhunneet?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kiva päivä teillä takana :)
  Veikkaan muuten että tuo vasemmanpuoleinen karkkipussi on sinun, koska siinä on suklaata ;) Me naisethan rakastetaan suklaata :D

  Oma päiväni meni hyvin leppoisasti kotona.. Miehen isä ja veli kävivät meillä kylässä, sekä käytiin tekemässä pieni lenkki ulkosalla - siinä se päivä oikeastaan meni :)

  VastaaPoista
 2. Nam, kiinalainen on kyllä niin parasta. Pitäs yrittää joskus itekin tehä, vai keihän siitä samaa tulis.. Eikä noi karkitkaan pahalta näytä ;)

  Leffoista varmaa tulee arvio myöhemmin, kiinnostais toi punahilkka :D Ootko muuten jo käyny katsomassa Aamunkoin?

  Ville ei onneks oo viel keksin et pesukonetta voi käyttää muidenkin kuin astioiden pesuun :D

  VastaaPoista
 3. KAroliina: Arvasti ihan oikein. Se oli mun pussukka. Ja hauskinta tässä on se, että mähän yleensä haluan ostaa nameja, kun mies ei niinkään välitä ja silti hänen pussinsa oi isompi :D Mut ihanan rauhallinen päivä oli teillä :)

  maisamiisa: Mä en ennen ees kauheesti välittänyt kiinalaisesta, mut nyt kun löytyi hyvä paikka niin johan me ollaan vakioasiakkaita.

  Leffoista tulee arvioita taas kyllä, mut suositelen katsomaan ton Punahilkan. Mä tykkäsin. Tuli pieniä viboja Twilightiin liityen, mutta hyvä se oli. Ja ens viikonloppuna olis tarkoitus mennä katsomaan Aamunkoi :)))

  Oo vaan onnellinen,ettei ole keksinyt. Meillä varmaan pestään vastaisuudessa kaikki siellä :D

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi mua naurattaa toi moottoripyörän osat astianpesukoneessa homma :D Siis vaan miehet voi keksiä jotain tollasta mut mikäs siinä jos kerran toimii. Mä voin vaan kuvitella kun sun mies on saanut joltain kaverilta vinkin tähän ja se on vaan miettinyt et ei se emäntä varmaan tähän ikinä suostu mut kysytään nyt kuitenkin :D

  VastaaPoista
 5. Milma: Nimenomaan, vaan miehet voi keksiä tuollaista :D Mut mä pahoin pelkään, et mun mies on nimenomaan se keksijä ja kaverit onneissaan käyttää hänen ideoita. Mies on vaan niin idearikas, et mä hämmästelen sitä päivittäin. Onneks useimmiten ideat on oikeasti hyviä ;)

  VastaaPoista