The Peli

maanantaina, marraskuuta 07, 2011

Heippa vaan kaikille ja mukavata maanantaita!

Niinhän se viikonloppu taas kerran (jonka totean joka ikinen maanantai pettyneenä) hurahti sellaista vauhtia, että näinkös sitä edes olikaan? Ihanista tekemisistä ja muista kivoista asioista päätellen sellainen kuitenkin vietettiin ja ihan kauhean iso kiitos rakkaalleni ihanasta sunnuntai päivästä!

Lauantainahan meillä oli tosiaan siivous päivä ja julkaistiin Isäntä vastaan Emäntä osion ensimmäinen postaus. Syötiin molempina aamuina erittäin terveellisesti. Ruisleivät maksamakkaralla, metukalla, juustolla, suolakurkulla ja munalla. Mandariini ja kylmäsavulohta sekä appelsiinimehu ja tee/kahvi. Tietysti unohtamatta monivitamiinia.



Eilen päätimme lähteä hieman kaupoille ja käydä syömässä jossain uudessa paikassa ja voin kyllä todeta, etten ole aiemmin saanut niin hyvää kiinalaista ruokaa. Kävimme mitä ihaninta keskustelua miheni kanssa ruoan äärellä, nimittäin tulevaisuuden haave matkakohteista. Voitte vaan kuvitella, että melkein jokainen maapalllon kolkka tuli mainittua. Muutama ostoskin saatiin tehtyä reissulla ja kotona sitten pistettiin toinen ostos heti toimintaan. Vihdoin ja viimein julkaistiin peli (olikohan virallinen julkaisupäivä 2.11.?), jonka olen kyllä aiemminkin maininnut ihan noin ohimennen, jota olemme odottaneet kakkososan pelaamisen jälkeen, kuin malttamattomat pikkulapset. Eilen sitten päästiin tositoimiin ja mulla alkoi pitkän "elokuvan" katselu ja pähkäily. Eli Uncharted 3 ilmestyi meidän töllöön ja tietysti pleikka kolmosella :) Heti päästiin tositoimiin ja voitte vaan kuvitella kun meikäläinen höpötää miehelle "mee tonne, kato mitä tuol on, iik, lyö äkkiä.....jne" . En ihmettelis jos miehellä menee hermo jossain vaiheessa ja kieltää mua katsomasta :D Tässä tuleekin ilmi se mun tyttöpoikaisuus, eli tykkään pelailla ja katsoa pelejä. Mites te, kiinnostaako yhtään vai jätättekö suosiolla pojille? Mutta mahtavasta pelistä on silti kysymys!



Eilen löytyi vihdoin ja viimein Nominationin roikkuva avain, mun lukkosydämmen pariksi. Ollaan kyselty monista paikoista, kun se vihdoin löytyi Laatukorusta. Hintaa palalla oli tasan 40€, mutta kyllä se ehkä kuitenkin oli hintansa väärti. Ainakin mulle se merkitsee paljon. Aika pitkälti tärkeimmän palat on jo hankittu ja kaikki muu onkin vain plussaa.

kuvat: Janet




Ja erityistä huomiota tälle päivälle vaati saada tulla muistutetuksi, että Twilight-Aamunkoi osa 1. leffaliput saapuivat tänään ennakko myyntiin Finnkinoihin! Ensi-iltahan on 18.11. torstai-perjantai välisenä yönä alkaen klo 00.04. Mä taidan ehkä malttaa odottaa, että suurin hälinä on pois alta.... siis suuri ehkä ;)


Nyt tää tyttö lähtee zumbailemaan, vaikka välttämättä ei edes olisi energiaa siihen..

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiva blogi :)
    Mäkin tykkään pelata ja katsoa kun mies pelaa.. Riippuen kylläkin pelistä. Esim. Mortal Combattia en jaksa katsoa ollenkaan :D
    Hauskinta katsottavaa viime aikoina on ollut ehdottomasti Red Dead Redemption. Eipähän tarvi nalkuttaa, kun mies pelaa :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jannika :)

    Huh, hyvä etten ole ainut tyttö joka siis tykkää kans pelailla :D Joo, ei tarvitse lainkaan nalkuttaa kun itsekin tykkää katsella, vaikka onhan niitä pelejä tosiaan mitä ei kiinnosta seurata laisinkaan (kuten joku Gran Turismo).

    VastaaPoista