Menoa ja meininkiä

tiistaina, marraskuuta 22, 2011

Huhheijaa ja apuvata!


Katselin hieman kalenteria ja ihan järkytyin menojen paljoudesta (tai paljon ja paljon, no meille paljon :D). Eilen tuli myös taas uusi meno ja se olisi jo tänä viikonloppuna. Siskoni järkkää lapsilleen yhteissynttärit ja niitä olisi tosiaan tarkoitus juhlia jo sunnuntaina. Eihän mulla ole mitään tietoa lahjoista mitä ostaa ja ei tää varoitusaikakaan ollut mikään kovin pitkä. Tarkoituksena meillä oli onneksi nyt tulevana lauantaina lähteä shoppailemaan ja leffaan katsomaan Aamunkoi, eli toivotaan lahjojen löytyvän samalla reissulla.


Tässä siis varmoja tulevia menoja:26.11. Aamunkoi (liput varattu klo 17.45 jee!)
27.11. Synttärit
5.12. Ystävän pikkujoulut
16.12. Infected Mushroom @ The Circus
17.12. Veljen pikkujoulut


Johonkin väliin pitäisi vielä mahduttaa töiden ja muiden harrastusten ohella joululahjojen ostot sekä meillä oli tarkoituksena lähteä vierailulle vanhimman kummityttöni luokse ja viedä joululahjat perille. Joulukortit pitäis kirjottaa ja postittaa. Mitäs vielä? Eikös tässä ala olla menoa ja meininkiä jo ihan tarpeeksi?

Tänään menen kokeilemaan ekaa kertaa Dance Mix-tuntia, huomisen ajattelin pyhittää ruoanlaitolle, torstaina sitten taas tallipäivä ja perjantaina ehkä vapaata. Launtaina sitten shoppaamaan, taitaa jäädä mun vaateostokset vähän vähille, kun pitää noille lapsille ostaa lahjat ja sunnuntaina syön mahan täyteen herkkuja. Eli tää viikko onkin sitten ihan pulkassa. Onkos teillä tiedossa minkä verran menoja tässä lähiaikoina?

kuva: google.fi haulla

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mullakin on yllättävän paljon kaikkea tässä nyt ennen joulua, yhdet pikkujoulut pitää jo jättää väliin ku sattuu samalle päivälle toiset -aikaisempina vuosina pikkujoulusaldo on ollut pyöreä 0. Lisäksi tuo vuorotyö vähän haittaa viikonloppumenoja, yhdet juhlat jää töiden takia väliin. Mutta mukavasti tässä ehtii juhlia muutenkin.
    Ja tänään, jos hyvin käy, leffaan ;)

    VastaaPoista
  2. Tää on myös meille eka vuosi, kun edes on kutsuttu pikkujouluihin. Tai kukaan ei oikeastaan ole pitänyt ja tänä vuonna heti kahdet. Miten nää kertyikin kaikki samalle kuukaudelle? Tuo on kyllä vuorotöiden haitta, kun saattaa jotain kivaa jäädä sen takia väliin.

    Kävitkö leffassa? :O :)

    VastaaPoista