Kameralaukun metsästys

keskiviikkona, marraskuuta 09, 2011

"Laukkuaa mä metsästän, laukkuaa mä metsästän. Tahdon saada suuren, tahdon saada kompaktin. Enkä pelkää ollenkaan... lalalalaa"

Voi kuinka tänäkin aamuna olisi saanut upeita sumu kuvia, mutta enpä viitsi kantaa kallista kameraa mukana kun ei ole sopivaa laukkua millä kanniskella matkassa. En ole oikeastaa koskaan aiemminkaan kameraa hirveästi mukanani kuljettanut, mutta syy saattanee olla siinä, että pokkarilla kun ei saa mitään kummoisia kuvia. Nyt kun on tuo järkkäri, niin kuvia tulee räpsittyä vaikka ja vallan mistä kohteista, sillä kuvat vaan näyttävät niin paljon upeimmilta järkkärin ansiosta. Samoiten sisäkuvaus on muuttunut. En tykännyt pokkarilla käyttää salamaa ollenkaan, sillä kaikki kuvat olivat niin salamannäköisiäkin, ettei ne näyttäneet kivoilta. Nyt tuon uuden lisäsalaman avulla olen saanut mitä upeimpia sisäkuvia, ilman että ne näyttää siltä. Eli näille kaikille vehkeille ja vermeille pitäisi nyt saada turvallinen kantoväline.


En vain oikein osaa päättää, olisiko laukku vai reppu parempi? Toisaalta, tyttönä olen kuitenkin tottunut laukunkäyttäjä, mutta väsyykö sen kantamiseen? Saanko laukkuun mahdutettua kaiken tarvittavan? Entä tuleeko siitä sitten turhan painava yhdelle olalle kannettavaksi? Toisaalta pikkuinen on helppo napata matkaan mukaan...



Löytyyhän näitä minkä muotoisia, värisiä tai kokoisia tahansa, mutta onko kuitenkaan mukava? Eikä sitten taas toisaalta ole kiva kantaa turhan isoa mukana, jos se ei edes kokonsa puolesta tule kokonaisuudessaan käyttöön.



kuvat: topshot.com 

Reppuhan olisi toisaalta helppo heittää selkään, mutta onko se sitten taas tarpeeksi kompakti jokaiseen matkaan? Ainakin sinne mahtuu kaikki tarvittava ja vielä reippaasti ylimääräistäkin.Suuniteltiin iskän kanssa, että mentäisiin yhdessä joku päivä katsastamaan noita laukkuja ihan livenä, mutta olisihan se nyt hyvä tietää jo vähän etukäteen millaista sitä edes hakee. Enkä nyt kuitenkaan ajatellut pistää rahaa haisemaan ihan niinkään paljon, että ostaisin molemmat vaihtoehdot. Tai mistä sitä tietää jos tulevaisuudessa sitten, mutta nyt alkuun kuitenkin olisi ihan kiva saada edes joku turvallinen kantoväline.

Mulla on siis ihan kamala pulma nyt tämän asian kanssa. Mitäs mieltä te olette? Kanniskeletteko te paljon kameraa mukananne ja miten?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Meillä on vain digipokkari ja puhelimissa molemmilla hyvät kamerat, joten noita tulee kanniskeltua ihan käsilaukussa aina mukana :)
  Haaveena olisi järkkäri :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen kyllä ehdottomasti järkkäriä. Kävin ensin Verkkokauppa.comissa ensin vähän tutustumassa ja kokeilemassa eri järkkäreitä ja sitten pyysin isiltä synttärilahjaksi. En ole hetkeäkään katunut vaan päin vastoin. Jos kameraan voi rakastua niin mä olen sen tehnyt. Ja aina uudestaan kun saa niin upeita kuvia. Vielä on kullä paljon harjoittelua, mutta sitä se on varmaan koko elämän. :)

  VastaaPoista
 3. Voi että.. mies ei ymmärrä yhtään miksi haluan paremman kameran: "eikö tuo digikamera muka riitä?", mutta kun sillä järkkärillä saisi NIIN paljon parempia kuvia...

  VastaaPoista
 4. Oho, no voi harmi. Koitat vaan taivutella tai sitten säästelet pikkuhiljaa hissuksesi ja pamauttaa ostat sellaisen joku päivä :D Ei nuo miehet kyllä aina tunnu ymmärtävän meidän naisten haluja, mutta meillä tämä pätee vain vaatteisiin ja muihin asusteisiin(vaikka niissäkin hän joskus joutuu mua patistaa ostamaan). Jos puhutaan elektroniikasta tai mistään muustakaan niin mieheni on kyllä aina valmis ostamaan ja jopa kehottaa ostamaan.

  VastaaPoista