Mielen kohotusta

perjantaina, marraskuuta 04, 2011

Todella kiva, kun on vihdoin taas perjantai ja toivon mukaan tämä koko viikon jatkunut väsymys kaikkoisi vapaiden aikana. Olen jo ollut ihan pikkasen huolissanikin, kun väsymys painaa päälle joka päivä. En jaksa iltaisin oikestaan tehdä mitään muuta, kun löhötä sohvalla ja katsoa telkkaria tai kömpiä sänkyyn ajoissa nukkumaan. Näinköhän tämä on vitamiinien puutosta tai jotain syyspimeysmasennusväsymystä...? Kivaa tämä ei kuitenkaan ole, sillä koti hommat tehdään melkoisella pakkopullalla (pyykkejä on pikkasen kertynyt :/) ja imurointiakin olen vitkuttanut. Viikonloppuna ajattelin pistää kotihommat ruotuun ja koittaa saada energiaakin jostain. Kai sitä pitää ostaa varmuudeksi vitamiineja, vai olisiko teillä joku parempi ehdotus?

kuvat: google


Sain viimeyönä melkoisen sydärin ja niin taisi saada meidän Piippukin. Rakkaani on ollut touhuamassa omassa "laboratoriossaan":D (eli meidän varastossa) myöhään iltaisin jopa yön tunneille, ja minä olen ollut koiran kanssa jo sikeässä unessa. Viime yönä, kun hän vihdoin oli tulossa nukkumaan, sai Piippu sellaisen vahtimisreaktion päälle, että koko talossa varmasti raikui sen haukku. Eikä siitä meinannut tulla loppua. Mieheni tuli koiraa kohti ja höpötteli, muttei koira ollut tunteakseenkaan :D Piippu siis haukkui mieheni ihan totaalisesti ja ymmärsi vasta siinä vaiheessa hänen oleen "isi", kun oli melkein kuonon lähellä. Sen jälkeen olikin nolokoira, korvat ihan luimussa ja meni häntää heiluttaen mieheni syliin. Toinen siis oli vaan niin syvässä unessa, ettei tajunnut mistään mitään. On se hyvä kun on vahtikoira, jos on tulossa varkaita niin siihen kyllä herää naapuritkin. Olemme koiran antaneetkin vahtia ja haukkua, sillä se on vähän niinkuin sen tehtäväkin. Vaikka onkin pienestä koirasta kyse, niin kyllä sen vahti on korvaamaton. Ei Piippu onneksi muutoin hauku tai ole haukkuherkkä, vain vahtiessaan. Mites teidän hauvat? Vahtivatko?

Ja tänään olisi tarkoitus mennä talleilemaan pitkästä aikaa hoitopollen luokse. Ikävä onkin ollut jo melkoinen ja toivottavasti sieltä vaikka saisi lisää energiaa.
Oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua teille :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Täällä ilmoittautuu toinen vahtimisvietin omaava pikkuinen musta pallero ;)

  Ja mikä koomisinta niin meidän Niki alkaa myös räyhäämäään, kun vieraat on lähdössä meiltä pois.. Hän on sitä mieltä että kukaan ei lähde meiltä pois, vaan pitää jäädä häntä rapsuttamaan :P

  Ja pienikin rasahdus kun kuuluu, niin korvat on heti pystyssä ja aletaan kuuntelemaan tuleeko sieltä joku :)

  VastaaPoista
 2. Teilläkin siis korvaamaton pikku varashälytin :)

  Onpas toisella hassu tapa :D Kukaan ei siis pääse teiltä pois ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä haukutaan kaikki mikä liikkuu, ja jos on vieraita kylässä niin etenkin miehet saa haukkuja jos vähänkin liikahtaa.

  Nyt joo vähän vitskuu ja ulkoilua ja lepäilyä niin saa syysväsymyksen taltutettua! :) Ehkä siinä menee tovi että tottuu taas talviaikaan..

  VastaaPoista
 4. Meillä kans miehet on haukuttavampia useimmin kuin naiset, mutta sisälle päästessä kaikki on ok.

  Tänään on ensimmäinen vitsku otettu ja nyt toivotaan, että piristys alkaisi :)

  VastaaPoista