Oli muuten hyvä!

lauantaina, marraskuuta 26, 2011

Juuri kotiuduttiin miehen kanssa pitkästä päivän reissusta ja tänään on kyllä touhuttu. On pyöritty kaupoilla mitään löytämättä ja istuttu parisen tuntia leffateatterissa. Nyt se on sitten nähty ja taas vuoden joutuu odottamaan viimeistä osaa. Aamunkoi osa 1. oli mun mielestä huippu! Nauroin, itkin sekä rutistin rakkaani käden varmaan ihan tuusan nuuskaksi jännityksestä ja leffa oli kaiken kaikkiaan hyvä. Mies ei niinkään pitänyt ekasta tunnista, liikaa lässynläätä kuulemma :D Makunsa kullakin ja jokaisen mielipide yhtä hyvä :) But me like very much :)

kuva: google


Ihanaa lauantai iltaa!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Niin oli! Oih ja voih. Lisää!!
  Ville kans hieman kyllästyneenä kysy häämatkakohtauksen alussa et tätäks tää nyt on loppuleffa? :D

  VastaaPoista
 2. Sain juuri yhden leffalipun, pitäisiköhän käyttää se tähän. Poikaystävää on tosin turha yrittää saada mukaan. :D Uskaltaisinkohan yksin?
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 3. maisamiisa: Oih ja voih myös täältä! Toi oli niin ihana <3 Heti lisää kiitos. Tuuks osallistuu mein maratonii ku DVD:ks ilmestyy ;) :D Se on meinaan pakko kattoo ainaki monta kertaa ennen vikaa osaa :D

  Viivi: Hitsi jos asuisin yhtään lähempänä tulisin heti sun kans kattoo toistamiseen:D Ootko katsonut muutkin Twilightit? Ootko tykänny? Suosittelen kyllä, et käyt kattomassa :) Mukavaa viikkoa myös sulle :)

  VastaaPoista