Joululahjoja

torstaina, marraskuuta 10, 2011

Voisi jo pikkuhiljaa varmaan alkaa miettimään, mitä kaikkea sitä kenellekkin ostaisi joululahjaksi. On mulla ehkä jo jotain pientä aavistusta joidenkin paketeista, mutta voi miksi kaikkein vaikein on keksiä omalle rakkaalleen lahjoja? En tiedä oikeastaan mitään mitä mieheni tarvitsisi (no haluaisi varmasti autoja ja moottoripyöriä, mut pysytään kuitenkin melko kohtuullisissa hinnoissa, jooko?). Perus joka joulun lahjat on sukat ja boxerit, mut voisi olla ihan kivaa välillä keksiä jotain muutakin. Mielestäni mikään lahja ei vaan riitä tai ole tarpeeksi mahtava sille elämänsä miehelle, jota haluaa vaalia ja rakastaa, hoitaa ja huolehtia. Tästä tulen varmasti kärsimään jokaisen lahjanantamis päivän, sillä haluan hänelle vain parasta. Ensimmäisenä yhteisenä joulunamme tein paketteihin tarinan, eli jokaisella paketilla oli oma numeronsa ja sisällä pieni osa tarinaa, joka sitten kehittyi sisältöjen mukaan. Ja tarinanahan oli miehen remonttipäivä. Paketeista löytyi työkaluja, juotavaa, vaatteita ja tuoksuja. En muista enää mitä kaikkea oli, mutta mun mielestä idea oli tosi kiva. Sen jälkeen lahjat on ollut melko peruskauraa. Nyt mulla sitten lyökin pää ihan tyhjää. Ei tiedossa mitään mitä hänelle ostaisen, ei niin mitään. Yksi mahtavan upea joululahjaidea tilattu tänne, kiitos!

Mä veikkaan, et mulle on tosi helppo ostaa lahjoja. Kaikki käy ja vaikken saa mitään niin yhdellä halillakin olen oikeasti tyytyväinen. En halua olla sellainen joka vaatii mitään lahjoja vaan olisi kiva, että jokainen antaa vain jos tahtoo. (okei, myönnettävä on, että joskus sitä kuitenkin toivoo jotain tosi paljon :D) Mä menin viime vuonnakin ihan shokkiin mieheni ostamista lahjoista, sillä hän oli tuhlannut niihin pienen omaisuuden. Mutta halusin nyt silti koota jotain joululahjatoivelistalle. Nämä on nyt ihan överi toiveita, mutta haaveita olla pitää :)


kuvat: google

Eli joku todella kiva laukku, tossa nyt vaan äkkiselti valittu muutama tunnettu, mutta mulle käy kyllä lähes millaset laukut vaan. Ja sitten kello. Mielellään blingblingiä ja metallinen, ei missään nimessä muovia. Nahka käy jos ranneke on melko paksu ja korumainen. Sitten tietenkin lahjakortteja vaateliikkeisiin ja manikyyrit, hieronnat ja kaiken maailman hoidot olis tosi ihania ja sit tietty joku matka vois olla aika upea. Mut nää on tälläsiä haaveita.

Mitäs joululahja toiveita teillä on?

Tänään menenkin sitten heti töitten jälkeen viemään kirpparille kamat myyntiin. Toivotaan, että edes jotain menis kaupaksi :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Yleensä mulla on paljonkin toiveita, mutta tälle joululle en ole keksinyt vielä mitään tiettyä!
  Minusta avopuolisolle on helpoin ostaa lahja :D siskolle vaikein.. Pitäis varmaan alkaa miettimään tarkemmin, mitä kenellekin ostaa.

  Nää lahjakollaasit on just hauskoja! Saa vähän inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 2. Tavallaan mäki vähä toivon, et joku tekis kollaaseja ja laittais hyviä ideoita esille, et pääsis ehkä hieman siipeilemään toisen hyvillä ideoilla, kun oma pää lyö tosiaan niin tyhjää. :D Onneksi on kuitenkin jo jotain pientä mielessä :)

  VastaaPoista
 3. Hei en ole ainut ongelmani kanssa! Avopuolisolla on kyllä niin vaikea ostaa lahja.. hänkin varmaan toivoisi jotain auto- tai moottoripyöräjuttuja, mutta mitään realistista toivetta ei ole.. ja olen mankunut nyt jo jonkun aikaa jotain joululahjatoivetta, mutta kun hänellä ei ole mitään.. :) Itsellä kyllä tulee jo heti mieleen varmaan kymmenen toivetta jos joku kysyy omia toiveitani :D

  VastaaPoista
 4. Lahjojen ostaminen on kyllä välillä pirun vaikeeta mut samalla ihanaa. Saa tuhlailla ja pyöriä kaupoilla ikuisuuden ja ihan hyvällä omalla tunnolla. Terveisin: kerran 5 tuntia stockkalla viettänyt :D

  VastaaPoista
 5. Karoliina: Jes, mä olen oikeasti luullut, et olen ainoa jonka mielestä omalle miehelle on vaikea ostaa lahjoja :D Onneksi löytyi kohtalotoveri ;) Tlikin mieleen, että onkos teillä mies kovasti autojen ja pärrien perään? Eli harrasteleeko tai onko teillä?

  Milma: Jep, kyllä lahjojen etsimisessä on hyvät ja huonot puolensa. Mäkin tykkään pyöriä kaupoilla ja tuhlata hyvällä omallatunnolla, mutta turhaudun kyllä helposti jos mitään ei oiken löydy :D 5tuntia stockkalla on kyllä hyvä saavutus :D

  VastaaPoista
 6. Voi kyllä vaan :) Autot on jossain vaiheessa vaihtuneet tiuhaan tahtiin ja on meillä ollut joskus harrasteautokin, jota käytettiin tuning -näyttelyssä :)
  Viime kesänä taas miehen piti saada moottoripyörä ja yhden kesän se sillä huristelikin ja tykkäs kovasti :) Ostettiin kuitenkin tämä talo, niin piti myydä se pois kun on aika kallista tuo moottoripyörän omistaminen (vakuutukset) ja kun meillä molemmilla on vielä autotkin.. Eli juu, kaikki moottoriajoneuvot on miehen mieleen ;)

  VastaaPoista
 7. Mäkin olen ihan onneton noiden lahjojen kanssa, tuolle omalle ukkelille en osaa ostaa mitään ja jos kysyy toiveita ni se on "en tiiä" (iskä yhtä vaikea!) Miten ei voi tietää mitä haluaa? Mä ainakin tiedän paljonkin kaikkea mitä olis kiva saada :D :D Äidille vastaavasti keksisin vaikka mitä kivoja :) Musta on ihana olla jouluostoksilla ja antaa lahjoja, mutta mieluiten antaisi sellaisia jotka on ajatuksella ostettu eikä vaan kun ei muutakaan keksinyt.. Onneksi on vielä tovi aikaa miettiä..

  VastaaPoista
 8. Karoliina: Meillä myös ollaan kovasti autojen ja moottoripyörien perään. Kaksi kesää sitten mies kävi ajamassa pärräkortin ja nyt meillä on tosiaan menossa jo toinen pyörä. Autoja meillä on myös ollut vaikka millä mitalla, mutta ihanaa kun toisella on se oma juttu mistä tykköö kovin. Meillä myös tehdään kaikki huollot itse ja nythän miehellä on tuo pärrän moottori tuhansina osina ja korjaa sen alusta loppuun. Kiva tietää et teilläkin on hiukka samanlaista :)

  maisamiisa: Jep, mun mielestä äidille on myös melko helppo ostaa lahjoja :) Mut miehet on vissiin vaan vaiketa :D Ja tosiaan, on jännää kun ei tiedä mitä haluaa :D Ja tosiaan kivointa on myös mun mielestä, että lahja on tosiaan suunniteltu ja sillä olisi oma ajatuksensa. Onneksi on vielä aikaa miettiä :)

  VastaaPoista