Pikkujoulu asut

maanantaina, marraskuuta 14, 2011

Curiouser & Curiouser- blogin Nooralla oli ihana haaste blogissaan ja mä ajattelin osallistua myös omalta osaltani. Mähän olen kyllä tunnettu huonona kollaasitekijänä, mutta parempi ees jonkulainen väkerrys..vai? :D


Tässä taidonnäytteeni, parempaan en valitettavasti pystynyt. Eihän mulla mennyt kuin kolmisen tuntia tuon väkerryksessä. Ehkä olisi paikallaan joku opetus näille kollaasin teoille. Koittakaa siis saada jotain selvää tuosta :D Eli ylemmässä on siis hiukka konservatiivisempi asu mustalla mekolla punaisin asustein kultaisine koruine. Alempi onkin sitten totaalinen bilehile punainen paljettimekko hopeine asusteine. Kotiuttaisin näistä kaikki ja arvatkaa jäikö mua nyt sitten himottamaan jokainen tuote :D Katsotaan nyt mitä saan sitten itse puettua päälleni tuleviin pikkujouluihin.

Onkos teillä tiedossa pikkujouluja? Mitäs te pukisitte päällenne? Käykää ihmeessä tekin osallistumassa Nooran haasteeseen :)

p.s. näinköhän sitä tuli eilen syötyä liikaa mutakakkua, sillä yöllä oli tosi paha olo, oksetti oikein urakalla :D. Aamulla onneksi olo oli jo parempi.

Mukavaa viikonalkua :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Voi varsinkin tuo alimmainen kollaasi on kyllä todellinen bilehileen unelma! Todella upeita molemmat ♥ Kiva juttu, että lähdit mukaan haasteeseen ja mukavaa maanantain jatkoa sinne suunnalle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Noora :) Pakkohan oli haasteeseen vastata, kun niin kivan pistit pystyyn :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kokonaisuudet! Täytyykin itsekin kokeilla jotain kyhäillä.. :)

  VastaaPoista
 4. maisamiisa: Kiitos :) Tee ihmeessä, mä haluun nähä sun kollaasin :)

  VastaaPoista
 5. Toi musta mekko on kyllä aika nam ! Ja kivat asusteet oot myös valinnut :)

  VastaaPoista
 6. Tuo mekko olisi täydellinen pikkujouluihin! ♥

  VastaaPoista