Mua ei sais päästää Hennesille...

tiistaina, huhtikuuta 16, 2013

Onkohan muhun pesiytynyt nyt joku pöpö, kun olotila on aivan syvältä? Nukuin juuri lähes kahden tunnin päikkärit ja olo ehkä hieman helpottui tai sitten olen vielä siinä päiväunihorkassa, josta ei niin helpolla selviäkään. Eilen illalla olo tuntui kuumeiselta ja etova olokin oli. Tänään aamusta asti paleltanut kuin olisin ollut napajäätiköllä vähintään. Olin varma, etten selviäisi työpäivää, mutta kummasti sitä sit kuitenkin painoi. Kuulostelen tässä nyt olotilaani ja otan ihan vaan levon kannalta. Enpä mä oikein mitään muuta jaksaisikaan. Väsyttäisi vieläkin aika kovaa. Kohta voi varmasti hyvin mielin lähteä jo yöunille. Toivottavasti noi päikkärit ei vaan vieny yöunia kokonaan...

Montakohan kertaa mä olen teille sanonut, et kohta mä esittelen ne Hennesiltä tilaamat tuotteet? Siitä taitaa olla aika kauan aikaa, sillä tässä välissä on kerennyt tulla jo toinenkin paketti ja olen kerennyt kahdesti jopa liikkeeseenkin asti. Voi apua mun kanssa! Nyt tulee siis järkky kokoinen Hennes haalinta, joten jätän tän höpöttämisen vähän vähemmälle. Antaa vaatteiden puhua itse puolestaan.

H&M t-paita 7,95€

Mä en oikeasti välittänyt khakista värinä yhtään. Tollaunen ruman värinen vihreä ei ollut mun mielestä yhtään nätti, mutta hitsiläinen kun se tuntui olevan nyt muodissa. Mielipide muuttui aika radikaalisti, kun puin tuota väriä päälleni. Se tuntuu sopivan mulle kuin nakutettu, jopa omasta mielestäni, vaikka normaalisti musta tuntuu ettei mikään sovi. Äiti on joka kerta sanonut, miten mun silmät näyttää triplavihreiltä tän väristen paitojen kanssa.

H&M toppi 24,95€

H&M toppi 24,95€

Totaali rakastuminen tuohon viininpunaiseen toppiin. En osaa oikein muuta sanoa. Pitsinen ihanuus. Tuo punainen olisi oikeasti riittänyt, sillä mulle oli tulossa hieman erilainen musta pitsitoppi Hennesiltä. Kuukausien odottelun jälkeen kuitenkin tuli ilmoitus, että ne on loppuunmyyty, joten äkkiä mustanakin tämä samainen toppi tilaukseen.

H&M toppi 4,95€

Tämä läpinäkyvä toppi oli siinä ihme alennuksessa, että yhden kappaleen saa hintaan 4,95€. Hinta oli houkuttimena, en mä muuten olisi. Onneksi tilasin, tämä on niin ihana! Kesä, tule jo!

H&M pyyhkeet 4kpl 3€/kpl

Uudistunut vessa on saanut mussa hirvittävän pyyheintoilijan valloilleen. Katselen kaupoillakin nykyisin pyyhkeitä, vaikka normaalisti olen ne kiertänyt melko kaukaa. Turkoosit on niin ihanan pirtsakat.

H&M urheilucapritrikoot 19,95€

H&M urheilutoppi 14,95€

Ei kai näitä tartte sen kummemmin selitellä. Tarvitsin ehdottomasti uusia treenivaatteita ja näiden myötä motivaatiokin kasvoi. Harmi, että tää kipeä olo nyt on vaan hieman esteenä.

H&M huivi 9,95€

Bongasin kaupoilla kierrellessä viime keskiviikkona tämän ihanan keveän, mutta muhkean huivin enkä vaan voinut jättää sitä roikkumaan telineeseen. Kävelin onnellisena kassalle. Tää on todella iso ja ihan täydellinen kesähuivi. Näitä oli myös mustavalkoisina ja arvatkaa vaan jäikö sellainenkin kummittelemaan. Jos niitä on vielä, mun ehkä täytyy ostaa :o

H&M paita 24,95€

Tämä oli se paita, joka sai mut innostumaan khakista. En tiedä mikä sai mut tän kiikuttamaan sovituskoppiin (no noi dimangit tossa taskun reunassa ;D), mutta se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tää on vaan niin ihana <3

GINA TRICOT kynsilakat 9,95€/3 kpl

Nää ei kyllä kuuluisi tähän postaukseen, mutta nää ostin samalla kun tuon viimeisen paidan. Näin Ginassa tuon jännän vihreän kynsilakan, joka sopisi paidan kanssa, joten se oli sit saatava. Ja kun mun musta kynsilakka oli jotenkin kummallisesti joutunut Niksun projekteihin, ostin samalla sellaisen. Ja koska kolme lakkaa sai yhteensä halvemmalla, niin sen vuoksi vielä ihania hileitä :D Haluisko joku tulla kynsien lakkaukseen? :D

Sellaisia haalintoja tähän väliin. Nyt vaan odottelen kesää niin kuumeisesti. Toi ilma vaan ei ole nyt kaikkein houkuttavin. Mikä oli teidän mielestä paras ostos?

Tuli muuten uus Hennesin kuvasto tänään :O En aukase, en aukase, en aukase....oliskohan siellä jotain ihania uutuuksia?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Mä just sunnuntaina hypistelin hennesillä tota khakinväristä paitaa missä on taskussa noi kivet, toi on niin ihana !!!! En ostanut, yritän säästää mutta nyt mun on ehkä pakko :D Toivotaan ( tai ei oikeesti toivota ;) ) että mun kokoa ei oo enää ens lauantaina kun seuraavan kerran kaupoille ehdin !

    Kivoja ostoksia oot muutenkin tehnyt että en yhtään kyllä ihmettele että oot ostanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi toivottavasti on vielä sun kokoa jäljellä! Toi on niin ihana paita! Nyt käyt kyllä ostamassa sen :D

      Kiitos ihana ♥

      Poista
  2. Tuo vihreä paituli on niin ihana. Hipelöin sitä henkkamaukalla yksi pvä..

    VastaaPoista