Äitille onnea

torstaina, marraskuuta 17, 2011

Eilen illalla isäpuoleni muistutti minua, että äidillä olisi tänään synttärit. Miten mä saatoinkaan unohtaa ne ihan totaalisesti? Olen tainnut ajatella vain joululahjoja niin paljon, että synttärit on päässeet unohtumaan.
Kävin hankkimassa äitille jotain pientä ja nyt on uunissa pannukakku, sitähän tietysti nautitaan hillon ja kermavaahdon kera :)


Äiti on kova muumimuki fani ja hänellä on ilmeisesti tällä hetkellä kaikki kupit jo, niin enpä sitten sellaista ostanut vaan koko ensi vuodeksi yhden Pikku Myyn. Voi äiti kirjoitella muistiin kaikki tapahtumiset. (vaikka mullakin on kalenteri, tai kaksikin.. toinen puhelimessa, niin silti nähtävästi välillä unohtuu asiat :D)

Kuvatessani kalenteria, huomasin etten olekaan vielä kertaakaan esitellyt uusinta Models Ownin Gold Rush (kesälläkös mä sen ostin?) kynsilakkaa ihan in action, niin tässäpä vihdoin sellaisiakin vielä niin ihanassa keinovalossa.

kuvat: Janet

Kuvan otto hetkellä lakat on ollu kynsissä jo viisi päivää ja kestänyt ihan ookoosti. Kulumaa kärjissä ja hieman lohkeillut. Kiva lakka, mutta jos tahtoo peittävän niin kerroksia saa olla monta, mulla nyt oli vain kaksi laiskuuden takia. Ensimmäinen kerros kuivui nopeasti, mutta toisen kuivumista saikin odottaa jo tovin. Mutta tykkään silti :)

Tulin hetki sitten tyhjentämästä kirpparipöytää ja nyt tuntuu, etten enää toiste pistä itse mitään myyntiin. Eihän mulla kauppa käynyt. Jäin mä silti plussalle, mutta vaatteita sain kantaa selkä vääränä takas kotiin. Uffillehan mä nuo taidan kiikuttaa, mitä niitä enää toistekaan yrittää myydä jos ei nytkään mennyt. Enemmän työtä sai tehdä mitä tienasi. No, kerta se on ensimmäinen ja katsotaan nyt mitä tulevaisuudessa sitten :)

Kohta Salkkareiden ääreen ja pannaria masuun :) Ja jippii, viikonloppu on ihan kiven heiton päässä :)
Levätäänkö vai lähetäänkö shoppailee?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Mäkin olen kirpparipuuhissa huomannu et astioita yms "roinaa" menee paremmin kaupan ku vaatteita. Mutta hyvä että plussalle pääsit :)
    Ihana kalenteri!

    VastaaPoista
  2. maisamiisa: Melko hassua, sillä itse ainakin suurimmaksi osaksi katson vaateita enkä mitään astioita. No tapansa kullakin. Plussalle oli tarkoitus päästäkin.

    Mäki tykästyin kalenteriin ja olisin ostanu itellekkin, mutta liian vähän kirjotus tilaa mun jutuille :D

    VastaaPoista
  3. Ihana kalenteri <3 Missä moisia myydään? :)

    VastaaPoista
  4. Nappasin tuon mukaan kirpparilta, pöydältä jossa myytiin vain muumi kamaa, mutta eiköhän noita saata olla jossain Robbarissakin? :)

    VastaaPoista
  5. Ok. Kiitos vinkistä - täytyy käydä vilkaisemassa :)

    VastaaPoista
  6. Karoliina: Bongasin tänään myös Tiimarista kyseisen kalenterin, eli ainakin siellä on :)

    VastaaPoista