Valkeaa unelmaa

tiistaina, marraskuuta 29, 2011

Ja mielessä soi Jari "Jartsa" Sillanpää "Siltsun" kappale Valkeaa Unelmaa, ei sit yhtään kovempaa meno hittiä voinut aivot tänään valita (tähän väliin pikkuinen tietoisku, et mulla soi joka aamu joku biisi päässä)... Miksei meille voi sataa jo lunta? Eilen tuikattiin jouluvalot palamaan myös etupihalle (takapihallahan ne ovat palaneet jo parisen viikkoa), mutta kyllä ne kovasti kaipaisivat lunta kaverikseen. Monivärinen lednauha näyttää kovin orvolta meidän risupuussa ilman valkoista puuteria. Pitänee mennä tänään kaupasta hakemaan reippahasti pumpulia pihamaalle luodakseen lumiharhaa :D Lumen takia mun joulufiiliskin on kateissa. Joululahjat pitäsi pikkuhiljaa pistää pukinkonttiin, mut enhän mä ole ostanut vielä yhtäkään. Onneksi jo jotain on kuitenkin mielessä.

Palatakseni hiukan sunnuntain synttäreihin niin tässä kuvaa tarjottavista.


Tässä kummityttöni 5-vuotis synttärikakku.


Tässä taas tätin pojan 4-vuotis täytekakku. Siskoni oli tehnyt molemmat itse. Nuo päälliset kuitenkin olivat ilmeisesti valmiskuvia. Todella herkullisia kakkuja olivat. Vaikka tarjottavaa oli mielinmäärin, niin itsehillintä piti eikä mahaa vedetty täyteen herkuja.


Eilen sitten töistä kotiin päin ajaessa päätin poiketa kaupan kautta hakemassa jugurttia vatsakipuun tai niitä afidobifidomitälie tuotteita, joka ei kyllä vieläkään ole kokonaan helpottanut, mut parempi kuin eilen. Huomasin Lidlissä, että joulukalenterit ovatkin tulleet jo tarjoukseen niin mähän nappasin meillekin sellaiset. Ensi vuonna koitan skarpata ja tehdä / ostaa miehelle kalenterin johon voi itse laittaa sisukset. Muistan lapsuudesta kun äitikin teki mulle sellaisen ja se oli niin ihana :) Joskus löytyi pikkuleluja ja toiset oli nameja. Mitäköhän tuo mies tykkäis jos pistäisin luukkuihin pikkuautoja? :D


Postissa oli tullut iso valkoinen kirjekuori, jonka sisus tuntui ihanan pehmeältä. Curiouser & Curiouser-blogin arvonnasta voittamani Nooran neuloma panta saapui lämmittämään korviani. Päässähän se on tälläkin hetkellä. Se on ihan täydellisen kokoinen, ihanan pehmeä ja lämmittää juuri oikean verran. Että kiitos vaan Noora :) Ihanasti piristi eilen olotilaa, kun tuli jotain mukavaakin :)

kuvat: Janet


Muutenhan loppuilta sujuikin tietokoneen/telkkarin ääressä sohvalla könöttäessä koira mahaa lämmittämässä. Ihmeellistä voimaa tuossa pienessä hauvassa, kun lämmöllänsä helpotti mamman oloa. Ja jippii, löysin tänä aamuna miehen nukkumasta vierestäni :) Ilmeisesti viime yö menikin nukkuessa ihan hyvin :)
Mitäs vielä.. ei tässä kait mitää muuta höpötettävää tälle päivälle olekaan. Eiku ainiin, mäkin sitten menin ja liityin Fashiolistalle ja mun lemppareita sitten löytyy täältä blogistakin pienen widgetin kautta tuossa sivupalkissa. Kaikkeen sitä menee sitten osallistumaan...

Tosi mukavaa tiistaita :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Olipas suloisia kakkuja :)

    Täytyykin käydä tsiigailemassa sun Fashiolistaa ja seurailla sitä.

    VastaaPoista
  2. Milma: Sisko on ollut kova tekemään kakkuja :)

    Käyhän katsomassa, mä olen kyl vielä melko auki sen koko paikan kanssa, harjoitellessa menee hetki :)

    VastaaPoista
  3. Alko kuola valumaan tuon ekan kuvan kohdalla. Nam.

    VastaaPoista
  4. maisamiisa: Hihii :D herkut on hyviä ;)

    VastaaPoista