Haaste: Kauneuden kuolemansynnit

torstaina, syyskuuta 12, 2013

Olen tärmännyt nyt monissakin blogeissa tähän kosmetiikka aiheiseen haasteeseen ja sehän sopii meikäläiselle paremmin kuin hyvin. Ja nyt kun tekin olette nähneet kaikki kosmetiikkani, ajattelin tämän olevan hyvä jatko sille :) Tässä siis Kauneuden kuolemansyntini.


1. YLPEYS
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
- Mä tarvitsen ehdottomasti hyvän pohjan kasvoilleni. Häpeän sen verran paljon finnistä naamaani, että niiden saaminen edes pikkasen peitompaan tuo turvallisemman olon. Itsevarma en ole koskaan. Joskin silmiä tahdon ehdottomasti korostaa, joten sen vuoksi taas ripsiväri.


2. KATEUS
Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikista eniten?
- Varmaan arvaattekin, siloisia kasvoja. Voi teitä onnekkaita, jotka omaatte siloposket ettekä koskaan kärsi finneistä. Olen todella kateellinen!

3. VIHA
Mitä kauneustuotetta vihaan?
- Viha on vahva sana. Hmm. En mä oikeastaan mitään vihaa, mutta eyelinerin kanssa mulla on viha-rakkaussuhde. Mun mielestä sitä tarvitaan kauniiseen meikkiin, mutta miksi se ei silti koskaan mene symmetrisesti molemmissa silmissä ja miksi se ei ikinä onnistu täydellisesti?


4. LAISKUUS
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät usein käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
- Kasvorasva. Mä tiedän, että mun pintakuiva iho tarvitsee myös kosteutusta, mutta samalla pelkään niin tuhottomasti, että finnejä pukkaa rasvan takia lisää ja jätän laittamatta. Puhdistus on myös joskus ärsyttävää, mutta uusien finnien tulemisen vuoksi huolehdin putsauksesta melko tunnollisesti.

5. AHNEUS
Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat? Entä halvin?
- Vaikee kysymys. Mikä olisi se kallein? 37,50€ maksanut ripsari oli kyllä aika paha. Joo, mä vastaan sen. Halvin taas, no niitä mulla on paljon. Yves Rocherilta saa halvalla meikkejä eikä noista Oriflamenkaan tuotteista ole tarvinnut paljoa maksaa. Parhaimmat "halsis"löytöni olivat ehdottomasti Sokos Emotionista Diorin tuotteet.


6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?
- Krhöm, minkä mä tähän voin vastata? Kyllä mä ehkä silti sanoisin huulituotteet (punat ja kiillot yhteensä) olevan se suurin ylensyöntikohteeni. Kertokaas te oma mielipiteenne nähtyänne perusteella? Olisi kiva kuulla :)

7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa ihan mikä tahansa kauneustuote, minkä ostaisit?
- Mulla on moooonen monta mitä himoitsisin. No ensinnä tulee mieleen MACin luomivärit. Haluaisin koota niistä sellaisen täydellisen jättikokoisen luomiväripaletin, jotka kulkisivat matkassani ikuisesti :DHaastan teidän kaikki myöskin tekemään tämän. Olisi kiva kuulla teidänkin kauneuden kuolemansynnit. Eli jos postailette omaan blogiinne, tulkaa linkkaamaan kommenttiboksiin. Ja te blogittomat, voisitte vastata kommettiboxiin. Haluun kuulla. Tehän tiedätte, että olen kosmetiikkahullu, joten kiinnostaa teidän vastaukset :)

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Herranjestas miten kaunis nainen!!
  Terveisin toinen huulikiiltoaddikti ;) xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, nyt täällä sitten punastellaan. Voi sinä upeus ♥ Kiitos ♥
   Hih, tuutko hakemaan multa parit kiillot, kun niitä tuppaa vähän olemaan ;D

   Poista
 2. Mullakin finniongelma. Kasvot on superkuivat, mutta ihohuokoset silti aina ihan tukossa. Kunnon kasvovoide on kyllä ihan ehdoton. Nykyään on tosi hyviä, mitkä ei tuki vaikka kuvittelis. Mun naamataulu olisi paljon pahemmassa kuosissa, jollen käyttäisi voidetta. Ihohuokoset on niin tiukat, etten koskaan saisi niistä pa****a pihalle jollen käyttäisi. Ootko kokeillut öljyjä? Esim tätä:http://www.ostolakossa.com/2012/05/mission-eliminate-blackheads.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku, mä en oo ikinä huomannut, että sulla olisi mitään näppyjä naamassa. Että jos on, niin ne on kyllä sitten huomaamattomia versioita! ♥
   Kiitos ihan hirmuisesti tuosta likkauksesta! Luen Ostolakossa-blogia kyllä vakituisesti, mutta tuo postaus minulta oli mennyt ohi :O Tuo meni todellakin mun ostoslistalle! Kiitos ihana ♥

   Poista
  2. Hahhaa! Tiedätkös, sunkin iho näyttää ihan täydelliseltä. En ole koskaan kiinnittänyt huomiota että sulla olisi iho-ohgelmia.

   Poista
 3. Mun iho-ongelmat, näpyt sun muut loppu kyllä siihen kun aloin käyttämään ihan jotain apteekin kevyitä perusvoiteita myös kasvoille. Sellasia missä ei ole tosiaan mitään ylimääräistä. Mutta joo, tiedän ton fiiliksen kun kosteuttaa pitäisi mutta näppyiseen ihoon jonkun rasvan laittaminen vaan tuntuu niin hullulta ja inhottavalta.

  Kaunis olet kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt sitä ACOn finnirasvaa kans, mut sen kosteutus ei aina tunnu riittävän. Voisi kyllä kurkkia apteekin muutakin valikoimaa. Mulla kun vaan nyt tuppaa olemaan noita rasvoja vaikka muille jakaa ;)

   Voi kiitos sinä kaunokainen ♥ Näistä kehuista kyllä aina niin häkeltyy :S

   Poista
 4. Oon kuullut, että jos iho ei saa tarpeeksi kosteutta, se alkaa muodostamaan sitä kosteutta itse, mikä taas tarkoittaa talin- ja rasvantuotannon lisääntymistä. En tiedä, onko oikeasti myytti, mutta itse ainakin kosteutan ihoni aina vaikka olisikin finnikausi päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla mahdollista. Mä kyllä yritän aina muistaa rasvailla, mutta monesti kun kasvoilla ei ole kiristävää tunnetta pesun jälkeen, se jotenkin unohtuukin. Nyt talven tullen kyllä taas parannan tapojani. :)

   Poista