Habitare 2013

lauantaina, syyskuuta 21, 2013

Olipas tänään touhukas päivä. Harvinaista, että viikonloppuna väsyttää jo tähän aikaan niin paljon, että harkitsee nukkumaan menoa ihan vakavasti. Voi olla, että sujahdan vällyjen väliin tuota pikaa. Olenhan mä kuitenkin ollut hereillä jo seiskasta asti. Huomenna en kyllä varmasti tee mitään ihmeelistä. Tavallaan toivon, että olisi todella sateinen päivä, että voisi hyvillä mielin olla koko päivän sisällä tekemättä mitään sen kummempaa. Töllöttää vaikka telkkua koko päivän. Harvemmin sitä kyllä sadetta toivoo, mutta nyt jotenkin kaipaisin sellaista rauhallista ja hiljaista päivää. Jos aurinko paistaa, niin ei silloin malta vaan olla. Voihan toki olla, että huomenna onkin sit energiaa vaikka muille jakaa.

Me Niksun kanssa saatiin kutsu lähteä rakkaan veljen perheeni kanssa Habitare messuille, kun veli oli saanut ilmaislippuja sinne. Eihän noin hyvästä kutsusta voi kieltäytyä, varsinkin kun se tiesi olemista rakkaiden kanssa. Aamusta lähdettiin heti ajelemaan kohti Helsinkiä ja puolen päivän aikaan sitten päästiin kiertelemään messuja.Kyllähän tuolla oli taas katseltavaa ja nähtävää. Olisi ollut kiva tehdä isompiakin ostopäätöksiä, mutta eihän me nyt oikeastaan tarvittu mitään. Kylppäriinkin kun on jo laatat ostettuna ja kaikki muuten katsottu valmiiksi, niin ei oikeastaan niitäkään osannut enää katsoa.Ihmisiäkin oli ihan kiitettävästi. Onneksi tällä kertaa muita ei tuntunut olevan ihan niin paljon, että väenpaljousahistus olisi tullut. Varsinkin autolla parkkiin jonottaminen on mun mielestä yksi ärsyttävimmistä jutuista. Kyllähän kulkeminen oli välillä haastavaa, mutta kyllä siellä eteenpäin pääsi.Ihan kaikkia osastoja emme käyneet katsomassa. Lähinnä sisustuspuolella palloiltiin. Valopuolikin ohitettiin melko nopeasti, mutta eipä meillä sieltäkään olisi ollut mitään ostettavaa tai erikoisempaa nähtävää. Niksu kun tutkii ja tietää niistä etukäteen jo todella paljon. Hän kun on meidän perheen valovastaava :D Art ja Salonki puoli skipattiin ihan suosiolla. Olihan meillä kaksi pienempääkin piipertäjää mukana <3Kauaa ei messujen kiertäminen meillä kestänyt. Mulle jäi jotenkin laimea maku tämän kertaisista messuista. Piensisustus tuotteita olisin kyllä mielelläni ostanut, mutta tarjonta oli melko olematonta. Mukaan ei oikeastaan tarttunut yhtikäs mitään. Tai no ostamani juttu oli sen verran pieni, että ei sitä sillä tavalla edes laske. Ostin samaa sarjaa jo vessassa majailevien pyyhenipsukoiden seuraksi TASSUT-nipsukan, joka sitten saa olla apuna eteisessä, kun näin syksyn tullen lenkiltä saapuu melkoisen useasti rapainen koira. Siinäpä ne messut sit olivat meidän osalta. Olin siis pikkasen pettynyt, mutta eipä siinä mielessä haittaa, kun ilmaislipulla päästiin. Jos olisi ollut tarvetta isommille ostoksille, niin varmasti olisi voitukin katsoa vähän tarkemmalla silmällä. Kivaa kuitenkin ole :)

Nyt mulla painuu silmät jo väkisin kiinni, joten taidan tästä lähteä untenmaille. Öitä teillekin <3

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Ai tekin olitte siellä! Voi hitsi, olis ollut kiva törmätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käytiin mekin. No niin olisi ollut kiva törmätä :)♥

   Poista
 2. Mä aina joskus toivon juurikin sitä että sataisi vaan ja saisi möllöttää yhden päivän kotona ilman tunnon tuskia mutta kun se päivä koittaa se ei olekkaan kivaa :D Mä en vaan osaa ! Tulee höntti ja hieman sellainen kipeä olo.

  Mutta toivotaan että sä saat sun löhöpöivän, välillä pitää relata ihan kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinhän mullakin nyt kävi. Vaikka taivaalta välillä ripsutteli vettä, että ihan hyvillä mielin olisi voinut jäähä kotiin, niin kaupoillehan me suunnattiin :D En mäkään sitten osannut...

   Toivottavasti saan joku päivä sen löhöpäivän :)

   Poista
 3. Joo joskus tuntuu että messut voisi suunitella paremminkin. Matkamessujen kohdalla pari vuotta sitten kävi just niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin kurjaa, ettei messut olekaan ihan niin "laadukkaat" mitä voisivat olla. Toivottavasti tulevilla K&T messuilla ei tartte pettyä ;) Rahaa on jo säästetty sinne tehtäviin ostoksiin ;)

   Poista
 4. Oi vitsi pääsit tuonnekin messuille, olis kiva joskus mennä kiertelemään noikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan olla tällainen messusuhailija. Seuraavaksi K&T messuille kosmetiikkaa shoppaamaan ;D Mä tykkään kierrellä noissa :)

   Poista
 5. Voi ei. Mä mietin messuilla ollessani, että oletkohan sinäkin siellä. :D Harmi, että ei törmätty. Nyt syksyllä pitää oikeasti katsoa joku hetki, kun mennään glögille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans kävi mielessä, että näinköhän siekii olisit paikalla. Oletkos K&T messuille menossa? Mie oon. Voitas sielläkii törmätä ;) Ja glögille, teelle, sidulle ihan mille vaan pitää kyllä päästä ♥

   Poista