Kasvorasva uusiksi

sunnuntaina, syyskuuta 22, 2013

Sain tänä aamuna Niksulta käskyn, että ensi kerralla kaupasta ostetaan Nivean voidetta. Mä olin ihan hämmentynyt, että onko toi ukko mennyt ihan sekaisin? Hyvä että suostuu käyttämään mun ostamia kasvohoitotuotteita ja nyt hää jo käskee mennä ostamaan rasvaa kaupasta. On aikoihin eletty. Pakko oli vähän udella, että mistä kummasta nyt tuulee ja kuulemma luki sellaisen jutun, että jopa hän uskoo. Jos teiltä, kuten minultakin, meni ohi uutinen iltalehden nettisivuilta, niin tämä tiedoksi teillekin.

lainattu iltalehti.fi

Lähes joka kaupasta löytyvä, pari euroa maksava kosteusvoide peittosi testissä kalliin voiteen selvästi.

Muun muassa näyttelijät Kate Winslet ja Joan Collins ovat paljastaneet käyttävänsä kalliiden kasvovoiteiden sijasta muutaman euron maksavaa Nivea Cremeä.
Itsekin halpatuotteita ikänsä käyttänyt Daily Mail -lehden toimittaja Claire Cisotti päätti testata, miten hyvin halpa voide todellisuudessa pärjää vertailussa luksusmerkkiä vastaan.
46-vuotias Cisotti käytti 30 päivän ajan kasvojensa vasemmalla puolella Nivea Cremeä. Oikealle puolelle hän levitti Creme de la Mer -merkkistä kasvovoidetta, joka maksaa 105 puntaa eli noin 124 euroa purkki. Samankokoinen purkki Nivea Cremeä maksaa Britanniassa 1,15 puntaa eli noin 1,35 euroa.
Saksassa vuonna 1911 markkinoille tuotu Nivea Cream sisältää muun muassa glyseriiniä. Voiteen kerrotaan soveltuvan kasvoille, vartalolle ja huulivoiteeksi. Creme de la Merin valmistuksessa on puolestaan käytetty muun muassa merilevää, vitamiineja ja mineraaleja. Creme de la Merin nettisivuilla voiteen kerrotaan kiinteyttävän, silottavan ja tasoittavan ihoa jo lyhyen käytön jälkeen.
Dermatologi testasi Cisottin kasvojen ihon ennen ja jälkeen koetta 3D-tekniikan avulla.

Cisottin mielestä molemmat voiteet tuntuivat toimivan hyvin, mutta Creme de la Merin levittämiseen ja imeytymiseen kului huomattavasti enemmän aikaa kuin Nivea Cremeä käyttäessä.Testitulosten perusteella Nivea Cream voitti kalliin kasvovoiteen selvästi. Kasvojen vasemmalla puolella ihon kosteus oli parempi, punoitus oli vähentynyt ja pienet juonteet silmien ympärillä olivat kadonneet. Dermatologin arvion mukaan Cisottin kasvojen iho vasemmalla puolella näytti viisi vuotta nuoremmalta kuin se todellisuudessa oli.
Lähde: Daily Mail
IL

Tänään sitten kaupassa käydessä Niksu kävi kosmetiikkaosastolta nappaamassa oikein kaksin verroin näitä puteleita, molemmille katsokaas oma. Nyt lähti sitten meilläkin testiin tämän rasvan tehokkuus. Katsotaan miten meillä kahdella erilaatuisella iholla toimii. Eipä ole kyllä kallis satsaus ja jos todella toimii, niin on satavarmaa mitä meillä jatkossa ostetaan. 
CITYMARKET Nivea Creme 2,09€
Niksu otti varuiksi vielä erilaisella kannella molemmille, ettei vaan mene purkit sekaisin ;)

Onko Nivea Creme teillä käytetty voide? Tai tuttu noin muuten?

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Heheh, luin saman jutun iltalehdestä eilen ja rasva meni heti ostoslistalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, muutkin siis uskoo tehokkuuteen ;) Katsotaan muutaman viikon käytön jälkeen ihon vointia ;)

   Poista
 2. No ohhoh, pitää testata. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä sait vinkin :) Suosittelen kyllä testaamaan jo yhden oman käyttökerran jälkeen. Tuntui kyllä ihanalta. :)

   Poista
 3. Luin myös jutun ja eilen kävin kotiuttamassa kyseisen putelin :) Saas nähdä jääkö omaan käyttöön, koska aamulla sitä laittaessa tuntui aika "rasvaiselta" ja voisin epäillä että finnit hyppivät ilosta :D Mutta sehän nähdään vain kokeilemalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paksua rasvaa on! Mäkin jätän tämän käytön pelkästään illalle. Ei aamulla pysty laittaa noin tujua tavaraa naamaan :D Katsotaan tosiaan, kuin käy :)

   Poista
  2. Itse siirsin sen myös iltaa ja oon kyllä tykänny! :)

   Poista
  3. Uskoisin sen hemmottelevan naappelia oikein hyvin yöaikaan :) Palataan tuntemuksiin sit putelien pohjien näkyvissä ;)

   Poista
 4. Hahaa - oonpa käyttänyt tuota aiiiina ;) Nauratti kun kaveri toisensa jälkeen alkoi linkkailla FB:Ssä että taidan pikkusen olla edelläkävijä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Minna :) ♥ Sä olet todellinen edelläkävijä :)
   Tuttu purkki on mullekin lapsuudesta. Äiti käytti todella useasti.

   Poista
 5. http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/hyllyt-tyhjenivat-ihme-niveasta/1672254
  :D
  Mutta minäkin kyllä kävin nyt hakemassa tuollaisen purnukan ja ensivaikutelma on kyllä hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähää, kaikki siis ryntäsivät kauppoihin xD
   Eihän se tosiaankaan ole niin, että tuote välttämättä kaikille sopii, mutta ihan mielenkiinnosta itsekin tietysti lähtee kokeilemaan, kun joku on todennut hyväksi :) Palataan tuntemuksiin sitten lähempänä purkin loppumista ;)

   Poista
  2. hahah, minä jäin vielä ilman ku oli hyllyssä pelkkä tyhjä kolo :D

   Poista
  3. No voi hitsi :D Hyllyt on kyllä todellakin tyhjentyneet rasvasta. Äidin kanssa käytiin eilen kaupassa ja meidänkin hyllylle jäi enää yksi :P Toivotaan nyt, että rasva on hypetysten arvoinen :)

   Poista