Syyskynnet

perjantaina, syyskuuta 27, 2013

Mä tykkäisin syksystä ihan hirmuisesti, jos ei vaan sataisi niin kamalan upeasti. Syksyllä luonto on todella upean värinen ja parhaina päivinä aurinko lämmittää niin paljon, että jopa kevyessä trenssissä tulee kuuma. Syys pukeutuminen on myös ihan kivaa. Mutta sitten kun niitä harmaita ja sateisia päiviä alkaa olla viikossa kuutena päivänä ja sinä yhtenä päivänä saattaa aurinko hitusen pilkahdella, tuntuu jotenkin toivottomalta. Taasko pimeys ja märkyys valtasi koko maailman? Silloin pitää kehittää sisällä jotain kivaa ja mieltä kohentavaa tekemistä. Kynsien lakkailu on yksi kiva homma. Väri pääsee piristämään ainaista harmautta ja sen avulla mielikin pirityy.

Mä otin testiin Helsinki-päivältä ostetun ihanan viininpunaisen lakan, sillä se on mun mielestä aika täydellinen syyslakka. Olin todella tyytyväinen väriin. Nyt multa löytyy täydellinen syyslakka. Eli jos teihin iskee viininpunainen, suosittelen poikkeamaan Ginaan hakemaan tämän itsellenne.

Auringossa

Varjossa
GINA TRICOT (päivitän sävyn myöhemmin) kynsilakka 3,95€/kpl (3kpl 9,95€)

Kuvissa mulla on ollut lakka jo kolme päivää kynsissä ja kulumista on havaittavissa vaan kärjistä. Se mulla yleensäkin tapahtuu ensimmäisenä, tätä koneen näppäimistöä kun naputan päivittäin melkoiseen tahtiin. Lakka peitti jo yhdellä kerroksella hyvin, mutta vetäisin varuiksi vielä toisen, josko pinta olisi ollut parempi. Tykkäsin kyllä enemmän yhden kerroksen lakkauksesta, se oli enemmmän punertava. Kahdella väri alkoi tuomaan enemmän rusehtavuutta esille. Siis kaunis sekin. Päällä vielä Sally Hansenin pikakuivattajaa ja se tekee tuon eri kiiltävän pinnan lakalle. Ainut mistä lakka saa hitusen miinuspisteitä on kuivuvuus. Se meinaan kesti melko kauan. Pidin kerrosten välissä ainakin 20min kuivattelutauon, mutta silti pinta tuntui kostealta. Lopulta kun pikakuivattajaa laitoin, ajattelin sen vievän viimeisen märkyyden pois ja saan aloittaa normaalit toiminnat piakkoin. Taisin tehdä näitä kynsiä yhteensä tunnin ja sen jälkeen menin käyttämään Taren iltalenkillä ja painuin untenmaille. Näissä toimissa olin onnistunut tuhoamaan kahdesta kynnestä pinnat totaalisesti. Täyttä kuivuutta ei siis tullut vielä tunninkaan jälkeen. Onneksi sain paikattua lommot melko hyvin ja seuraavana aamuna pääsin toimimaan ihan normaalisti. Pitää siis todellakin testata tätä sillä yhdellä kerroksella.

Mikä on teidän syksykynsien lemppariväri?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. On nätit kyllä <3

  Minäkin diggailisin syksyä, jos sataisi vähemmän ja saisi nauttia upeista luonnon väreistä, auringon paisteessa mieluummin :) Toivotaan että kauniitakin päiviä vielä riittäisi.

  Hauskaa viikonloppua kaunotar! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin syksyn kauneus menee ihan ohi, kun vaan sataa. Toivotaan todella, että vielä tulisi kauniitakin päiviä.

   Kiitos vaan sinä upeus! Sinne ihanaa alkanutta viikkoa ♥

   Poista