Liian vanha lahjottavaksi?

keskiviikkona, syyskuuta 18, 2013

Missä iässä on enää turha odottaa lahjoja tai pikemminkin milloin on aika lopettaa niiden toivominen? 
Se ikä varmaan meni jo, mutta kai sitä silti saa haaveilla niistä ihanista lahjoista? 

Synttärit sen kun vaan lähenee ja niiden viettäminen taitaa tältä vuodelta jäädä kokonaan pois. Eihän tuonne remontin keskelle kehtaa ketään pyytää kahvittelemaan enkä myöskään jaksa uskoa, että hommaa oltaisi saatu siihen mennessä läheskään valmiiksi. Mutta jotain lahjatoivetta multa kuitenkin löytyisi. Itsehän mä nämäkin varmasti tulen ostamaan, mutta haaveilen vain ;)
Mun piti oikein pähkäillä, että mitä kummaa mä nyt toivoisin ja sitten muistin tuon kellorakkauteni. Vieläkään se ei korista rannettani, mutta kovin tahtoisin sen koristavan. Kurkkailin Maikkelin valikoimaa Keskisenkellosta ja kyllä se on vain edelleen tuo malli, joka saa sydämeni pamppailemaan. Ja ihan vaan vinkiksi, että Keskisenkellolta saisi kaiverruksetkin samaan hintaan ;D No ei, haaveita vain. Onhan tuolla kellolla kuitenkin melkoisesti hintaa. Niin paljon, että pelkäisin kellon jäävän koristeeksi. Olen kyllä pöljä, kun monesti haalin ihania juttuja, mutten sitten raaski niitä käyttää. Tuosta mä nyt silti haaveilen :)


Sitten vähän ajankohtaisempia haaveita. Nyt kun vihdoin saa uudistuneen kylppärin, niin kai samalla olisi aina luopua niistä ikivanhoista kulahtaneista pyyhkeistä. Vai mitä olette mieltä? Haalistuneet värit, kuivatessa raapivat ja ummehtuneen hajuiset, vaikka miten peset kuumassa ja kunnon tököteillä. Eihän ne pyyhkeetkään ikuisuutta kestä. Nyt voisi siis olla ihan kiva saada uusia ja pehmoisia pyyhkeitä uudistuneen suihkutilan myötä :) Neutraalit värit olisivat kaikkein mieluisimpia. Osanette muuten ehkä jo arvaillakin, minkä värinen meidän kylppäristä tulee?


Ja sellainen toive, mikä kelpaisi muulloinkin kuin vain synttäreinä. Nimittäin HEMMOTTELU! Tätä voisi oikeasti tehdä useammin kuin kerran vuodessa, sillä omaa mieltä ja kehoa olisi oikeasti hyvä hoitaa. Hieronta, kasvohoito, kampaaja, kylpylä, hotelliyöpyminen, you name it. Se mikä kenellekin tuo rentoutumisen. Tätä jopa ehkä oikeasti kaipaisinkin. Olen viime ajat stressannut niin paljon, että tunnun saaneeni ryppyjä oikein roppakaupalla ja olen jatkuvasti väsynyt. Rentoutuminen tekisi todella hyvää.

Mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin mikään maailman lahja ei tee mua yhtä onnelliseksi, kuin aika rakkaiden kanssa. Kaikista mieluiten ottaisin lahjaksi päiviä, että saamme viettää aikaa yhdessä. Herkutellaan, jutellaan ja ihan vaan ollaan. Mikä olisi sen parempaa? Viime vuotiset herkut saivat veden kielelle ja pienen toivonkipinän, josko remontti saataisikin sellaiseen vaiheeseen, että edes pientä kahvittelua voitaisi harrastaa.


Jos te saisitte nyt valita yhden lahjan, niin mikä se olisi?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Eihön sitä koskaan ole liian vanha lahjottavaksi, ainakin jotain pientä pitää saada :) Ja jos mä saisn yhden lahjan valita niin kyllä se olis myös aikaa rakkaiden kanssa. Ehdottomasti ! Sitä on liian vähän :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aina kiva saada lahjoja, mutta onko niiden toivomisella joku ikäraja? ;D
   Aikaa rakkaiden kanssa on kyllä aivan liian vähän! Ehdottomasti. Sitä pitää todellakin saada lisää. ♥

   Poista
 2. Kauniita pyyhkeitä ei voi koskaan olla liikaa! Mä oon siitä niin tylsä, että toivon aina vain kaikkia käytännöllisiä lahjoja tai sitten lahjakortteja. Viimeksi toivoin synttärilahjaksi sykemittaria. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita pyyhkeitä tänne todellakin kaivataan :D Niitä kun ei ole!
   Käytännölliset lahjat ovat kyllä yleensä ne parhaimmat. Varmasti tulee siis aina käyttöön :) Sykemittari on muuten hyvä toive!

   Poista
 3. Koskaan ei ole liian vanha lahjottavaksi ♥ Vaikka juhlissa parasta onkin juuri se yhdessäolo :)
  Minä haaveilen siitä uudesta paremmasta kamerasta, mutta niin kallista edes toivo lahjaksi saavani, jospa vaikka palautuksia sitten sijoittaisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;)
   Kamera on kyllä hyvä toive. Itse en ole katunut hetkeäkään kameran toivomista. Mulla tietty se onni, et isukki on valokuvaaja nii hän mielellään osti tytölle kameran lahjaksi. Jos yhtään mietit, nii osta ihmeessä :)

   Poista