Mutta mitkä kengät?

torstaina, syyskuuta 26, 2013

Mulle ei taidettu jakaa kuvauksellisuutta eikä tyyliä, tai ainakin kovin vahvasti siltä tuntuu. Isosisko taisi ne varastaa etuoikeudellaan meidän perheestä. ;) Minä sitten kuopuksena sain vaan rippeet. No ei vais. Kai niitäkin "taitoja" voi oppia? Ainakin voisi auttaa asiaan, jos luottaisi itseensä edes hitusen enemmän, mutta minkäs teet. Ja koska mä en ole kauhian tyylitajuinen, niin kaipaisin teidän mielipidettänne kenkäasiaan.

Kokosin asukollaasiin samantyylisiä vaatteita, joita löytyy omastakin vaatekaapista. Tämän suunnittelin pukevani päällekin, mutta ongelmaksi tulee, että mitkä kengät tähän sopisi? Kolmet vaihtoehdot on ja nyt kaipaisin teidän tyylikkäämpien mielipidettä.


Wich shoes?Eli saappaat, kiilakorkotennarit vai nilkkurit? 

...Miltä asu muuten vaikuttaa? Josko uskaltaisin moisen kuvauttaa tännekin?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Täältä ääni kiiloille! :) Asu näyttää kivalta, ehdottomasti asukuva esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi ääni kiiloille. Sain äidiltä jo suostumuksen asukuviin, joten nappaillaan, kunhan aika sallii :)
   Katsotaan miltä asu näyttää sitten luonnossa, munkin mielestä tuossa kollaasissa kyllä kivalta :)

   Poista
 2. Mä voisin laittaa noista kenkävaihtoehdoista kaikki tuon asun kanssa, mutta jos ihan pakko olisi valita noista vain yhdet, valitsisin ehkäpä kiilakorkotennarit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen ääni kiiloille :) Äitikin totesi, että kaikkia kenkiä voisi käyttää :) Niksultakin tuli ääni kiiloille ;)

   Poista
 3. Mä annan myös äänen kiilakoroille!! :) Ennen en itseasiassa tykkännyt niistä lainkaan, mutta niinpä on taas mieli muuttunut, niitä monessa blogissa nähtyäni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mona, kiva kun piipahdit blogissani <3
   Mulla oli sama, alkuun en tykännyt kiilatennareista lainkaan, mutta jotain tapahtui. Nyt löytyy omastakin kaapista yhdet ja voisin helposti ostaa muutamat lisääkin :D Mullakin muuttui mieli nimen omaan sen takia, kun blogeissa niitä alkoi näkyä :P

   Poista
 4. Voi kyllä täällä aina vkl:sin aamukahvin kera piipahdan, kun on enemmän aikaa selailla blogeja <3 :) Käyppä kurkkaamassa sun blogisähköposti, kuulin yhdeltä yhteistyökumppanilta, että oli laittanut sulle viestiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nyt mä olen täällä suu ihan ammollaan. Lukossa kertaa kaks. Ensinnäkin, käykö mun blogia kurkkimassa yksi suosikki bloggaajistani? <3 Ja toisekseen, sieltä sähköpostista tosiaan löytyi jotain, mikä sai leuat oikeasti tipahtamaan paikoiltaan. :O Mitä täällä tapahtuu? :)

   Poista
 5. No mä voisin ottaa kaikki noi kengät :D Mutta tohon asuun joko kiilat tai nilkkurit, riippuu vähän mihin noissa kledjuissa olisin menossa tai koska. Sunnuntaille kiilat ja vaikka arkena nilkkurit. Nilkkurit sopis erityisesti juuri ton pipon, huivin ja paidan kanssa. Noilla kiiloilla tulisi ehkä vähän liian teinifiilis. Ja oon siis kyllä noitten kiilatennareiden suuri fani, omatkin löytyy kaapista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä kans ajattelin, että onko kiilat liian teinit. Mun kiilat kun taitaa olla vielä teinimmän näköiset kuin nuo polyvoresta bongaamani. Katsotaan sit asukuvista mitkä on parhaat, kunhan saan aikaseksi :)

   Poista