Kuka pyyhkii, mihin pyyhkii

perjantaina, syyskuuta 06, 2013

Miks mulle tulee tuosta otsikosta nyt mieleen jotain ihan muuta mitä ajattelin kirjoittaa xD Öhm, taidan olla pikkasen vaan väsynyt. Onneksi on perjantai :) Olen stressannut tänään ihan järjettömän paljon, ollut enemmän vittuuntunut kuin pieni orava, jonka käpy on jäässä ja silloin kyllä ketuttaa paljon! No, vastoinkäymisiä elämässä nyt valitettavasti tulee vähän väliä ja niistä on päästävä yli. Onneksi reipas lenkki ystävän kanssa purkaen helpotti olotilaa huomattavasti. Paitsi ei tietty tätä päänsärkyä. Se on taas tullut mulle meinaan riesaksi. Tää on neljäs päivä putkeen ku särkee. Sitäkään en jaksa. Mun pitää nyt ottaa vaan chillisti niin eiköhän se siitä.

Tähän pyyhkimis juttuun liittyen nyt kuitenkin oli se, mitä ajattelin teille tänään näyttää. Voi luoja miltä toi lause muuten kuulostaa xD Siis ihan käsipyyhkeeseen kyllä kuivataan, mutta mun mielestä on kiva, kun mä kuivailen myös kasvoni vessassa, että se pyyhe on vain kasvoille. Niksulle pitää olla melko tumma pyyhe, kun se kuivailee monesti autonrassauksen jälkeen käsiään, joten lopputuloksen voitte arvata. Sitä mustaa töhryä on sitten joka puolella. Onneksi hän on kyllä opetellut pyyhkimään enimmät jo niihin öljypyyhkeisiin ;) Ja vieraitahan kylässä käy, tai ainakin parempi olisi että käy, joten kivempi heidänkin kannalta, ettei tartte sit Niksun töhryihin pyyhkiä ;)

www.kuusipohja.com Pyyheripustimet 6€/kpl 

Asuntomessuilla Niksu bongasi myynnistä nämä tyylikkäät pyyhekoukut ja se oli menoa. Ne oli saatava meidän vessaan. Malleja oli monenlaisia, mutta nämä peilipintaiset olivat ehdottomasti eniten meidän makuumme. Kuusi euroa kappaleelta ja sinne jäi vaikka mitä ihania vieä. Ehkä pitää tehdä netin kautta tilaus.Mitä mieltä olette, onko hyvännäköiset pyyheripustimet?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Onpas ihanat :) Taidanpa tilata meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita oli vielä monessa eri värissä :) Ja kaikkea muutakin ihanaa sieltä löytyy. Mäkin ajattelin tilata niitä vähän lisää :)

   Poista
 2. On hyvän näköiset :) Ja ehdottomasti pitää olla erikseen kasvo-ja käsipyyhe, tosin en oo ihan varma osaakon toi T käyttää oikeita. Munkin pitäs hommata niinhin jotkut kyltit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä Niksu ei ainakaan aina osannut, vaikka kerroin kyllä kun uudet pyyhkeet laitoin, että mikä olisi millekin. Noiden avulla tietää kaikki :)

   Poista
 3. Noi on ihanat! Mä oon jo monessa paikassa hypistellyt noita, mut sit kuitenkin pihiyksissäni jättänyt ostamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten oot malttanut olla ostamatta? Mä kun näin noi, niin oli heti pakko saada :D Olisi ollut vaikka mitä muutakin mitä sieltä olisin halunnut, mutta päätin jättää seuraavallekin kerralle ;)

   Poista
 4. Tosi kivat! Mä en tuommosia nimilaattoja oo oikein tykänny käyttää mut noi on niin kivat et melkein vois jopa harkita ostoa, ainakin jos olis tarjouksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen aina ollut vähän njääh tuollaisia kohtaan. Ei ole osunut kohdalle siis tarpeeksi upeita ennen kuin nyt :)

   Poista