Kosmetiikkakokoelman purkua osa 3

tiistaina, syyskuuta 10, 2013

Oi ja voi! Tällä hetkellä mikään ei mene niin kuin elokuvissa. Tai jos nyt totta puhutaan, niin mulla ei mene ikinä mikään niin. Nyt ilmeni melkoisen paha ongelma, jonka selvittäminen saattaa viedä paljon sekä aikaa että rahaa. Ellei tää yks kaks ala rullaamaankin kuten leffoissa ja me selvittäisi paljon helpommalla. Mutta paljostako vetoa, että me joudutaan rämpimään läpi haasteiden ja esteiden oikein urakalla? Mun piti postailla teille tästä jo eilen illalla, mutta tällaiset uutiset saivat hieman totiseksi ja aika kului asian ympärillä koko ilta. Yritän siis postailla teille siitä tänä iltana, ellei nyt taas ilmene jotain mutkia matkaan.

Nyt kuitenkin vihdoin ja viimein viimeinen osa mun kosmetiikkakokoelmasta ja tällä kertaa meikit. Oletteko valmiita?


Järkytyittekö? Oliko niitä nyt niin paljon vai jopa enemmän kuin kuvittelitte? Pakko sen verran vielä todeta, että johan mä olen kerennyt ostamaan uusia tuotteita, jotka eivät ole näihin kuviin päässeet. Osa meikeistä, varsinkin huulituotteita on varmasti kassien pohjalla jemmassa ja sen takia puuttuvat kuvista.
Mutta mikä on tuomionne? ;)

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Voi hyvää päivää:) Mulla on yks ripsari, kulmakynä, rajauskynä, meikkivoide ja aurinkopuuteri..... Että kyllä on järisyttävä määrä!!!
  Mikäs onkkelma teillä siellä on? Kylppärissä vai?
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o Kui sä pärjäät noin vähillä ;D Tuu meille, et mä pääsen meikkaa sua ♥
   Siellähän se onkkelma hyvinkin on :(

   Poista
  2. Saisit hyvinnii meikata, ja mitäs mä meikeillä teen, osaan laittaa ripsiväriä ja siinä se;)No vähän nyt vähättelin on mulla 15 huulirasva putelia siellä sun täällä, työpöydän laatikossa on 5 ja taskuissa tällä hetkellä 2;) Olen siis huulirasva rohmu:)
   -Skeit-

   Poista
  3. Hih, huulirasva-addikti xD
   Todellakin otetaan meikkailuhetki jossain vaiheessa ♥

   Poista
 2. krhm, onhan sulle näit muutama kertyny ;D Mutta ei kyllä mikään älytön määrä, ottaen huomioon et sie sentäs käytät noita. Mulla jos ois moinen kasa luomivärejä ja käytän niistä tasan neljää väriä ni olis vähä eri asia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vähän vaan on kertynyt xD Ja tosiaan, johan niitä on tullut lisääkin... Mutta totta, että käytän kaikkia. Joskin onhan se niin, että jotkut joutuvat odottamaan omaa vuoroansa melkoisen tovin. Ja pitäähän luomivärejä olla, mielen mukaan pitää päästä valitsemaan. Olisihan se ihan kamalaa, jos haluat just sitä tietyn väristä vihreää ja sitä ei ole ;D Joo, on niitä kyllä kertynyt vähän paljon :D Tuu säkin meikattavaksi, että voin sit hyvällä omalla tunnolla ostaa lisää ;)

   Poista
  2. Vähänkö ois ihana päästä taitaviin käsiin meikattavaks :) Pitäsköhän mun joku päivä laittaa poju ja tytyt autoon ja ajella sinne päin, ennenkö tulee talvi enkä uskalla ajaa autolla enää yhtään :D :D

   Poista
  3. En mä kyllä itseäni taitavaksi sanoisi :o
   Ehdottomasti teijän pitää tulla kyläilemään ♥ Ja mäkin olen suunnitellut sinne teille tuloa koko ajan. Kunhan te vaan jaksatte vieraita. ♥ Pääsis Tarekin naurattamaan tyttöjä ;D

   Poista
  4. kyllä täällä vieraita otetaan vastaan :) tosin voi varautua siihen että kämppä on kaaoksessa ;D

   Poista
  5. Kiva kuulla ♥ Niin täälläkin :)
   Mut miten toi kuulostaa niin tutulta? Aa joo, mä sanon aina samaa xD Meilläkin on koti kaaoksessa. Varsinkin nyt.

   Poista
 3. Haha, jollakin muullakin näyttää olevan hieman "meikkiongelmaa"... Pitäisköhän sitä itekin joskus jaksaa kuvata kaikki putelinsa ja purkkinsa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, "ongelma" hyvinkin ;) Mutta voi kun nuo kaikki ovat vaan niin ihania :) Tee ihmeessä kans tällainen postaus. Olisi kiva nähdä paljon muilla "ongelmaisilla" on tuotteita ;)

   Poista