Neiti kolme vee

maanantaina, syyskuuta 02, 2013

Mä voisin kirjoittaa kauhisteluromaanin ajankulusta. Se on oikeasti ihan järkyttävää! Mutta säästän teidän mun parjannalta ja totean vaan, että miten mun nuorimmainen kymmilapsi voi olla jo kolme-vuotias? Saanen vaa kysyä? Missä ihmeen välissä hän kerkesi jo noihin lukemiin? No joo, kuten lupasin, en jatka paapatusta. Synttärit ovat muuten kyllä ihania juhlia, koska silloin kokoonnutaan yhteen ja nautitaan olosta. Ihania hetkiä yhdessä. Ne tekee elämästä elämisen arvoista. 


Toinen juttu mikä synttäreissä on ihanaa, on lahjojen anto. Se kun näkee toisen ilostuvan lämmittää omaa mieltä ihan hirmuisen paljon. Tällä kertaa ostin kummitytölleni tällaiset lahjat.


Vaatteita, kirjan ja poneja. Kirja luettiinkin jo yhdessä läpi ja ponit pääsivät heti leikkeihin. Poneja tyty saikin oikein laumallisen. Poneja taisi tulla lahjaksi melkein jokaiselta. Vaatteita syksyyn. Pitkähihainen, collarihousut ja toppaliivi. Tuo liivi oli mun mielestä niin ihana, että se oli saatava. Joskin ei kummityttöni varmasti näistä vaatteista niin paljon välitä kuin äiti, mutta toivottavasti käyttöön pääsee. :)

Ja niitä herkkuja. Niksu veteli tänään vielä mustikkapiirakkaa, jota Skeit oli laittanut meille mukaan. Mä maistoin vain pienen suupalasen, koska ne oli enemmänkin Niksulle. Oli se niin hyvää, että olisin itsekin mielelläni herkutellut. Kattokaa nyt. Ja kaikkea yritin maistaa edes pikkasen, mutta maha ei vaan lopulta vetänyt enää yhtään. Liian hyviä herkkuja. Täytekakku oli tosiaan niin suussasulavaa, että en kestä! Pätkiskuivakakku oli myös niin hyvää, että Skeit saisi kyllä luovuttaa reseptin jakoon. Ja kaikki muutkin mitä jaksoin maistaa.

Oli siis mahtavat synttärit taas ja seuraavia odotellessa. Seuraavana taitaisikin olla Skeitin vuoro vanheta ja sit taidan olla minä. HUI! 27 25-vuotis juhlia siis voitiaisi ehkä meillä pikkasen juhlistaa. Mutta Skeitin vuki eka. Lahja saattaa olla jo ostettu. ;)

RAKAS <3

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kiitos vielä viimeisestä, oli ihanaa♡ joko se niksu toipui nöyryytyksestään vai janoaako uusinta ottelua?
  Neitokainen tykkäs todella lahjoistaan, osa vaatteista piti saada het päälle;)
  Toppaliiviä ei olis kuulemma hslunnu, mut ssin senkin myytyy kun kerroin että äitillä ja kummillakin on sellanen......
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne ♥ Onneksi pian uudestaan teikän syndeille :)
   Kai se Niksu taisi toipua ;D Tai ei ainakaan ole mulle sanonut. Mua tosin kyllä kiusasi kotiin päästyämme :D
   No hyvä jos lahjat kelpasi :) Ja sait toppaliivinkin myytyä :D

   Poista