Liikunnat vko 38

maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Mun piti ihan otta kalenteri käteen ja katsoa, että mihin mun aika viime viikolla oikein karkasi. Tuntuu, etten saanut mitään tehtyä, mutta kuitenkin juoksin paikasta toiseen tukka putkella. Aika on karannut käsistä asioita hoidellessa ja puhelimessa istuskellen. Yllättävää, että remontti voi viedä paljon aikaa myös ilman sitä itse tekemistä. On muuten rasittavaa soitella sadalle eri ihmiselle samasta asiasta. Ei enää muista kelle on selittänyt ja mitä :D Tällä viikolla pitäisi olla vähän vähemmän kiirettä, mutta mitään en usko ennekä nään. Olen ollut joka maanantai niin kova uhoamaan, että kyllä mä ens viikolla liikun paremmin ja aikuisten oikeasti nyt teen asian eteen jotain. Ketut vaan. Joka yhteenveto saan vaan todeta, miten taas hupsillään liikunnat jäikin olemattomiin, että hei ens viikolla paremmin. Siis eihän tästä nyt tuu yhtään mitään. Kuka tulis mun tsemppariksi, että tässä nyt saisi kunnolla jotain aikaseksikin?! Olen ihan pettynyt itseeni.

Jos jostain voin edes vähän iloita, niin olen todella saanut ruokailuja hitusen fiksummiksi. En puputa koko aikaa enää pelkkää leipää. Viime viikolla mulla oli töissä eväänä rahkaa ja marjoja sekä itse tehtyä porkkanasose keittoa. Tuli hyvä mieli, kun sai vähän vaihtelua ja ehkä jopa hitusen terveempääkin ruokaa kuvun alle. Hiilareita siis olen yrittänyt parhaani mukaan jättää mahdollisimman vähälle. Mut ei siinä, siltikin petrattavaa siinäkin osa-alueella on paljon, mutta jaksan silti antaa vielä toivonpilkahduksia sille, että saan asiat muuttumaan parhain päin. Huomaan vaan kadottaneeni sen perseelle potkivan Janetin jonnekkin syvyyksiin, kun asiat eivät nyt lähde rullaamaan kunnolla. Huoh, tuntuu muuten todella turhauttavalta joka maanantai pettyä itseensä uudelleen ja uudelleen. ÄÄääääh. Tässä nyt taas se olematon listaus.

kärpässieniä lenkin varrelta


Ma: Aamuhula 5min
Ti: Aamuhula 5min, Kävelylenkki 5km 50min
Ke: -
To: Kävelylenkki 4km 45min
Pe: Kävely 30min, Catan sterilointi
La: Aamulenkki tyhjään vatsaan 45min, messuilla 3h
Su: Aamulenkki tyhjään vatsaan 30min, iltalenkki 30min


Tare on ollut paljon äitini luona hoidossa, kun kotona on melkoinen kaaos tällä hetkellä. Remonttipöly aiheutti Tarelle oireita kuten se homekin, joten parempi äidin tykönä. Aamuisin jäi siis Taren ulkoilutusaika johonkin muuhun käytettäväksi. Oli muuten todella vaikeeta olla aamuisin ajoissa, kun ei käynyt koiran kanssa ulkona. Istahdin teen kera pöydän ääreen, mitä en ikinä tee aamuisin. Monena aamuna siis meinasin olla myöhässä. Pyörittelin siis hulaa heti herättyäni, mutta tiistaina vatsa oli jo sen verran kolhulla, että keskiviikkona päätin jättää väliin. Sitten se jäikin taas kokonaan. Hävettää ihan kertoa teillekin tätä hienoa saavutustani. Mistä vaan saisin kunnon energiat ja kimmokkeet? En kehtaa enää jatkaa selittelyä. Paremmin TOIVOTTAVASTI tällä viikolla...

Cata kävi perjantaina steriloitavana. Olen ollut toisesta kovin huolissani koko viikonlopun, kun on niin huonovointinen. Ei meinaa syödä, juomiset todella vähäiset ja nukkuisi vaan koko ajan. Kun liikkuu ja samalla kun sattuu, sihisee se meille kuin me oltaisi kivun aiheuttajia. Tuntuu niin pahalta katsoa kipeetä eläintä, kun ei siihen oikein voi auttaa mitenkään. Tällä hetkellä mua niin suututtaa, että alunperin eläinlääkäri ei ottanut meitä vastaan pennunpana, kun ne ekat kiimat oli kuulemma oltava. No sitten kun ne oli olleet, niin eikös kiima ollut vähän väliä. Elukkalääkäri sanoi, ettei kiimassa sitten voi myöskään leikata, että pitää odottaa kiimatonta aikaa. Jes, arvatkaa vaan miten siinä sit kävi. Lopulta sitin reilun kahdenkymmenen kilsan päässä olevalle lekurille ja sille onneksi sai ajan nopeasti. Nyt sit Cata on leikattu ja peukut on koko ajan pystyssä, että toipuisi nopeasti. Mä olen syöttänyt sille kinkkua kädestä pitäen, ettei syömättä olisi. Toivottavasti tänään olisi jo parempi. Kamala huoli toisesta. Tämmönen pieni kisupäivityskin :)
Täältä kautta voi käydä katsomassa instagramvideon (tai täältä sivulta) Catan ylösnousu yrityksistä. Toinen on niin reppana :( Tällä hetkellä viimeisin kuva Catasta.


Mutta energisempää ja liikunnallisempaa alkanutta viikkoa meikäläiselle ja loistavaa viikkoa teille ihanille ♥

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oi porkkanakeitto! Pakko tehdä jokupäivä, nam! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin on pakko tehdä lisää joku päivä :D Oli niin hyvää :P

   Poista
 2. Voi kamala ja anteeksi nyt vaan teidän eläinlääkäriä kohtaan mutta kun noi "lehmälääkärit" jotka eivät ole johonkin 100:n vuoteen käyneet edes missään koulutuksissa väittävät että kissalla pitää olla eka kiima enne kun voi leikata. Hyvä kun eivät väitä että pitää tehdä pennut. Varhais-strerilointikin on mahdollinen ( voidaan tehdä kun pentu painaa 2,5 kg ) ja esim meidän Amalle on tehty se. Pikku kissalla on vielä tosi pieni kohtu ja se leikkaushaava on ihan olematon. Pennut myös toipuvat monien kokemuksen mukaan paremmin ja meilläkin Ama oli kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

  Noh, Catalle kuitenkin tsemppiä paranemiseen, kyllä se siitä ja teillekkin kun joudutte toisen puolesta olemaan huolissaan :) Niin ja eihän tää teidän syytä ole vaan sen hölmön lääkärin, että en teille avautunut siis tässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meillä päin kun valitettavasti suurin osa on just noita "lehmälääkäreitä". :/ Toivon mukaan ei kovin montaa kertaa täydy lääkärissä edes käyttää. Oli sen verran huono kokemus :( Jos joskus toinen kissa tulee, niin sen kanssa mennään vaikka väkisin ;)

   Joo, näin mä vähän ajattelin, ettet meille avautunut ;) Mut saa niinkin tehdä, jos siltä tuntuu <3

   Poista