Lisää laattoja

torstaina, syyskuuta 05, 2013

Järkytyttekö, jos sanon että meillä alkaa taas remontti? :)


Ei ole varmaan vaikea arvata, mikä nyt pääsee remonttiin? Se viimeinen kotimme epäkohta :) En malta odottaa valmistumista!

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Vielä viimeinen remotti ja sit olis koti valmis :)

   Poista
 2. Kylppäri........ mä muutan sitten teille:) Kukas antais vähän ylimäärästä euroo että meki päästäs eroon tosta kauhujen kopperosta... Herra koiruushan tuon remontoimisen on lahjakkaasti aloittanu, mutta on ilmeisesti ottsnu emännästään vaikutteita js tämä remontti on jäänyt vaiheeseen.....
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat muuttaa ♥
   Mitä sä höpötät? Teillähän on nätti kylppäri! Meidän on oikeasti niin järkyttävä. Teidän koiruus on tainnut ottaa ohjat omiin käsiin vaan ja halunnut aloittaa remontoinnin itse ;D Kyllähän emäntä itse hoitaa aina hommat loppuun ♥

   Poista
 3. Pitkiä hermoja tuohon projektiin! nimim.keväällä 3 viikkoa porukoilla evakossa kylppäriremppaa ;D Mutta odotus palkitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ollaan yritetty asennoitua, että ilman suihkua ollaan tovi. Onneksi äiti asuu niin naapurissa, että päästään heille peseytymään ja pesemään vaatteet. Vessan puuttuminen oli paljon pahempi :D Nyt ei onneks ole sitä ongelmaa :)

   Poista
  2. Totta, meillä vaan kylppäri ja vessa on samassa niin siks joudutiinki olee evakossa niin kauan :)

   Poista
 4. Oiiiih, ihanaa! Mäkin haluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin odottelen sitä valmistumista. Tää itse remonttivaihe ei ole niin kiva.

   Poista