Ensimmäinen merkkilaukku

maanantaina, tammikuuta 02, 2012

Taisimpa Guessin kellon myötä hurahtaa pikkasen merkkituotteistiin, tai ainakin Guessiin, sillä nyt on maksettu huuto.netistä voittamani laukku ja odotellaan sitä kotiin.
kuvat: huuto.netistä

Nyt tätä ihanuutta sitten odotellaan kotiin. Itse ajattelin ensisijaisesti käyttää laukkua clutchina, sillä siitä saa helposti pois tuon olkahihnan, mutta tarvittaessa on hyvä saada se kuitenkin paikoilleen. Mulla ei ole valkoista laukkua ollutkaan herran vuosiin, joten tämä tuli kyllä sopivasti täydentämään varastojani. Arvatkaa vaan jäikö mulle himo moneen muuhunkin laukkuun mitä selaillessani löysin. Musta taisi tulla huuto.netin vakkari asioija, asia erikseen sitten kuinka useasti siellä huutelen. Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa.

Käytättekö te paljon huuto.nettiä?

Mukavasti maanantain kunniaksi mä aloitin syömään aamupalaksi jo homehtunutta jogurttia, jes... Maistui pikkasen oudolle ja sitten tosiaan huomasinkin ne ihanat siniset läikät. Joko mulla on nyt oikeasti maha kipeä tai mun pää tekee taas tepposet. Ajatus on pahin.
Mutta nyt alkaakin sitten se kuntoilu, että saataisi tämäkin kroppa parempaan kuosiin. Ei tässä oikeasti auta muu kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä liikkumaan. Välttämättä mun motivaatio ei ole ihan kunnossa tähän koitokseen, mutta aijon silti yrittää parhaani. Olen tästä höpöttänyt teille, äidilleni ja miehelleni niin kyllä se vaan on pakko alkaa tekemään. Ajattelin myös koittaa päivittää tänne viikon liikuntasaldojani, josko se auttas tsemppaamiseen. Enemmän mulla on kropassa kiinteyttämistä kuin suoranaista laihduttamista, mutta kyllä jos sen 5 kiloa saisi pois niin olisi heti parempi olo. Tämän hetken painosta en ole satavarma, mutta 60 yläpuolella mennään. Varmaan siellä 65kg... Ehkä joskus uskallan kertoa painohistoriani, mutta oikeasti kammoksun sitä vieläkin niin paljon, että ehkä pitää kerätä vähän rohkeutta sen kertomiseen. Mä veikkaan ettei kukaan teistä osaa arvata paljon olen pahimmillaan painanut. Tästä johtuen taidan hiukka pelätä painon nousua ja halua oikeasti liikkua ja olla kunnossa. Eli tänään liikkumaan, ehkä zumbaamaan ja tarkoitus olisi varata aika personal trainerille ja tehdä sopiva ohjelma mulle. Tästä on siis hyvä aloittaa ja toki lenkkejä koiran kanssa pidennettävä. Samalla koitan saada raahattua salille mukaan tuota ukkokultaa ;)

Mukavaa viikonalkua! Kivaa kun on vain neljä päivää töitä :)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oi Guess <3 Itselläni on myöskin 1 Guessin laukku olemassa ja lisää saisi kyllä tulla :D

  Itse käytän Huuto.netiä silloin tällöin. Välillä myyn ja välillä ostelen - todella kätevä paikka :)

  VastaaPoista
 2. Ah mikä ihanuus! Mua ei ihan kaikki Guessin laukut sytytä mut toi on kyllä ihana.

  Mä oon sekä myyny että ostanu huutonetin kautta, viimeisempänä nyt tämä "uusi" sohva joka haettiin joulun jälkeen. Siellä saa myös kätevästi myytyä tavaraa jota ei kirpparille jaksa roudata, tai on kirpparilla liian houkuttelevia pitkäkyntisille..

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä liikunnan aloittamiseen, siihen jää kuule koukkuun kun huomaat miten se vaikuttaa mieleen ja painoon :)

  Se on vaan päätettävä et nyt sen teet ja et anna periksi jos joku päivä vähän väsyyttää tai ei huvita. Äkkiä se motivaatio löytyy sit sen suorituksen aikana ja sen jälkeen on niiiiiin hyvä fiilis ! Ja se on tosiaan tärkeetä et jos on liikunta päivä niin se sit kans on. Jos kerran annat periksi annat myös toiste.

  Mulla on suhteellisen kaavamaisia nää toimet ennen kun lähden lenkille, aina samat jutut. Töistä kotiin, puol tuntia sohvalla istuksien, kahvikuppi ja sit vaatteet niskaan ja menoksi....parempi olla ajattelematta mitään, tekee vaan :D

  Mä en kyllä harrasta mitään salilla käyntiä tai zumbia sun muita vaan käyn ainoastaan lenkillä ja teen himassa vatsalihas-sarjoja sun muuta. Mä tykkään enempi että se homma on ilman mitään paikkaa, aikaa tms...

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis laukku, tuo valoa pimeyteen. ;) Mulla on vähän sama juttu, liikunta on jotenkin vaikeaa. Tai siis vaikea ottaa itseään niskasta kiinni. En vaan pidä oikeastaan juuri mistään liikunnasta. Varsinaista laihduttamista ei täälläkään suunnalla tarvitsisi juurikaan tapahtua, mutta kiinteytymistä senkin edestä. :D

  VastaaPoista
 5. Karoliina: Mä kans oon nykyisin sitä mieltä et Guess on ♥ :) Katotaa mitä seuraavaksi kotiutan :D Ja mä kans tutustuin huuto.nettiin vasta nyt kunnolla et varmasti alan käyttämään enemmänkin tai minkä verran lompakko antaa myöden :D

  maisamiisa: Joo, ei muakaan kaikki laukut sytytä, ehei. Jotkut on vaan "ei mua" vaikka ihan nättejä olisivatkin. Mut onneks on valinnan varaa. Tuo laukku sytytti oikein kunnolla :) Ja ehdottomasti kalliimmat jutut kannattee myydä huuto.netissä ku kirpparilla tosiaan joku voi pistää taskuun maksamatta. En ookaan hokannu et sielt oikeesti saa kaikkea :D

  Milma: Kiitos tsempistä! :)Yritän kyllä tosissani tehdä liikunnasta osan jokapäiväistä elämää pikkasen enemmän mitä se on ollut. Muistan viime vuodesta, et kyllä siihen voi jäädä koukkuun, mut sit kävi tosiaan tuo yhden päivän repsahdus ja siitä kaikki alkoi. Sitä ei tosiaan saa päästä tapahtumaan. Mä taas tykkään ku on sali tai ryhmäliikuntatunteja niin tulee tehtyä vähän kaikkee erilaista, ettei sitten tule ihan tökstöks, näin kävi lenkkeilylle. Mut tsemppejä varmasti tullaan kaipaamaa :)

  Viivi: Kiva, et oot samaa mieltä :)
  ja tosiaan tuo itseään niskasta kiinni ottaminen on kauhean vaikeaa. Onneksi mulla nyt on tsemppaajia täällä sekä kotona, ettei repsahdusta pääsis tapahtumaan. Tuo on kyllä harmi jos et ole löytänyt mieleistä liikuntaa. Mulla on montakin, mutten vain saa aina aikaseks lähteä. Mut sä näytät kyllä mun silmiin tosi hyväkuntoiseltä :)

  VastaaPoista