Leppoisa päivä

lauantaina, tammikuuta 28, 2012

Niin alkaa lauantai olemaan pulkassa ja sunnuntai puskemaan päälle. Kyllä nää vapaat menee aina kauheeta haipakkaa. Mmulla on tosi huono tapa aina miettiä tulevaa ja vapaasta menee osa ajasta "murehtimiseen". Pitäis opetella elämään enemmän hetkessä. Nyt köllötellään sohvalla ja katsotaan uutuus sarja Terra Novaa. Tänään käytiin aamulla lenkillä, Seppälästä ei löytynytkään mitään lisää, on laulettu karaokea ja syöty oma tekemää pizzaa. Ihanan rauhallinen päivä. Saatiin kuvattua uutta neulettakin päällä.


kuvat: N

Nyt kyllä jatkan tätä köllöttelyä :) Muksaa iltaa teillekin!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi mullakkin menee aina osa vapaista niiden loppumisen murehtimiseen...mikä meitä vaivaa ? Tosi paha tapa, siitä pitäs kyllä päästä eroon ehdottomasti.

  Ompas sulla muuten pitkät hiukset, ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Milma: Jep, pitäis ehdotomasti saada loppumaan. Ja silloin ei myöskään pysty nauttimaan vapaistaan ihan täysillä. Koitetaas parantaa tapojamme ;)

  Näitä on tullu kasvateltua melkoisen monta vuotta. Kuvissa melko pitkälti käsittelemättöminä suoraan saunasta vaan ponnarille. Välillä laiskottaa näiden kanssa. Mut kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Oi miten pitkät hiukset =) Neuletakki on tosi kiva. Miksen ite osaa käyttää valkoista..

  Me aletaan nyt kattomaan Terra Novaa, toivottavasti on hyvä! Miehellä on ainakin odotukset korkealla :D

  VastaaPoista
 4. Jannika: Onhan näitä hiuksia tullu kasvatettua jo monta vuotta :) Mä taas tykkään valkoisesta hirmusesti, mut ärsyttää kun se nopeesti tummuu.

  Mitäs tykkäsitte Terrasta? :)

  VastaaPoista